Гість ANDRONIK Опубліковано: 5 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2013 Хочу заняться постройкой ветрогенератора на основе шагового двигателя. Подскажите как подобрать двигатель, на какие его параметры надо обратить особое внимание для того чтобы он при минимальном вращении давал достаточное напряжение для заряда аккумулятора. Вот пример параметров такого двигателя : Силовые шаговые двигатели серии FL110STH, основной угловой шаг 1,8°; крутящий момент 112-280 кгс*см, угловой шаг в микрошаговом режиме до 0,007° , максимальная частота отработки шагов 10,000 шагов в секунду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg-Solar Опубліковано: 5 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2013 Дешевле и проще купить китайский или Харьковский. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Seva1964 Опубліковано: 5 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2013 Хочу заняться постройкой ветрогенератора на основе шагового двигателя. --- Зачем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 5 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2013 Тю. та шо вы как дети малые на разводняк бота повелись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t34 Опубліковано: 5 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2013 ANDRONIK Здесь уклон несколько другой. Самодельщики больше на форумах snim.flybb.ru windpower-russia.ru/forum/index.php Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vit3f Опубліковано: 6 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2013 Хотите ветряк, купите готовый с гарантиями и т.д.. С самопальщиной я с братом уже поигрался, результат нулевой, плюс один вместо того чтоб перед зомбатором лежать, руки и голова работали на чистом воздухе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз