ozor Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikingua Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 А ви спробуйте той-же model X старий і хочаб 21 року і зразу зрозуміете що то все пусті балачки, бо вже зовсім інша сітуація. Я так розумію вам дуже хочутся, але колется, вот ви і пробуєте себе оправдати, інакше, чтого б ви писали тут... Я наприклад маю і теслу і дизельний паркетник, подорожую тільки на теслі, і ніяких проблем не маю. А не то шо ви тут пишете... Так, паркетник проїджає майже 1000км на заправці, але в березні 22 коли їхали обома машинами теслу було легше заправити... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 (змінено) 56 хвилин тому, Vikingua сказав: А ви спробуйте той-же model X старий і хочаб 21 року Тут вітається пробування старих корчів ) 56 хвилин тому, Vikingua сказав: Я так розумію вам дуже хочутся, але колется, вот ви і пробуєте себе оправдати, інакше, чтого б ви писали тут... І я так розумію, що вам теж хочеться себе оправдати, інакше, чого б ви писали тут ) 56 хвилин тому, Vikingua сказав: Я наприклад маю і теслу і дизельний паркетник, подорожую тільки на теслі, і ніяких проблем не маю. А не то шо ви тут пишете... Це не я тут пишу, що маючи теслу, подорожую на Ікстрейлі ) 56 хвилин тому, Vikingua сказав: Так, паркетник проїджає майже 1000км на заправці, але в березні 22 коли їхали обома машинами теслу було легше заправити... Цікаво, які взагалі проблеми можуть бути з заправкою паркетника, який проїджає майже 1000км? Невже до кордону більше? ) Змінено 23 червня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikingua Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 А я тут і не пишу як можно було бачити Не завжди коротша дорога краща, не завжди бак повний і треба було мати запас, бо їхали в невідомість У Ніки 75й X якщо я не помиляюсь, він таки не кращий вибір для дальних подорожей. Да і будь якому випадку, коли в тебе є вибір ти приймаєшь вибір базуючись на тому шо в тебе за питання тут і зараз. А коли в тебе його нема то остається тільки писати на форумі. В будь якому разі нема ідеальної машини в цьому світі, і я це розумію зробівши власний вибір, і також поважаю вібір іншіх. І тут питання, не в тому шо у вас погана чи гарна машина, а в тому що вам явно хочется, але остається тільки себе переконувати шо воно погане. Або Ніка вам платить за підьйом топіка 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 (змінено) 23 хвилини тому, Vikingua сказав: А я тут і не пишу як можно було бачити А хто ж це написав? 23 хвилини тому, Vikingua сказав: не завжди бак повний У мене завжди. 23 хвилини тому, Vikingua сказав: 75й X якщо я не помиляюсь, він таки не кращий вибір для дальних подорожей "Три в одном" (с) 23 хвилини тому, Vikingua сказав: коли в тебе є вибір ти приймаєшь вибір базуючись на тому шо в тебе за питання тут і зараз І очевидно вибір не на користь електрички. 23 хвилини тому, Vikingua сказав: А коли в тебе його нема то остається тільки писати на форумі. Одна машина - нема проблем вибору, можна трохи і пописати ) 23 хвилини тому, Vikingua сказав: також поважаю вібір іншіх Тут це не вітається ) 23 хвилини тому, Vikingua сказав: вам явно хочется І я про це тут відверто і неодноразово писав 23 хвилини тому, Vikingua сказав: остається тільки себе переконувати шо воно погане. Коли воно буде проїджати і коштувати стільки ж - переконувати не буде потрібно ) 23 хвилини тому, Vikingua сказав: Або Ніка вам платить за підьйом топіка Або вам ) Змінено 23 червня 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 1 час назад, Vikingua сказал: А ви спробуйте той-же model X старий і хочаб 21 року і зразу зрозуміете що то все пусті балачки, бо вже зовсім інша сітуація. Я так розумію вам дуже хочутся, але колется, вот ви і пробуєте себе оправдати, інакше, чтого б ви писали тут... Я наприклад маю і теслу і дизельний паркетник, подорожую тільки на теслі, і ніяких проблем не маю. А не то шо ви тут пишете... Так, паркетник проїджає майже 1000км на заправці, але в березні 22 коли їхали обома машинами теслу було легше заправити... Не кормите троля), его лучше тролить, затроленные троли очень забавные))). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 (змінено) 3 хвилини тому, seksinika сказав: лучше тролить А наилучший троллинг - ездить на Икстрейле, имея "три в одном" (с) Змінено 23 червня 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 24 минуты назад, Vikingua сказал: Або Ніка вам платить за підьйом топіка Не он годами топит за идею), оправдать собственную ущербность. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 8 хвилин тому, seksinika сказав: ущербность. Что может быть ущербнее 10-летнего затяганного битого Лифа, который еле-еле проезжает 100 км? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 38 минут назад, vadimv сказал: А наилучший троллинг - ездить на Икстрейле, имея "три в одном" (с) Не лучше в "почти достроенном" дачном домике три года на электропривод забора вожделеть😂 просиживая в диване рейтузы с Барабошова и топя по форумам за правильную машину))). 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 8 хвилин тому, seksinika сказав: Не лучше в "почти достроенном" дачном домике три года на электропривод забора вожделеть😂 просиживая в диване рейтузы с Барабошова и топя по форумам за правильную машину))). Очередное подтверждение полного отсутствия аргументов за недомобили. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 Очередное подтверждение того что вы вы лузер и как вы пишите выше даже без права выбора резины, между зимней летней). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 4 часа назад, vadimv сказал: Електричка добра в Україні, в своїй хаті. Мав трифазну зарядку, їздив майже безкоштовно. Маючи за кордоном зарядку в хаті плачу 9 грн/кВт, що співставно з економним дизелем. Заряджаючись за кордоном на швидких комерційних - це все рівно, що ти їздиш на двс-ній тачці з витратою 8-10 літрів. Якось так. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 (змінено) 21.06.2023 в 23:05, seksinika сказав: Заходим тапаем😂 viki_23_01_ свеженькую создала, подписываемся и тапаем/тапаем🤣 ну ти проказниця ,раді тебе прийшлось динозаврам тік ток установити)) шо сказати,сексі ,так сексітюненгувалась трохи ? Змінено 23 червня 2023 користувачем МаТраС 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 29 минут назад, МаТраС сказал: шо сказати,сексі ,так сексітюненгувалась трохи ? що заради продажів не зробиш 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 (змінено) нє продажами єдіними)) Змінено 23 червня 2023 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 1 минуту назад, МаТраС сказал: нє продажами єдіними)) я б на її місці за подивитися теж би гроші брав 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 Тільки що, US7IGN сказав: я б на її місці за подивитися теж би гроші брав просмотр 100 уе)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 2 години тому, МаТраС сказав: ну ти проказниця ,раді тебе прийшлось динозаврам тік ток установити)) шо сказати,сексі ,так сексітюненгувалась трохи ? Це не спортивно, дивитися тікток тільки Ніки. Батл повинен бути чесним, ми йдемо в ес, правова держава всє дєла. Наполегливо раджу також переглянути тікток Вадима. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 А це вже тут було? itc.ua/ua/novini/yutuber-stvoryv-gibrydnu-tesla-model-s-z-dyzelnym-dvygunom-u-bagazhnyku-ta-probigom-bez-pidzaryadky-do-2575-km/ це ж наче поєднання Вадима і Ніки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 23 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2023 (змінено) О блин активизировались😂, тапаем/тапаем!!! П.С. У меня подружка есть, зарабатывает там немного +-3000 не гривен в месяц))), у нее кума есть, эта меньше 20 в месяц не снимает), вчера за батлы 170000грн. сняла, понятно не Вадима уровень но для девочки более чем. П.П.С. Сегодня по набережной гуляла, уже прямо думаю в Украину вернусь на СТРИМы выходить буду, зачем мне те машины))). Змінено 23 червня 2023 користувачем seksinika 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2023 7 годин тому, outdoor24 сказав: А це вже тут було? itc.ua/ua/novini/yutuber-stvoryv-gibrydnu-tesla-model-s-z-dyzelnym-dvygunom-u-bagazhnyku-ta-probigom-bez-pidzaryadky-do-2575-km/ це ж наче поєднання Вадима і Ніки. ну був варіант генератора в багажнику)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2023 8 годин тому, ozor сказав: Це не спортивно, дивитися тікток тільки Ніки. Батл повинен бути чесним, ми йдемо в ес, правова держава всє дєла. Наполегливо раджу також переглянути тікток Вадима. тільки ,якщо Вадим зробить два таких буфера обміну по 3 терабайта)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2023 1 час назад, МаТраС сказал: тільки ,якщо Вадим зробить два таких буфера обміну по 3 терабайта)) краще в дупу вкладатися 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення