vadimv Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 (змінено) 14 хвилин тому, allanek сказав: Коли перестанете чіплятися, наче реп'ях, до моїх цитат, що призначалися не вам, але вам кортить, невідмінно, на них відповісти, тоді і не буде причини відповідати вам. А, тобто у вашій уяві саме так виглядає небажання спілкуватися? Ну ОК, не бажайте далі. 14 хвилин тому, allanek сказав: Ви теж помітили, що кажете одне, а насправді в вас виходить щось, на зразок, купи цегли в ІФ. Не завжди в житті виходить так, як плануєш. Але я хоча б спробував, на власному досвіді. ) Доречі, купа цегли - якраз підтвердження того, що я віддаю перевагу новим речам. Бо купити вживану квартиру було б значно простіше. Але вони мені вже остогидли. Як гляну на фотки - блювати хочеться. Так само як від вживаних автівок... Змінено 26 червня 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 12 минут назад, vadimv сказал: Бо купити вживану квартиру було б значно простіше. Але вони мені вже остогидли. Як гляну на фотки - блювати хочеться. Так само як від вживаних автівок... не тіште себе. в цьому світі все вживане - починаючи від жінок, закінчуючи повітрям, яким вже хтось подихав. єдина можливість бути вище цього - покласти на все матеріальне в принципі і залишити його поза увагою. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 38 хвилин тому, vadimv сказав: тобто у вашій уяві Моя уява , коли читає ваші опуси, каже, що в дитинстві ви були шмарклявим хлопчиком, якого цькували дівчата. 42 хвилини тому, vadimv сказав: купа цегли - якраз підтвердження того, що я віддаю перевагу новим речам. 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 1 час назад, allanek сказал: були шмарклявим хлопчиком, якого цькували дівчата. хм... чому "були"? щодо шмаркль - не видно, а от щодо дівчат - нічого не змінилося 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 Дівчата, як відомо, складають приблизно 80% віруючих. І в цьому плані секта свідків святого Ілона нічим не відрізняється від інших. Коли закінчуються аргументи, спочатку починається перша стадія істерики: Цитата Давайте спорить о вкусе устриц и кокосовых орехов с теми, кто их ел Потім друга: Цитата И вообще, разве нас может интересовать мнение человека лысого, с таким носом? І нарешті третя: Цитата На вопрос: «Как живёшь?» — завыл матерно, напился, набил рожу вопрошавшему, долго бился головой об стенку, в общем, ушёл от ответа. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 16 часов назад, vadimv сказал: Опаньки! Наконец-то (после покупки) удалось выяснить на собственном опыте(!), что электричка обходится дороже дизельной таратайки. Символ успешности, у которой денег куры не клюют, и которая всегда выбирает наилучшее, в этот раз "изьявила желание" сэкономить на спичках и пилить за три тыщи км на таратайке, которая не едет. 😂 Вадим вы 0 просто ни о чем), вы это результат вашей собственной ущербности и того что вас по жизни окружает))). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 6 хвилин тому, seksinika сказав: 😂 Вадим вы 0 просто ни о чем), вы это результат вашей собственной ущербности и того что вас по жизни окружает))). Главное, что на дизеле удалось сэкономить 5000-6000 грн. Ради этого стоило помучиться и попозориться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 Где вы вычитали о помучатся то😂, мучение это старый ноут с мертвой батарейкой на веранде, не ясно только какой веранде то??? Позор это вы а не Х-Трейл, ну еще ваш старый б/у дрыщь, в самой ущербной из возможных комплектаций, для истинных ценителей флагманского J5 d 22 году. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 Мучение Вадим, это когда взрослый мужчина, ввиду своей ущербности, топит по форумам о том чего ему не достижимо, при этом ноя там же о своей мечте иметь електромотрчик привода ворот за 300 евро😂. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 38 хвилин тому, seksinika сказав: 😂 Вадим вы 0 просто ни о чем), вы это результат вашей собственной ущербности и того что вас по жизни окружает))). Дивує, скільки уваги деякі приділяють "0". Хоча, є і від'ємні числа, то ж, "0", то ще не найгірший варіант. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 Некоторые отчетливо понимают, что делают в отличии от хозяина кирпичей). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 1 годину тому, BugS сказав: Дивує, скільки уваги деякі приділяють "0". Хоча, є і від'ємні числа, то ж, "0", то ще не найгірший варіант. Я перепрошую, а "0" у вашій уяві, то мальчік, чи дєвочка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 2 хвилини тому, ozor сказав: Я перепрошую, а "0" у вашій уяві, то мальчік, чи дєвочка? По перше, світ не обмежується 2 полами, є і інші форми. По друге, я не порівнюю людей з "0", на відміну від деяких учасників форуму. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 (змінено) 6 годин тому, seksinika сказав: Где вы вычитали о помучатся то😂 Там же, где было написано, что оно не едет. 6 годин тому, seksinika сказав: мучение это старый ноут с мертвой батарейкой на веранде, не ясно только какой веранде то??? Не на веранде, а в беседке. Старый ноут под старой же ХР летает не хуже, чем он летал в 2007, Винамп (который вообще появился в 1997) не тормозит, в отличие от Икстрейла на 1,6-литровом дизеле. А батарейка возле розетки не нужна, в отличие от "3 в 1". Но в общем история понятна: 25.06.2023 в 11:13, Фрай сказав: На мій погляд то є типова жидовська скнарість, бо справжні євреї на собі не економлять і живуть із задоволенням. Змінено 27 червня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 (змінено) Очень нравилось творчество Градского и когда-то даже довелось не то, чтобы пообщаться, но короче, вот насколько человек талантлив настолько же поражен этой жидовской бациллой жад, ой, рациональности. патологічна скнарість перетворила дуже багату людину у таку неприємну занедбану скнару від якої хочеться виригати. Вадим, на відміну від інших чомусь вірю, що у тебе є гроші, але замість того аби радувати себе та своє оточення ти такий же скна, ой, настільки раціональний, що так і здохнеш над тими бабками і нічого не зрозумієш, все будеш шукати щось подешевше. і переконувати себе, що тільки так правильно, що нема сенсу купувати великий кавун, шкідливо дітям багато води. а квіти дружині? нахера вони їй та ще й по такій ціні? он скоро літо і буде ціла клумба! хотя по пять, но большие... а сегодня были по три, но маленькие, но по три... но маленькие... зато по три... хотя совсем маленькие... поэтому по три... хотя маленькие... зато по три... Змінено 27 червня 2023 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 Швєлєр? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 (змінено) 1 година тому, Фрай сказав: все будеш шукати щось подешевше. і переконувати себе, що тільки так правильно, що нема сенсу купувати великий кавун Звісно, не повірять, але все одно напишу. Я коли захожу в магазин - ніколи не дивлюся на цінники. На ринку ніколи не торгуюся. Якось довелося зайти в ресторан з бувшими колегами - вони глянули на ціни і сказали "Давайте підемо в інше місце, тут шось дуже дорого". А я до того там бував неодноразово і ніколи не дивився в рахунок. Таку звичку я завів, коли в 1998 отримував стільки, що менше ніж за рік міг купити квартиру. Але саме тоді я помітив одну дивну річ - що спочатку воно ніби штирить, а потім на то все (топові ноутбуки, флагманські смартфони) дивишся як на непотріб. І за рік з'явилася ще одна звичка - купляти те, що потрібне на даний момент, а не те, що кимось вважається крутим. Бо якщо немає різниці (не штирить) - то навіщо платити більше. Коротше, щодо недомобілів - для себе я зробив висновок, що воно звісно має право на життя, в місті, в приватному будинку, як друга таратайка в комплект до ДВС і СЕС. Бо без ДВС - як ми тут бачимо на фактах - воно геть безглузде. "3 в 1" по факту виявилось "1,5" (1 за понти зі світлофора, і 0,5 - за їзду влітку і недалеко). Дякуємо бета -тестерам за досвід. А, ще якщо комусь здалося, що я за щось агітую - то вам здалося. З мене агітатор самі знаєте який ) Можу тільки демотивувати. )) Змінено 27 червня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 9 минут назад, vadimv сказал: Звісно, не повірять, але все одно напишу. Я коли захожу в магазин - ніколи не дивлюся на цінники. На ринку ніколи не торгуюся. Якось довелося зайти в ресторан з бувшими колегами - вони глянули на ціни і сказали "Давайте підемо в інше місце, тут шось дуже дорого". А я до того там бував неодноразово і ніколи не дивився в рахунок. Таку звичку я завів, коли в 1998 отримував стільки, що менше ніж за рік міг купити квартиру. Але саме тоді я помітив одну дивну річ - що спочатку воно ніби штирить, а потім на то все (топові ноутбуки, флагманські смартфони) дивишся як на непотріб. І за рік з'явилася ще одна звичка - купляти те, що потрібне на даний момент, а не те, що кимось вважається крутим. Бо якщо немає різниці (не штирить) - то навіщо платити більше. Коротше, щодо недомобілів - для себе я зробив висновок, що воно звісно має право на життя, в місті, в приватному будинку, як друга таратайка в комплект до ДВС і СЕС. Бо без ДВС - як ми тут бачимо на фактах - воно геть безглузде. "3 в 1" по факту виявилось "1,5" (1 за понти зі світлофора, і 0,5 - за їзду влітку і недалеко). Дякуємо бета -тестерам за досвід. А, ще якщо комусь здалося, що я за щось агітую - то вам здалося. З мене агітатор самі знаєте який ) Можу тільки демотивувати. )) я так пити кинув коли зрозумів що можу купити більше ніж зможу випити. то ж нафіга взагалі намагатися? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 1 година тому, vadimv сказав: Звісно, не повірять, але все одно напишу. Я коли захожу в магазин - ніколи не дивлюся на цінники. На ринку ніколи не торгуюся. Якось довелося зайти в ресторан з бувшими колегами - вони глянули на ціни і сказали "Давайте підемо в інше місце, тут шось дуже дорого". А я до того там бував неодноразово і ніколи не дивився в рахунок. Таку звичку я завів, коли в 1998 отримував стільки, що менше ніж за рік міг купити квартиру. Але саме тоді я помітив одну дивну річ - що спочатку воно ніби штирить, а потім на то все (топові ноутбуки, флагманські смартфони) дивишся як на непотріб. І за рік з'явилася ще одна звичка - купляти те, що потрібне на даний момент, а не те, що кимось вважається крутим. Бо якщо немає різниці (не штирить) - то навіщо платити більше. Коротше, щодо недомобілів - для себе я зробив висновок, що воно звісно має право на життя, в місті, в приватному будинку, як друга таратайка в комплект до ДВС і СЕС. Бо без ДВС - як ми тут бачимо на фактах - воно геть безглузде. "3 в 1" по факту виявилось "1,5" (1 за понти зі світлофора, і 0,5 - за їзду влітку і недалеко). Дякуємо бета -тестерам за досвід. А, ще якщо комусь здалося, що я за щось агітую - то вам здалося. З мене агітатор самі знаєте який ) Можу тільки демотивувати. )) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 Даремно насміхаєтесь, думаю не бреше за 1 час назад, vadimv сказал: А я до того там бував неодноразово і ніколи не дивився в рахунок. Таку звичку я завів, коли в 1998 отримував стільки, що менше ніж за рік міг купити квартиру. Та є нюанс, це все було колись тоді, коли ще був молодший і амбітний А потім раптом чи поступово природа взяла своє і не помітив сам як став «раціональним» і різко поміняв відношення до грошей. Цитата купляти те, що потрібне на даний момент, а не те, що кимось вважається крутим Виправдання типові для скнари. Я недаремно згадав Градського, бо грошей у нього було стільки!!! І не на рахунках, а понту? перестав слідкувати за собою, купувати новий модний одяг, парфюм, їв здебільшого на шару, перетворився на жирного немитого гобсека і все складав грошики до купи. І гонорари були дай боже, і авторські, і прибуток від вкладень у нерухомість… От тільки кишені до гроба не встиг пришити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 3 часа назад, vadimv сказал: Там же, где было написано, что оно не едет. Не на веранде, а в беседке. Старый ноут под старой же ХР летает не хуже, чем он летал в 2007, Винамп (который вообще появился в 1997) не тормозит, в отличие от Икстрейла на 1,6-литровом дизеле. А батарейка возле розетки не нужна, в отличие от "3 в 1". Но в общем история понятна: Тупее даже у вас наверно не получится🤣, то что 1.6 не едет это понятно, но мучения то где вы узрели)? Ну не веранде, беседка то где? Дальше о "летает" просто без комментариев😂, оно конечно понятно что все в сравнении понимается), но для этого то нужно то сравнение в начале иметь вместо дыры в рейтузах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 2 часа назад, vadimv сказал: Я коли захожу в магазин - ніколи не дивлюся на цінники. На ринку ніколи не торгуюся. Ой Балаблол🤣 а что же с электроприводом ворот не срослось то, вы же по форуму так на него вожделели то)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 Щось тема про електромобілі перейшла в якісь чвари і холівари між собою😑 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 30 хвилин тому, Romatr сказав: Щось тема про електромобілі перейшла в якісь чвари і холівари між собою😑 Бо в цю тему лізуть ті, хто авто бачив лише на фото/вулиці. Але ж не просто лізуть, а починають "включати експерта". 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2023 (змінено) 9 годин тому, seksinika сказав: то что 1.6 не едет это понятно, но мучения то где вы узрели)? просто без комментариев😂 9 годин тому, seksinika сказав: а что же с электроприводом ворот не срослось то Очень нужная штука, с учетом того, что вчера полдня в городе не было света. Змінено 28 червня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення