vilb Опубліковано: 11 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2012 Продам небольшую вешалку с тумбой для прихожей/ Покупали за 550 в сентябре, продам за 300 грн. Торг, но небольшой. ПРИЧИНА - ПЕРЕЕЗД((( Есть небольшая царапина на крышке тумбы, но функционал это не влияет - на фото видно царапины... Отличный вариант для дачи. Самовывоз с Лесного. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BARBUS77 Опубліковано: 11 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2012 Если можно, бронь до понедельника. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vilb Опубліковано: 11 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2012 у нас на выходных переезд....ее просто ставить негде.....а на выходных у вас никак не получиться???? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
skytem Опубліковано: 11 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2012 может я заберу? влезет в легковую машину? дайте телефон в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vilb Опубліковано: 11 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2012 skytem,ответила в личку Добавлено через 18 минут бронь до выходных. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BARBUS77 Опубліковано: 11 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2012 у нас на выходных переезд....ее просто ставить негде.....а на выходных у вас никак не получиться???? Зарплата в понедельник. Я-бы забрал и завтра. Ну ладно, нет, так нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vilb Опубліковано: 11 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2012 BARBUS77,бронь до выходных, но если не заберут, тогда я вам сообщу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
skytem Опубліковано: 11 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2012 Зарплата в понедельник. Я-бы забрал и завтра. Ну ладно, нет, так нет. Если вам сильно нужно - забирайте, вы все-таки первый были. ничего страшного. Добавлено через 2 минуты Если BARBUS77 незаберет, моя бронь в силе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BARBUS77 Опубліковано: 11 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2012 Спасибо, забирайте)) Снимаю свою бронь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість Lesya2 Опубліковано: 12 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2012 Можно ли завтра утром забрать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vilb Опубліковано: 14 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 Lesya2,вам еще актуально...забирайте))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vilb Опубліковано: 16 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2012 250 грн.......доставим по Лесному!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vilb Опубліковано: 16 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2012 250 грн.......доставим по Лесному!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vilb Опубліковано: 18 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2012 снизила цену - 250 грн....... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ласочка Опубліковано: 18 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2012 До 12:00 завтрашнего дня придержите плиз. (типа бронь). Узнаю у знакомых им вроде нужна была. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ласочка Опубліковано: 19 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2012 Пока ничего вразумительного мне не ответили. Делают перестановку. Так что с претендентов на ближайшее время себя снимаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VTem123 Опубліковано: 19 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2012 Елене и Дмитрию большое спасибо за прихожую!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз