galaxy Опубліковано: 1 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2013 Добрый вечер. Имеется фасадная бетонная лента под забор со столбами 21 м.п. необходимо приварить профильную трубу и прикрутить профнастил (19 листов), а также сварить калитку 1х1,8 м и ворота 1,5х1,8 м. стоимость работ пришите в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
an_drejka11 Опубліковано: 3 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2013 ВОРОТА якісь дивні..... З таким розміром-- це якась просто широка хвіртка виходить. Може я і помиляюсь.......... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tekton Опубліковано: 4 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2013 ВОРОТА якісь дивні..... З таким розміром-- це якась просто широка хвіртка виходить. Може я і помиляюсь.......... Да, я тоже заметил... Скорее всего, заказчик имел ввиду ширину одной створки, а ворота, наверное, двустворчатые, трехметровые. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
galaxy Опубліковано: 5 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 5 січня 2013 Да, я тоже заметил... Скорее всего, заказчик имел ввиду ширину одной створки, а ворота, наверное, двустворчатые, трехметровые. да. я имела в виду одну створку простите, забыла дописать кол-во 2 шт.) Добавлено через 2 минуты Тема закрыта. Исполнители найдены. Всем откликнувшимся спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз