Н.Дубечня Опубліковано: 12 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2012 Продам ДСП столы, без ножек, кромка есть цвет белый и буковый круглый диаметром 80см, прямоугольный 75х75см цена единицы 25гр есть кругов штук 20 цвет бук и штук 5 белого прямоугольных много белого и штук 10 буковых. состояние- пойдет толщина 18мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dumas@ukr Опубліковано: 12 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2012 дайте координаторы в личку! Где территориально находитесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БРОДЯГА Опубліковано: 12 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2012 И мне по кружочку.Где. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Н.Дубечня Опубліковано: 12 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2012 067 445 ноль один 15, Киев Куреневка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oleandru Опубліковано: 14 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 Ножки прикрутил. Отлично получилось!!! Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikhail * Опубліковано: 14 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 Я бы забрал белый квандратный, если возможно завтра подъехал. Можно на завтра договорится???? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Н.Дубечня Опубліковано: 14 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 Я бы забрал белый квандратный, если возможно завтра подъехал. Можно на завтра договорится???? Да я живу рядом возле гаража за 20 минут звоните. Пришло еще немного изделий, создам новую тему в остатках строй материалов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз