Offroad Опубліковано: 1 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2023 Про сукупну вартість володіння писав тільки на прикладі Leaf'а - продав на третину дорожче в $ ніж купував за півтора роки до того. Не вкладав нічого (помилки по електриці вирішив фірмовим мануалом - елементарно не було маси нормальної, а, ну ще були клацання передніх ступиць, але мій майстер по ходовці це вирішив дуже бюджетно, з його слів це стандартна хвороба Рено/Ніссан/Інфініті і лікувалось змазкою і протяжкою гайок). Але то так склались обставини війни - був ажіотаж на паливо, продав рівно рік тому (1 липня). По двом іншим поки не готовий - Soul брав у Віки ака Сексініка 4 роки тому, досі катаюсь. Продам - відпишусь. Ніссан бус брав рік тому європейця, теж поки ніяких затрат (хіба страшні як на мене оригінальні колеса 15" поміняв, але теж бюджетно) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 1 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2023 А по таксистам - минулого літа був у Ніжині, там зарядку Автоентерпрайза поставив власник мережі таксі Ліфів. Правда, 2 машини пропустили мене на Chademo без черги, як тільки під'їхав. В нас у місті теж є таксі Ліф. І вже писав - знайома пару років калимила зранку на Київ Ліфом по робочим дням по парі ходок. Потім Теслу 3 взяла. З початком війни виїхала за кордон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 1 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2023 9 часов назад, US7IGN сказал: більше цікаво звісно сукупна вартість володіння за три роки наприклад. як з салону виїхала і до кінця гарантії. всі інші цифри не мають сенсу. інакше всі таксисти би давно їздили на електричках по 28 коп/км. Там не с салона машины, Соул я привозила, Нисан не знаю от куда, за три года при нормальных пробегах +- 30000 в год Нисан Лиаф, понятно б/у 3/4 свой стоимости отбивает, это если без ТО смен масла итд считать, просто все 30гр. 100км. на нем, на подобной бензинке 320, дальше 320-30=290грн. разницы на 100км. или 29000 на 10 тысячах, множим на 3 и еще раз на три, получаем 261000грн. или 7054 долларов, по цене машина потеряет 1/4, просчитала с хорошей форой для бензинки), по факту за те три года стоимость Лиафа = стоимости разницы по топливу и ТО). Понятно это для нищебродов вроде меня, такие "олигархи" как "архитектор" могут себе позволить в салон раз в надцать лет заехать и прикупить какого то корча в самом ущербном исполнении но по акции). П.С. Есть у меня в наличии такой Нисан))), ездим три года по 30 тысяч в год и цену машины разница по топливу отбивает). auto.ria.com/uk/auto_nissan_leaf_34751930.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 (змінено) 10 годин тому, seksinika сказав: Я не пробовала еще, потому как не выезжала но в приложении светится. Так вот кто тут великий теоретик с большим опытом по части "не пробовала, но рассуждаю". Сколько трындежа было про устрицы, а на деле ездит на дизеле и польский суперчарджер видела только в приложении. Заслуженно принимайте почетное звание балаболки. 10 годин тому, seksinika сказав: такие "олигархи" как "архитектор" могут себе позволить в салон раз в надцать лет заехать Два раза с промежутком 4 года между заездами. Змінено 2 липня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 9 годин тому, seksinika сказав: не отваливается только до 16 года и частично 17 по С и Х. Так і є. Тому і написала вам. Для тих, в кого Тесла С та Х до 16-17 років, то їхати в Польщу та кататись по Європі цікаво, бо суперчарджери безкоштовні. Нам пощастило з безкоштовними зарядками та автобанами, бо на той час Маск зробив суперчарджі для українців безкоштовними, а поляки зробили автобани безкоштовними. Та і просто зарядок натикано достатньо по всій Польщі. Знаю про це, бо коли в'їхали в Польщу на початку війни, то маршрут до Вроцлава склали таким чином, щоби їхати не по автобанам, а тихими сільськими дорогами з зупинками на ніч в невеличких готелях, бо треба було трохи оговтатися від того, що сталося та і поспішати не було потреби. Повернетесь з Польщі, розповісте про свої враження). 9 годин тому, seksinika сказав: но в приложении светится. Головне, що ви в курсі, як працює цей сертифікат. 9 годин тому, Offroad сказав: А по таксистам - минулого літа був у Ніжині, там зарядку Автоентерпрайза поставив власник мережі таксі Ліфів. Я в Україні, не пам'ятаю, коли останнього разу на таксі їздила та не знаю, як зараз, але до війни в Києві бачила якусь мережу, де таксі, виключно, Болти. Впадали ті Болти в око, бо було їх багато по місту. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 1 година тому, allanek сказав: Головне, що ви в курсі, як працює цей сертифікат. Раптом виявляється, що мати власний досвід зовсім не обов'язково. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 (змінено) 8 хвилин тому, vadimv сказав: Раптом виявляється Чого ви скачете в очі, наче блоха по собаці? Вас це ніяким чином не обходило. Але і тут знайшов, як причепитися. Змінено 2 липня 2023 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 4 часа назад, vadimv сказал: Так вот кто тут великий теоретик с большим опытом по части "не пробовала, но рассуждаю". Сколько трындежа было про устрицы, а на деле ездит на дизеле и польский суперчарджер видела только в приложении. Заслуженно принимайте почетное звание балаболки. Два раза с промежутком 4 года между заездами. Третьего не будет, наследная недвижимость закончилось, а своей поиметь не удалось. Балабол Вадим это исключительно ваш титул и ни как иначе🤣 100%!!! Вы там выше перл выдавали за Айфон, как то мой ответ без внимания остался, сейчас задублирую отдельным месседжем😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 В 30.06.2023 в 11:24, vadimv сказал: Мой малой в 15 лет тоже так думал, но его ждало жестокое разочарование в колонках JBL. Недавно застал его за тем, как он подтыкает Айфон к этой старой никому не нужной системе. ) Вот это по нашему - купить ворота, поставить моторчик и потом ручками сдвигать. )) Вместо того, чтобы ничего не покупать и двигать ПОЛОВИНУ ворот. Надо было JBL купить а не похожую))), как Айфон то😂 я помню был у него Айфон да, сестра вашей жены свой старый подарила, папа видать крышу шиферную в проекте постройки на металлопрокат менял по рекомендации жены), так вы его насколько помню на Китайский хороший смартфон выменяли правильно)? Интересна причина подтыкания). Это ввиду событий эпизодически встречается, но у вас его нету по другой причине и вы это сами знаете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 1 час назад, vadimv сказал: Раптом виявляється, що мати власний досвід зовсім не обов'язково. То что для вас раптом) то для тех у кого есть Тесла реальная, а не виртуальная с ВиКи🤣, знают что можно открыть приложение Тесла на каком то не флагманском Айфоне) и увидеть чего там подключено и что активно, ну если приложения как бы нет то можно кнопку в машине на большем экране тыкнуть и опять таки все увидеть, но вам понятно это не нужно как и электропривод ворот, люди которые на цены в магазинах не смотрят могут ворота руками дергать😂 ну и видимо не только ворота "олигархи" с дачных участков они такие). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 (змінено) Ладно по делу), попросили меня КАПУ посмотреть на i3, это остаточная емкость батареи. Машина середины 15 года, сейчас середина 23, ей 8 лет, пробег 74541км. Норвежка не Америкос это как бы очень важно именно для батарейки) ввиду разного климата!!! Батарея 22кВт с завода имеет ограничения по рабочему объему 18.8кВт остальное резерв обеспечивающий долговечность элементов итд. Идеальная батарейка с минимальной деградацией. П.С. С месяц как решила развивать Тик-Ток подписываемся на мой канал nika_23_01_ машин там пока не много но то такое 🤣. Змінено 2 липня 2023 користувачем seksinika 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 (змінено) 4 години тому, allanek сказав: Чого ви скачете в очі, наче блоха по собаці? Ви вже знайшли цитату на доказ своєї брехні, що я нібито НАВ'ЯЗУЮ своє бачення, як жити, що купувати, на чому їздити? Змінено 2 липня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 (змінено) 3 години тому, seksinika сказав: Третьего не будет, наследная недвижимость закончилось, а своей поиметь не удалось. Дом построен на свои деньги. 3 години тому, seksinika сказав: как Айфон то😂 я помню был у него Айфон да, сестра вашей жены свой старый подарила Этот Айфон он сам купил на свои заработанные деньги. А старый давно уже сдох. 3 години тому, seksinika сказав: есть Тесла реальная, а не виртуальная Которая ездит виртуально, а Икстрейл вместо нее реально. Змінено 2 липня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 (змінено) 2 години тому, seksinika сказав: Батарея 22кВт с завода имеет ограничения по рабочему объему 18.8кВт остальное резерв обеспечивающий долговечность элементов итд. Идеальная батарейка с минимальной деградацией. В другой теме последняя фраза звучит несколько иначе: 1 годину тому, seksinika сказав: Остаточная емкость именно этого БМВ 17.2кВт ввиду чего считаю батарею именно этого экземпляра идеальной и с минимальной деградацией. Т.е. 17.2 это то же самое, что 18.8 или кто-то опять трындит про "идеальное" состояние? Змінено 2 липня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 1 година тому, vadimv сказав: Ви вже знайшли Так ось ви чого блохою скачете . Щось в вас зовсім поганенько з послідовністю того , що говорите, з тим, чого вимагаєте. Воно все поряд, в одному допису. Це ж ви писали, що 30.06.2023 в 18:29, vadimv сказав: Всі власники тесли вважають, що вони купили півсвіту, коли сіли на теслу. і слідом нахабно вимагаєте підтвердження свого хворобливого нав'язування думок про власників Тесли. Вже мовчу про те, звідки ви можете знати, що думають власники Тесли про свої автівки, якщо ваш рівень знання -це вікіпедія, про яку, до речі, ви самі казали, що то буквар. 30.06.2023 в 18:29, vadimv сказав: цитату в студію! Хотіли від мене цитат, треба було ввічливо попросити. Я б вам накидала і про те, що всі лохи, хто залишився там, де можуть орки дістати, а ви, розумник, кинули хвору матір в Сумах, та сам здриснув в Карпати. Або про те, що це не ваша війна і ви її перечекаєте, сидячі в горах , в чані з гарячою мінералкою, поки інші будуть вмирати в окопах за країну чи допомагати, як можуть, одне одному в скрутні часи. Я ж вам про це вже казала кілька днів тому і це не викликало в вас ніяких заперечень. В вас що, крім поганого зору та підвищеного роздратування ще і з запам'ятовуванням негаразд? То так би і сказали, що ви ще потребуєте гуманітарки в вигляді постійного нагадування вашої ганебної поведінки під час війни. Про те, що ви багато років кажете форуму їхати жити на Гоа, знають, навіть , новенькі. Невже все так погано, що і про Гоа не пам'ятаєте. Хоча сам, при цьому, чомусь вклався в купу цегли в ІФ, замість того, щоб прикупитись хижиною на Гоа. Але це треба було, ще раз нагадую, просити ввічливо, а не вимагати від мене цього. І тому я вам натякала поставити мене в ігнор, але бачу ви в роль блохи вже вжились. Будете продовжувати чіплятись, Катерина Соляр дала гарну пораду для такого випадку. І про це я вам вже казала і навіть цитату показувала. Та бачу, що ваше становище потребує постійного повторення, тож, тримайте 20230531_095021.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 3 часа назад, vadimv сказал: Дом построен на свои деньги. Этот Айфон он сам купил на свои заработанные деньги. А старый давно уже сдох. Которая ездит виртуально, а Икстрейл вместо нее реально. 😂 Вы что судьбу старого после обмена на Китайский смартфон отслеживали или как всегда Забалаболили где то)??? Все ездит там где ему лучше ездить🤣 сегодня на базар воскресный на Лиафе ездила и что)? Вадим вы свою тему о постройке вашей перечитайте, о той по которой блокбастер выпустили))), там с начала вами топиться о продаже наследных дачных участков для приобретения собственного опять таки дачного для застройки или нет)??? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 2 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 3 часа назад, vadimv сказал: В другой теме последняя фраза звучит несколько иначе: Т.е. 17.2 это то же самое, что 18.8 или кто-то опять трындит про "идеальное" состояние? Что иначе то)? 18.8 новая и 8 летняя 17.2, это такт идеальная батарея с минимальной деградацией в отличии от вашей!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2023 Цитата Це ж ви писали, що Це цитата Дениса Косякова: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2023 14 годин тому, seksinika сказав: 18.8 новая и 8 летняя 17.2, это такт идеальная батарея "Идеальная" батарея, у которой до идеала не хватает самую малость - всего 1,6 кВтч. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2023 TESLA, RIVIAN ТА LUCID ЗАЙНЯЛИ ОСТАННІ МІСЦЯ У НОВОМУ РЕЙТИНГУ НАДІЙНОСТІ АВТО Американська аналітична агенція J.D. Power опублікувало новий рейтинг надійності автомобілів. Найцікавіше: компанії, які виробляють суто електромобілі – Tesla, Rivian, Lucid – опинилися в аутсайдерах. Традиційно індекс надійності J.D. Power вираховують за формулою «кількість несправностей на 100 автомобілів конкретної марки/моделі» Як і раніше, вразливими місцями залишаються мультимедійні системи. Однак цього року до них додалися помічники водія, бездротові зарядки для гаджетів та дверні ручки. Останнє найбільш дивно: здавалося б, деталь простішу ще потрібно пошукати, проте з'ясувалося, що експерименти інженерів із висувними та сенсорними ручками власникам авто не до вподоби. Цілих 7 з 10 автомобілів з найбільш серйозними поломками в цій галузі – саме «електрички». Що стосується згаданих вище виробників електромобілів, у Tesla на кожні 100 машин припало 257 поломок, у Rivian – 282, а у Lucid – всі 340. Останній бренд виявився зовсім гіршим. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2023 1 година тому, vadimv сказав: Американська аналітична агенція J.D. Power опублікувало новий рейтинг надійності автомобілів. Найцікавіше: компанії, які виробляють суто електромобілі – Tesla, Rivian, Lucid – опинилися в аутсайдерах. Ну добре, електромобілі не надійні, далі що? Ви вибрали місцепроживання Суми, воно надійне? Чи все в житті повинно бути надійним (раціональним)?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 3 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2023 1 час назад, vadimv сказал: "Идеальная" батарея, у которой до идеала не хватает самую малость - всего 1,6 кВтч. Именно так с учетом 8 лет и 74 тысяч пробега, странно что такой всеобще "развитый" индивидуум как вы этого не понимает😂. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 3 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2023 1 час назад, vadimv сказал: TESLA, RIVIAN ТА LUCID ЗАЙНЯЛИ ОСТАННІ МІСЦЯ У НОВОМУ РЕЙТИНГУ НАДІЙНОСТІ АВТО Американська аналітична агенція J.D. Power опублікувало новий рейтинг надійності автомобілів. Найцікавіше: компанії, які виробляють суто електромобілі – Tesla, Rivian, Lucid – опинилися в аутсайдерах. Традиційно індекс надійності J.D. Power вираховують за формулою «кількість несправностей на 100 автомобілів конкретної марки/моделі» Як і раніше, вразливими місцями залишаються мультимедійні системи. Однак цього року до них додалися помічники водія, бездротові зарядки для гаджетів та дверні ручки. Останнє найбільш дивно: здавалося б, деталь простішу ще потрібно пошукати, проте з'ясувалося, що експерименти інженерів із висувними та сенсорними ручками власникам авто не до вподоби. Цілих 7 з 10 автомобілів з найбільш серйозними поломками в цій галузі – саме «електрички». Що стосується згаданих вище виробників електромобілів, у Tesla на кожні 100 машин припало 257 поломок, у Rivian – 282, а у Lucid – всі 340. Останній бренд виявився зовсім гіршим. Интересно а чего там не рассмотрели такого дрыща как вы себе купили🙄, я ответ например знаю🤣 а вы??? П.С. Если что то подскажу), потому что это дерьмо вообще не допускается на Американский рынок с если не ошибаюсь то 2014 года и по сей день. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2023 (змінено) 21 годину тому, XL.pro сказав: Ну добре, електромобілі не надійні, далі що? Далі то ваша особиста справа, що з тим знанням робити. 21 годину тому, XL.pro сказав: Ви вибрали місцепроживання Суми, воно надійне? Ніт, воно не надійне, я про це вже 300 разів писав. 21 годину тому, XL.pro сказав: Чи все в житті повинно бути надійним (раціональним)?! В житті ніхто нікому нічого не повинен, про це я також вже 300 разів писав. А, нарешті до мене дійшло, що коли я по 300 разів кажу, що то ваша справа, що кожен може робити з тим що завгодно, що ніхто нікому нічого не винен і що я відучаюся казати за всіх - то це і є "несамовито нав'язувати своє бачення, як жити, що купувати, на чому їздити". Змінено 4 липня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2023 (змінено) 21 годину тому, seksinika сказав: Именно так с учетом 8 лет и 74 тысяч пробега, странно что такой всеобще "развитый" индивидуум как вы этого не понимает😂. Та я по наивности думал, что идеальный - это новый, неюзаный, со 100% ресурса. Каюсь, был неправ. Теперь буду знать, что это битый, юзаный неграми и подуставший. Век живи - век учись. 21 годину тому, seksinika сказав: Если что то подскажу), потому что это дерьмо вообще не допускается на Американский рынок ОК, давайте ссылочку на не допускающий закон или там постановление. Змінено 4 липня 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення