v.ard Опубліковано: 25 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2012 Уронил свой Pocket Book 360. Экран теперь не работает. Так как замена экрана стоит почти столько же, сколько новый покетбук, то взял себе новый. Если кому-то нужен мой старый (в нём только экран сломан) -- на запчасти, то отдам за 100 гривен. пишите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 26 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2012 За 50 хоть сейчас Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
1733647 Опубліковано: 27 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2012 если еще продаете напишите мне пожалуйста на почту) nekolyshe@yandex.ru Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZloyZmey Опубліковано: 27 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2012 Готов забрать в порядке очереди Сори у меня 301, извиняюсь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
v.ard Опубліковано: 29 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2012 пока ещё не продал. Я в Киеве. Кому нужен на запчасти за сто грн звоните -- ноль шесть шесть - пять один ноль- девять один -девять два или ноль девять шесть - пять семь - один один - девять семь три. Владимир Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
v.ard Опубліковано: 10 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 10 січня 2013 Всё ещё продаю. Может аккумулятор из него кому пригодится, может корпус. Звоните по телефону, указанному в предыдущем сообщении. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xfxf Опубліковано: 13 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2013 А где в Киеве? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
v.ard Опубліковано: 14 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 14 січня 2013 А где в Киеве? Село Гатное (по Одесской трассе, 4 км от КП), но часто бываю в Киеве, район ст. м. Ипподром, ВДНХ, Васильковская. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз