Leon Опубліковано: 2 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2013 Но есть одно "НО". Саме з цієї причини я думав відмовитись від тих двох "шпаківень".. Але ж як вони додають виразності будинку. Не бачите? А фасади всі намалювали? Я в Архікаді ще рік тому цей проект намалював Я розумію про яку "несиметрію" Ви кажете - вікно в дитячій. І ідею Наталі, зі зміщенням дверей та вікна, я зрозумів. Треба думати.. Мені здавалось, що двері в кутку займуть менше місця, але додаткова ніша - теж наче непогано.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 2 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2013 Саме з цієї причини я думав відмовитись від тих двох "шпаківень".. Але ж як вони додають виразності будинку. Да, а еще они утяжеляют стоимость строительства и добавляют риски при эксплуатации. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 2 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2013 Да, а еще они утяжеляют стоимость строительства и добавляют риски при эксплуатации. Це йшло другим пунктом і реалізация залежала б від того, з якими кишенями я б підходив до етапу даху :D Наташа, я все розумію.. (Ну, майже все.. ) Але ж красиво..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 2 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2013 Це йшло другим пунктом і реалізация залежала б від того, з якими кишенями я б підходив до етапу даху :D Наташа, я все розумію.. (Ну, майже все.. ) Але ж красиво..... Так... никто и не спорит, что красиво. Но, почему бы не найти вариант, чтобы было, и красиво, и практично. Так тоже бывает. И до весны можно успеть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 2 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2013 Но, почему бы не найти вариант, чтобы было, и красиво, и практично. Пропонуйте.. В мене тільки одна ідея - білою фарбою намалювати по черепиці вікно :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrei constructor Опубліковано: 2 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2013 В мене тільки одна ідея - білою фарбою намалювати по черепиці вікно Тогда сразу два и симметрично Там хоть человек с инструментом пролезет. Или это только эстетика. На визуализации поставьте на крыльце человека для соразмерности. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 2 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2013 Там хоть человек с инструментом пролезет. Или это только эстетика. Задумувалось як естетика + мінімальне освітлення горища. Дивлячись хто полізе і з яким інструментом :D Розміри шпаківні ШхВ - 90х110. Саме віконце, звічайно буде трохи вужчим і нижчим, ну, нехай 50х80. Але сніг, таки, буде лізти між ними.. Та й вода. І протікати може на стиках. І в реалізації дорожче ніж просто дах. Музей, звичайно, права. А як же красота? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrei constructor Опубліковано: 2 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2013 Але сніг, таки, буде лізти між ними.. Та й вода. І протікати може на стиках. І в реалізації дорожче ніж просто дах. Музей, звичайно, права. А як же красота? Leon, что вы так к этому решению прикипели? Попросите архитектора сделать одно по центру и побольше. В дизайне слухового окна можно взять мотивы центральной части (входа в дом), там очень красиво все получилось. Думаю, будет супер. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 2 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2013 Leon, что вы так к этому решению прикипели? Попросите архитектора сделать одно по центру и побольше. В дизайне слухового окна можно взять мотивы центральной части (входа в дом), там очень красиво все получилось. Думаю, будет супер. Да, очень правильная идея. На одном из польских сайтов видела слуховые окна в форме глаза. Будет созвучно с дугой над входной дверью. Но, меня больше беспокоят скаты кровли над входом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_aqua Опубліковано: 4 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2013 Але сніг, таки, буде лізти між ними.. Та й вода. І протікати може на стиках. І в реалізації дорожче ніж просто дах. Музей, звичайно, права. А як же красота? А если сделать бутафорию? Т.е. крышу сделать сплошной, а сверху прибить бутафорские слуховые окна. Это если так эстетическая сторона этой части дома важна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 4 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2013 А если сделать бутафорию? Ну, я ж і кажу: Намалювати :D Може Ви ще в цю тему заглянете? Все ж вона Вам ближча, а мені інформація дуже потрібна.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_aqua Опубліковано: 4 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2013 Може Ви ще в цю тему заглянете? Все ж вона Вам ближча, а мені інформація дуже потрібна.. Я там уже написал свои мысли 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 3 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2013 Leon, что вы так к этому решению прикипели? Попросите архитектора сделать одно по центру и побольше. В дизайне слухового окна можно взять мотивы центральной части (входа в дом), там очень красиво все получилось. Думаю, будет супер. Відкрив я АрхіКад і накидав варіанти з одним слуховим вікном. Який вибрати для реалізації? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 3 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2013 Який вибрати для реалізації? сделать со двора, а на главный фасад не выносить слуховые окна. третий вариант будет самый простой в исполнении Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 3 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2013 сделать со двора, а на главный фасад не выносить слуховые окна. Ну, тоді вже краще взагалі без них.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 3 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2013 Ну, тоді вже краще взагалі без них.. так и я вам об этом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrei constructor Опубліковано: 3 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2013 Відкрив я АрхіКад і накидав варіанти з одним слуховим вікном. Який вибрати для реалізації? С арками лучше (2 и 4 варианты). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 3 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2013 С арками лучше (2 и 4 варианты). От і мені більше всього подобається 4-й варіант. Треба буде поспілкуватись з Крышником на тему проблем та вартості такого варіанту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrei constructor Опубліковано: 3 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2013 ТС, делайте слуховое окно на глвном фасаде. Без него скудно получится. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 3 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2013 делайте слуховое окно на глвном фасаде. Без него скудно получится. Так я ж по тій причині й малюю варіанти. А то зовсім сарайчик виходить.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
x_y_z_ Опубліковано: 3 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2013 виглядає, що 4 - найгармонійніший варіант 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kysil Опубліковано: 3 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2013 Так я ж по тій причині й малюю варіанти. А то зовсім сарайчик виходить.. Третій варіант найтехнологічніший, найдешевший і найприємніший. Тільки прибрати з вікна горизонтальні перетинки, вони тут ні до чого. Інші варіанти можуть вийти кривобокими. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 7 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2014 Створив тендер. Шукаю бригаду. В цій темі дублю, сподіваючись, що хтось порадить бригаду, яка вже вигнала стіни з ГБ комусь з формучан. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 7 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2014 От і мені більше всього подобається 4-й варіант. Треба буде поспілкуватись з Крышником на тему проблем та вартості такого варіанту. Сделайте это окно шире, оставив ту же высоту. В реализации будет проще, в эксплуатации надежней, и архитектура только выиграет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 29 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2014 Леон, что с проектом? Есть окончательная версия? Любопытно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз