vadimv Опубліковано: 25 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2023 11 хвилин тому, Romatr сказав: бензин можна аккумулювати в каністру. А ось с єлектричкою так не прокатить. До електрички треба мати в комплекті сонячну станцію. А також генератор, як у BMW i3 REX Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2023 7 минут назад, vadimv сказал: До електрички треба мати сексіпані, яка вирішить всі ваші проблеми 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 25 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2023 Плагин гибрид надо брать))), есть куда канистры генерировать и генератор не нужен). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2023 (змінено) 1 година тому, seksinika сказав: Плагин гибрид надо брать))), есть куда канистры генерировать и есть куда ток заливать, если на заправках бензина нет Змінено 25 квітня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 25 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2023 3 години тому, Romatr сказав: В мене зараз в НЗ стоїть 2 каністри по 20л в резерві на такий випадок. Ну, ті сто літрів солярки що є, то навіть вважати резервом якось навіть язик не поернеться. Головне що автівка стоїть завжди готова на 2 тисячі кілометрів. Вважаю що цього вистачить щоб до европейської заправки доїхати. А поки по місту, за пивом, можна і електричкою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 25 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2023 (змінено) 3 години тому, Romatr сказав: Дубль. Змінено 25 квітня 2023 користувачем Humanite Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 25 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2023 2 години тому, seksinika сказав: Плагин гибрид надо брать))), есть куда канистры генерировать и генератор не нужен). Був. Пасат. Продав. Ті 50 км що він здатен як електричка проїхати то курям на сміх. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2023 (змінено) 8 годин тому, Humanite сказав: Був. Пасат. Продав. Ті 50 км що він здатен як електричка проїхати то курям на сміх. BMW i3 REX пишуть ~200 км запас ходу Змінено 25 квітня 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 25 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2023 BMW i3 и без REX 200км. проезжает, ну на вскидку самая свежая что на продажу попала. www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=299882397 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 25 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2023 58 хвилин тому, vadimv сказав: BMW i3 REX пишуть ~200 км запас ходу А це точно плагін гібрид? Ви впевнені? Я знаю що плагіни, за визначенням, це автівки з основним ДВЗ, та додатковим електричним мотором з батареєю невеликої ємності, яка може живитися від єлектричної мережі. Таким, наприклад, і був мій Volkswagen Passat GTE. А стосовно електрички від БМВ в яку втиснули додатково генератор, здається, це не є за визначенням плагін-гібридом. Я не думаю що встромивши в багажник електричного міцика (чи тесли) якийсь генератор можна буде його виставляти як гібридне авто. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2023 (змінено) 13 годин тому, Humanite сказав: А це точно плагін гібрид? Ви впевнені? "Вам шашечки чи їхать?" (c) 13 годин тому, Humanite сказав: Я знаю що плагіни, за визначенням, це автівки з основним ДВЗ, та додатковим електричним мотором з батареєю невеликої ємності, яка може живитися від єлектричної мережі. Ясно, шашечки. 13 годин тому, Humanite сказав: Я не думаю що встромивши в багажник електричного міцика (чи тесли) якийсь генератор можна буде його виставляти як гібридне авто. Краще встромлювати генератора в грузовий піддон пікапа, ну там Форда, Рівіана, Хамера чи Сільверадо з Кібертраком ) Якщо панові не подобається заводська збірка і хочеться щось заколхозити. 14 годин тому, seksinika сказав: BMW i3 и без REX 200км. проезжает Так я это и имею в виду. 200 км + солнечная зарядная станция + генератор в багажнике - что еще надо, чтобы максимально не зависеть от вида топлива. Разве что газовый баллон к генератору прикрутить. ) Змінено 26 квітня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 26 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2023 1 годину тому, vadimv сказав: "Вам шашечки чи їхать?" (c) Та мені є на чому їздити. 1 годину тому, vadimv сказав: Якщо панові не подобається заводська збірка і хочеться щось заколхозити. Вам їхати чи колхозити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 26 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2023 (змінено) 12 часов назад, vadimv сказал: BMW i3 REX пишуть ~200 км запас ходу он едет, пока есть бензин в микробаке генератора (там 8,5 литра вроде), с условием, что скорость не выше 70 км/ч. Иначе разряд превышает заряд. Т.е. от заправки до заправки можно пилить без ограничений, пока моторчик не крякнет ) Змінено 26 квітня 2023 користувачем sly Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 26 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2023 11 часов назад, Humanite сказал: встромивши в багажник електричного міцика (чи тесли) якийсь генератор можна буде його виставляти як гібридне авто. к сожалению, при растаможке мнение обратное 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 26 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2023 1 час назад, sly сказал: он едет, пока есть бензин в микробаке генератора (там 8,5 литра вроде), с условием, что скорость не выше 70 км/ч. Иначе разряд превышает заряд. Т.е. от заправки до заправки можно пилить без ограничений, пока моторчик не крякнет ) Резервный тот генератор вариант, не рассчитанный он на повседневное использование со всеми вытекающими это не плагин/гибрид(PHEV), Хонда Кларити, Тайота Привус, Мицубиси Аутлендер, КиА Ниро, Хюндай Соната, Шевроле Вольт, Крайслер Пцифика итд это вот плагин/гибриды которые рассчитаны на повседневную эксплуатацию ДВС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 26 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2023 18 минут назад, seksinika сказал: Резервный тот генератор вариант, не рассчитанный он на повседневное использование ну да. только юзеры действуют на свое усмотрение ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2023 38 хвилин тому, sly сказав: ну да. только юзеры действуют на свое усмотрение ) Ну мы ж в теме про электрички, а не про гибриды ) Да, REX - электричка, но с резервным генератором. Плюс резервирование солнечной станцией. И тогда пропажа тока в розетке не так критична. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 В 25.04.2023 в 13:40, Humanite сказал: Ну, ті сто літрів солярки що є, то навіть вважати резервом якось навіть язик не поернеться. Головне що автівка стоїть завжди готова на 2 тисячі кілометрів. Вважаю що цього вистачить щоб до европейської заправки доїхати. А поки по місту, за пивом, можна і електричкою. Ну мені з моїми пробігами в місяць смішними 40л це на 1.5-2 єксплуатації Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 28 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2023 3 хвилини тому, Romatr сказав: Ну мені з моїми пробігами в місяць смішними 40л це на 1.5-2 єксплуатації Ну тому і нема єдиного для всіх варіанта. Кожен обирає виходячи з власних потреб та розрахунків. Я ті 40-50 літрів на місяць проїзджаю на електриці і витрачаю замість 2 500 гривень аж цілих 50. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2023 01.02.2023 в 08:07, vadimv сказав: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 8 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2023 зарядки автомобилей нельзя делать в тихих укромных местах , бомжи будут воровать кабель 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2023 www.instagram.com/reel/Cp7fGiSg9p2/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2023 Ой, если блогер дятел то да, какого хера переться на Тесле туда где нет электричества? Все равно, что в тайгу с обычным Самсунгом вместо Турайи и возмущаться, шо мобильник связь не ловит. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2023 (змінено) 20 хвилин тому, Фрай сказав: какого хера переться на Тесле туда где нет электричества? На крайняк надо на прицепе за собой дизельный Икстрейл тягать ) Змінено 10 травня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2023 21 хвилину тому, Фрай сказав: Ой, если блогер дятел то да, какого хера переться Якщо виникає таке питання, то зразу ж виникає ще одне: а це точно авто? Якщо на ньому не можна кудись пхатися. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення