VTem123 Опубліковано: 9 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 Всем доброе время суток! Продаю плодоносящее Лимонное дерево. Дереву 15-16 лет. Высота примерно 180 см +_. Цена 1200 грн. www.stroimdom.com.ua/forum/album.php?albumid=4385&pictureid=48991 Деревья находятся на Осокорках 10 км. от м. Славутич Также возможно под заказ (весной или летом) маленькие 100грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VTem123 Опубліковано: 18 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2012 Предложение все еще актуальное! Торг уместен... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Miledy_de_Winter Опубліковано: 18 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2012 подписалась на Вашу тему, весной возьму маленькое Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VTem123 Опубліковано: 20 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2012 подписалась на Вашу тему, весной возьму маленькое Когда будут готовы я сообщу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loras Опубліковано: 20 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2012 И я хочу маленькое ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willya Опубліковано: 20 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2012 Насколько маленькие ? Можно взять такое, которое как раз начало плодоносить ? П.С. Как лечить дерево от щитовки ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VTem123 Опубліковано: 20 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2012 Насколько маленькие ? Можно взять такое, которое как раз начало плодоносить ? Маленькие- это части большого полученные методом воздушного укоренения (если я правильно запомнил термин). На ветке снимается кора, цепляется стаканчик с землей и ждем пока пустит корни. Соответственно полученное дерево уже плодоносящее... другой вопрос- хватит ли ему сил выдержать плод. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kararo Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 +1 маленькое Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз