sirglund Опубліковано: 14 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 Всем доброго времени суток. Имеется один лист нержавейки толщиной 3.5 мм. Размеры 125 на 275 см. Город Житомир. С ценой не определился. Если интересно - предлагайте цену. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MOLLI Опубліковано: 14 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 Марка нержавейки какая? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ben Laden Опубліковано: 14 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 Марка нержавейки какая? Ага. И мне интересно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirglund Опубліковано: 14 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 Марка нержавейки какая? Я не знаю. Если есть способ определить, - скажите. Нержавейка - "наследство", из таких листов мы делали большие полки в погребе, лет 20-ть назад. Разгребал при строительстве - нашел в сарае. Могу только сказать что лист оч. тяжелый. Четвером еле поднимаем его... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ben Laden Опубліковано: 14 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 Если есть способ определить, - скажите. Вся нержавейка и спецстали в советское время маркировалась. Внимательно осмотрите листы - возле одной из кромок должны быть выбиты цыферки и буковки - это и есть марка стали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 16 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2012 Или мазки цветной краской на листе. Это - тоже кодировка марки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirglund Опубліковано: 20 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 20 липня 2013 Никаких маркировок на листе нету. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirglund Опубліковано: 13 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2015 магнит не "цепляется"... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз