Flesh09 Опубліковано: 6 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2012 (змінено) Всім привіт! Створював тему про проект www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=103978. Пройшло багато часу і тяганина з документами. Не думав що це все настільки складно... Ну не будемо про це. За останні два місяця все зрушилось із місця. Власне сам проект ну а ось фото як було самого початку, ну майже із самого початку далі зроблено дорогу, коріняки були шо огого, але стальова воля рішає :-x далі буде... Змінено 6 грудня 2012 користувачем Flesh09 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flesh09 Опубліковано: 6 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2012 Початок жовтня Прокладка труби і підключення до водопостачання а також операція із спасіння їжачка, який впав у колодязь де була стиковка до сусідської мережі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flesh09 Опубліковано: 6 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2012 Кінець жовтня Проведено три фаз електромережі, бюрократії привіт Викопано рови і залятий чорновий фундамент Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flesh09 Опубліковано: 6 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2012 Перша половина листопада Вивезено всю землю із середини фундаменту та впорядкування території грейдером Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flesh09 Опубліковано: 6 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2012 Друга половина листопада Підготовка та мурування фундументу (без цоколя) і далі призупнка будівництва в зв'язку із випавшим снігом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lug Опубліковано: 6 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2012 А что это за белый камень, так похожий на наш мергель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flesh09 Опубліковано: 6 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2012 А что это за белый камень, так похожий на наш мергель? я не знаю як точно він називається, але говорять на нього що це "дик" на західній частині України з такого забори мурують Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lug Опубліковано: 6 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2012 на західній частині України з такого забори мурують А на фундамент оно годится? Похоже на известняк. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flesh09 Опубліковано: 7 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2012 А на фундамент оно годится? Похоже на известняк. так, це дуже міцний камінь, буває різної фракції, він просто колотий такий мені на фундамент пішло 10 камазів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flesh09 Опубліковано: 7 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2012 підкажіть, чи можна засипати в середині глиною в фундаменті, а потім вже під стяжку щебінь і т.д.? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flesh09 Опубліковано: 25 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2013 Всім привіт! І так сезон 2013 відкрито, ура товарищи)))) на сьогодні ситуація не дуже втішна, сніг зійшов а басейн лишився) А тим часом, поки вода не дає можливість мурувати перестінки, впорядковую ділянку Ну і супер апргрейд))) заміна колеса в "тачці"))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Lava Опубліковано: 25 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2013 підкажіть, чи можна засипати в середині глиною в фундаменті, а потім вже під стяжку щебінь і т.д.? Глина різна буває. Я би не ризикував. А засипав піском. Ну і супер апргрейд))) заміна колеса в "тачці"))))) А скільки ще тих колес буде!!! еге-ге... треба цілком гумове брати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lug Опубліковано: 25 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2013 чи можна засипати в середині глиною в фундамент Почему бы и нет? Я б засыпала а басейн лишився Я тоже наступила на эти грабли. Была мысль вывести сливную трубку сквозь стену, но к сожалению, я её не додумала до конца. И на форуме не высказалась, может кому-то помогло бы предупреждение о такой проблеме Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flesh09 Опубліковано: 25 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2013 А скільки ще тих колес буде!!! еге-ге... треба цілком гумове брати. ага, за 2 місяці потріскали нитки, а щодо гумового колеса це самогубство) продавець зізнався що треба шукати від скутера, буде на віка Почему бы и нет? Я б засыпала усьо я вже на половину засипав) Я тоже наступила на эти грабли. Была мысль вывести сливную трубку сквозь стену, но к сожалению, я её не додумала до конца. И на форуме не высказалась, может кому-то помогло бы предупреждение о такой проблеме там де засипав глину, видно що вода вже не підходить, і навіть трішки впав рівень, треба ще разок качнути воду, але реальне рішення це щоб випав рясний дощ, тоді все стане на круги своя.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flesh09 Опубліковано: 17 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 17 липня 2013 всім привіт можливо комусь цікаво, як просуваються роботи пару хфото з місця подій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flesh09 Опубліковано: 25 жовтня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2013 Привіт! Вот дивлюсь з останнього повідомлення і сам офігіваю що ще в липні місяці нічого не було тільки фундамент))) жесть просто, це були просто нереальні два місяця стройки... а тепер питання до знатоків: якщо перенести лічильник на фасад то гофру із кабелем можна заштукатурувати або так заховати щоб не було видно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lug Опубліковано: 26 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2013 ще в липні місяці нічого не було Да уж... Возведение коробки - самый впечатляющий этап стройки: только что не было "ребенка", а уже опа - и он родился... Осталось только набраться сил и финансов, чтоб "вырастить" его до взрослого (жилого) состояния. О гофре. Не помню, что мне говорили спецы, которые счетчик переносили, но себе я положила на ум - гофру спрятать на фасаде. Но на всяк случай - уточните еще у кого-нибудь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flesh09 Опубліковано: 29 жовтня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2013 Да уж... Возведение коробки - самый впечатляющий этап стройки: только что не было "ребенка", а уже опа - и он родился... Осталось только набраться сил и финансов, чтоб "вырастить" его до взрослого (жилого) состояния. О гофре. Не помню, что мне говорили спецы, которые счетчик переносили, но себе я положила на ум - гофру спрятать на фасаде. Но на всяк случай - уточните еще у кого-нибудь лічильник вже переніс пломбували хлопци то казали, що можна ховати в штрабу, так в майбутньому і зроблю перед штукатуркою далі діло за малим, зробити розводку по хаті підкажіть якусь програмку для проектування мережі в будинку! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз