vadimv Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 (змінено) 4 хвилини тому, seksinika сказав: + немного пофлудить на форуме). Так как так случилссь, что 3 в 1 не доехало до Болгарии, что пришлось ехать на зимнем комплекте Икстрейле? Змінено 26 червня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 27 хвилин тому, vadimv сказав: ХР Слухати музику і дивитися мультики Вадім, по секрету Вам скажу, людство давно користується планшетами для цих цілей, безпровідними навушниками і іншими ганджетами, які можна кинути під руку і використовувати будь-де, в літаку, в поїзді, в ресторані. А Ваш ноутбук 2007 року вже тільки від розетки може) Мене дивує, Ви дійсно не розумієте всіх цих речей чи свідомо прийняли "технологічну аскезу"? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 (змінено) 48 хвилин тому, anabioz сказав: Вадім, по секрету Вам скажу, людство давно користується планшетами для цих цілей Планшет у мене теж є, не переживайте так. 48 хвилин тому, anabioz сказав: А Ваш ноутбук 2007 року вже тільки від розетки може) Ноутбук стоїть в бесідці, біля розетки разом з підсилювачем і колонками. Підтикати туди планшет або телефон теж можна, але навіщо? Якщо є зимовий комплект ноутбук. Не викидати ж його? Як зламається - викину. Але пройшло вже 15 років з моменту покупки - а він все не ламається. 48 хвилин тому, anabioz сказав: Мене дивує, Ви дійсно не розумієте всіх цих речей чи свідомо прийняли "технологічну аскезу"? Я вже багато разів казав, але мабуть щось заважає почути: я використовую ті інструменти (телефони, ноутбуки, автомобілі), які дозволяють виконувати потрібні мені речі (користуватися поштою, робити роботу, їздити по кучугурах і горах). А ті, які цього не дозволяють (як ото електрички) - не використовую. Також я не бачу сенсу переплачувати за бренд, купу непотрібних мені функцій та понти. Змінено 26 червня 2023 користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 3 минуты назад, vadimv сказал: Також я не бачу сенсу переплачувати за бренд, купу непотрібних мені функцій та понти. Я ввімкнув старий ноут на кухні. Думаю, подивлюся ще одну серію серіалу, поки готую. Клаць, а там немає українського дубляжу. Той самий сайт, той же фільм, але на старій вінді два варіанти дубляжу, а на новій – вісім. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 1 час назад, vadimv сказал: і дивитися мультики свинка Пеппа или Чип и Дейл спешат на помощь? Что предпочитаете? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 (змінено) . Змінено 26 червня 2023 користувачем sly дубль 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 (змінено) 13 хвилин тому, sly сказав: свинка Пеппа или Чип и Дейл спешат на помощь? Что предпочитаете? eneyida.tv/1927-knyga-dzhungliv.html "Без тих речей обійтися можна нам, Не живи думками тривожними. Так справжні радощі життя пізнаєш ти" (с) Змінено 26 червня 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 2 часа назад, vadimv сказал: Так как так случилссь, что 3 в 1 не доехало до Болгарии, что пришлось ехать на зимнем комплекте Икстрейле? Вадим), пришлось это ваш конек по жизни а у меня изъявила желание, вы хоть немного разницу улавливаете), или с 4 дюймового флагмана не понять🤣??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 1 час назад, sly сказал: свинка Пеппа или Чип и Дейл спешат на помощь? Что предпочитаете? Мадагаскар к гадалке не ходи😂. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 1 година тому, vovova сказав: Я ввімкнув старий ноут на кухні. Думаю, подивлюся ще одну серію серіалу, поки готую. Клаць, а там немає українського дубляжу. Той самий сайт, той же фільм, але на старій вінді два варіанти дубляжу, а на новій – вісім. Ви неуважно читали, Вадим навчався в спецшколі з поглибленим вивченням англійської мови, і, певно, може дозволити собі перегляд в оригіналі. Чи я помиляюсь? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 Ошибаетесь), Вадим учил тех кто в спецшколе обучает, ну не ужели не ясно😂. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 35-30 результати. тасла перемогла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 30 хвилин тому, vadimv сказав: "Без тих речей обійтися можна нам, Сказав собі після того, як вважав, що вклався в квартиру в ІФ, а виявилось, що в купу цегли. 31 хвилину тому, vadimv сказав: Не живи думками тривожними. А ви тут до чого? Скільки я на форумі, стільки і чути від вас, що не треба жити в Україні, але чомусь і будинок побудував близько з небезпечним сусідом, і, навіть, вклався грошима в купу цегли в ІФ. 38 хвилин тому, vadimv сказав: Так справжні радощі життя пізнаєш ти" Ви і радощі - речі несумісні. Про що б ви не писали, хоч в якому розділу форуму, то , як в тій приказці про "гляне- молоко кисне". Навіть, коли поради по плануванню будинків даєте, то виходить собача будка, життя в якій, навряд чи, дасть змогу пізнати радощі життя. Хоча, ні, згадала, було таке, що ви ділились радощами від поїздок по країні та, навіть, були дуже задоволені сидінням в чані в гарячій мінеральній воді. Правда, було те в тяжкі часи для країни, коли хтось донатив на ЗСУ чи іншим чином допомагав, хтось в окопах захищав країну. А ви в той же час, ділились враженнями, як гарно відпочивати чи то в Славському, чи то в Берегове, чи і там, і там. 8 хвилин тому, seksinika сказав: Мадагаскар Йому і там будуть банани не того смаку, пісок дуже гарячий та акули не того розміру. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 (змінено) 1 годину тому, seksinika сказав: изъявила желание Владея суперпупер 3 в 1, изьявила желание кататься на дешевом унитазике, который не едет? Помнится, аналогичное желание ездить на старом битом Лифе из малярки у вас появилось аккурат в гололед, когда резко пропало желание ездить на заднеприводной тесле. Ну чисто совпадение. Змінено 26 червня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 (змінено) 1 годину тому, allanek сказав: Ви і радощі - речі несумісні Хоча, ні, згадала, було таке, що ви ділились радощами Ось така дірява вибіркова пам'ять. Змінено 26 червня 2023 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 19 хвилин тому, vadimv сказав: Ось така дірява вибіркова пам'ять. Знов пересмикуєте. Про моє ставлення до ваших дій я кажу не вперше. Якби я хотіла висловити моє ставлення до вашої особистості, я б так і зробила. Тому що вважаю, що нема моральних запобіжників відносно людей, чия поведінка ганебна . Я уникаю ставити дізлайк і роблю це в випадках, коли поведінка людини є огидною, як ваша зараз. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 (змінено) 20 хвилин тому, allanek сказав: Знов пересмикуєте. Про моє ставлення до ваших дій я кажу не вперше. Якби я хотіла висловити моє ставлення до вашої особистості, я б так і зробила. Тому що вважаю, що нема моральних запобіжників відносно людей, чия поведінка ганебна . Я уникаю ставити дізлайк і роблю це в випадках, коли поведінка людини є огидною, як ваша зараз. По-перше, партійні збори (вони ж лавочка біля під'їзду) в іншому розділі. По-друге, праворуч є кнопочка "Скарга", якщо вам щось таке здалося. Змінено 26 червня 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 1 час назад, vadimv сказал: Владея суперпупер 3 в 1, изьявила желание кататься на дешевом унитазике, который не едет? Помнится, аналогичное желание ездить на старом битом Лифе из малярки у вас появилось аккурат в гололед, когда резко пропало желание ездить на заднеприводной тесле. Ну чисто совпадение. Что же вам все неймется то😂??? У меня еще голубенький Лиафчик есть и завтра Ай3 привезти должны), дешевый унитазик это ваше не побоюсь этих слов) старое и ущербной комплектации СХ4, в состоянии ущербного ведра после владения им вами, потому как ввиду ваших взглядов на жизнь а главное активов) ни чего эта машина хорошего под вами априори не видела😂, а я таки в отличии от вас имела возможность подумать на чем мне лучше было поехать в Болгарию, тыкнула кнопку на телефоне и нашла ближайшую зарядку к снимаемой у моря многокомнатной по вашим понятиям квартире с лишней площадью), зарядка выявилась в метрах 100 с ценою кВт 0.9 лева почти 20грн., путем несложной математики х20кВт\100км. это 400грн.на тех же 100км., далее есть пункт с которым я с вами таки согласна он очень прост, имея выбор и новый по сравнению с вашим ущербным от того момента как его на заводе собрали ведром дизельный Х-Трейл с расходом 5-6 соляры по 40-50грн. на кой и пал выбор при данной поездке🤣, что вам тут не ясно то и чего вы доказать хотите), если вашу собственную ущербность в том числе и по отсутствию выбора то это и так все годами знают. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 4 хвилини тому, seksinika сказав: Что же вам все неймется то😂??? У меня еще голубенький Лиафчик есть и завтра Ай3 привезти должны), дешевый унитазик это ваше не побоюсь этих слов) старое и ущербной комплектации СХ4, в состоянии ущербного ведра после владения им вами, потому как ввиду ваших взглядов на жизнь а главное активов) ни чего эта машина хорошего под вами априори не видела😂, а я таки в отличии от вас имела возможность подумать на чем мне лучше было поехать в Болгарию, тыкнула кнопку на телефоне и нашла ближайшую зарядку к снимаемой у моря многокомнатной по вашим понятиям квартире с лишней площадью), зарядка выявилась в метрах 100 с ценою кВт 0.9 лева почти 20грн., путем несложной математики х20кВт\100км. это 400грн.на тех же 100км., далее есть пункт с которым я с вами таки согласна он очень прост, имея выбор и новый по сравнению с вашим ущербным от того момента как его на заводе собрали ведром дизельный Х-Трейл с расходом 5-6 соляры по 40-50грн. на кой и пал выбор при данной поездке🤣, что вам тут не ясно то и чего вы доказать хотите), если вашу собственную ущербность в том числе и по отсутствию выбора то это и так все годами знают. Ви так завзято трахаєтеся з Вадимом, що аж заздрісно стає. Як у тому анекдоті, щщ аж сусіди виходять покурити на балкон. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 1 хвилину тому, vadimv сказав: По-перше, партійні збори (вони ж лавочка біля під'їзду) в іншому розділі. Розділ немає різниці. Де ви не з'являєтесь, туди і лавку за собою тягнете. Коли Ніки не було, то по всім розділам бігали та чіплялись , щоб вам її замінили. Нема уваги- погано, є увага- теж погано. Знов незадоволений 7 хвилин тому, vadimv сказав: По-друге, праворуч є кнопочка "Скарга", І причину скарги вказати- дуже прохав Вадим поскаржитись на нього? Тож нема заперечень відносно того, що я казала про ваші дії . Вам не подобається лише те, що я даю їм оцінку . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 Нє, ну ви даєтє це вже секс втрайом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 Ну какой может быть секс то😂? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 (змінено) 3 години тому, seksinika сказав: зарядка выявилась в метрах 100 с ценою кВт 0.9 лева почти 20грн., путем несложной математики х20кВт\100км. это 400грн.на тех же 100км., дизельный Х-Трейл с расходом 5-6 соляры по 40-50грн Опаньки! Наконец-то (после покупки) удалось выяснить на собственном опыте(!), что электричка обходится дороже дизельной таратайки. Символ успешности, у которой денег куры не клюют, и которая всегда выбирает наилучшее, в этот раз "изьявила желание" сэкономить на спичках и пилить за три тыщи км на таратайке, которая не едет. Змінено 26 червня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 (змінено) 3 години тому, allanek сказав: І причину скарги вказати- дуже прохав Вадим поскаржитись на нього? Якщо нема причин для скарги - може саме час згадати свої ж слова, що ви не бажаєте більше зі мною спілкуватися? А то шось слова з ділами сильно розходяться... Змінено 26 червня 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 (змінено) 43 хвилини тому, vadimv сказав: може саме час згадати свої ж слова, що ви не бажаєте більше зі мною спілкуватися? Може і вам час згадати, що, вже не вперше, то ви нав'язуєтесь в співрозмовники. Коли перестанете чіплятися, наче реп'ях, до моїх цитат, що призначалися не вам, але вам кортить на них відповісти, тоді і не буде причини нервово реагувати на мої відповіді. Я не тільки пам'ятаю, що казала про небажання спілкування з вами, але пам'ятаю і чому я їх вам казала. Все просто- не нав'язуйтесь і не цитуйте мене. 43 хвилини тому, vadimv сказав: А то шось слова з ділами сильно розходяться... Ви теж помітили, що кажете одне, а у дійсності в вас виходить щось, на зразок, купи цегли в ІФ. Змінено 26 червня 2023 користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення