naupv Опубліковано: 25 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2021 31 минуту назад, ontoshko сказал: по 19грн при купівлі 2000м продали іспанський Sharkbite Pex-a. Я не сильно спеціаліст, але монтажники казали, що труба гарна Вам мабуть сильно повезло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 25 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2021 Чет меня "укус акулы" немного смущает🙂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 25 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2021 За 20 грн уже можно и металлопластом нормальным намотать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 25 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2021 21 минуту назад, yoojin сказал: За 20 грн уже можно и металлопластом нормальным намотать. Знать бы, какой мп нормальный за 20 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 25 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2021 21 минуту назад, BugS сказал: Знать бы, какой мп нормальный за 20 грн. Я юзаю АРЕ, РЕХ-b внутри и снаружи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 26 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2021 17 часов назад, yoojin сказал: Я юзаю АРЕ, РЕХ-b внутри и снаружи. РЕХ-b дубовая, 16 еще гнется сяк так, больше диаметры нужно недюжую силу иметь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ontoshko Опубліковано: 26 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2021 20 часов назад, murava сказал: Испанский ну так а ваш рехау не може бути гаражно-підвального виробництва? Як ви перевіряєте оригінальність чи інші якості труби, навіть якщо вона кустарна? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 26 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2021 3 часа назад, naupv сказал: РЕХ-b дубовая, 16 еще гнется сяк так, больше диаметры нужно недюжую силу иметь Мне нравится ) 16-20-26 гну внутренними пружинами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sheffield Опубліковано: 26 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2021 В 25.12.2021 в 18:35, BugS сказал: Что из этого выбрать? Valrom PE-RT II 16х2,0 FV-PLAST PE-RT ІІ Ф 16 Х 2 RODA PE-RT II EVOH 16x2.0 KALDE PERT-EVOH 16X2.0 HEAT-PEX PE-RT II /A-OXY Ф 16 Х 2 2.3.5. Кальде сейчас сомнительная слишком. Качество уже не то. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 26 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2021 1 час назад, yoojin сказал: Мне нравится ) 16-20-26 гну внутренними пружинами. Ага. А на длинных участках наружными..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nemic Опубліковано: 15 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2022 В 08.07.2021 в 22:41, naupv сказал: Правильная стратегия, по нашему, брать остатки и переплавлять в гараже на новую трубу. Все поставщики именитых брендов, стараются продавать кратное 50м. Ибо возвращать в гейропу обрезки, ещё тот гемор. Если принимать остатки, продажа должна покрывать возвраты, рынок. А вы "покупили" по сладкой цене. Фу,ты ж мужик,некрасиво тут бабские сопли разводить,и басни рассказывать. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 20 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2022 какой размер бухты - труба ПЕРТ 16 мм/480 м? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg 88 Опубліковано: 20 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2022 valtec.ru/document/article/miphs_about_pex.html Хвилин 15 на читання. Згоден з тезою про сталий техпроцес при великих об"ємах. Останній абзац - реклама. PS. Трохи підкачав свій level 🙂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 24 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2022 (змінено) Вітаю! Опинився і я з пошуками якісної труби під водяне опалення. Перечитавши дану гілку повідомлень помітив дописи форумчан яким допоміг murava (Андрій). Спробував і я звернутись із проханням допомоги, довго не прийшлось чекати на відповідь. Швидко отримав повідомлення і контакти для зв'язку, обговорили питання. Андрій надзвичайно компетентний та щирий, в короткий час зателефонував і повідомив труба, що мене цікавить є в наявності в Україні і дійсно за помірковану вартість. Дякую дуже за допомогу, бажаю успіху! Спойлер Змінено 24 січня 2022 користувачем Vstar Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 24 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2022 Для всех, кто сейчас прочитает и вспомнит, что в недавней переписке я не помог и говорил, что трубы рехау достать сложно - на фото труба 20х2 Она покамест есть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 25 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2022 А с трубой серой для воды - есть проблемы с поставками? 32. Немного. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 26 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2022 В 24.01.2022 в 21:01, murava сказал: Для всех, кто сейчас прочитает и вспомнит, что в недавней переписке я не помог и говорил, что трубы рехау достать сложно - на фото труба 20х2 Она покамест есть поздно!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 26 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2022 В 25.01.2022 в 15:49, semengv сказал: А с трубой серой для воды - есть проблемы с поставками? 32. Немного. Проблемы есть всегда, но в принципе пока все решается и находится 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gera8383 Опубліковано: 3 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2022 Також хотів подякувати пану Murava за консультації Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jordano Опубліковано: 7 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2022 (змінено) Господа сантехники помогите выбрать трубу для тп металлопластиковую, может кто-то сталкивался, вбираю между Unidelta Deltall РЕХ BNC 16х2,0 и Valsir MIXAL 16х2, нужно либо две бухты по 240 м или одна 500 м Змінено 7 лютого 2022 користувачем jordano Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kor1ca Опубліковано: 14 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2022 Добрый день. Хотел бы приобщиться к благодарностям товарищу murava. Андрей помог подобрать весь нужный стафф и подсобил отличнейшими скидками. Оперативность, отзывчивость - все на высшем уровне. Огромнейшее спасибо за помощь! 🤝 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Martynov Опубліковано: 23 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2022 Всем здравствуйте, тоже столкнулся с выбором трубы, и есть вопросы… Перекатавшись по магазинам прихожу к выбору между: 1) Kan therm blue floor (pe-rt) 2) Valtherm 3) giacomini (не знаю какая точно) 3) Rehau rautherm speed (это оранжевая которая, красную слишком долго можно ждать) по цене все приблизительно одинаковы. в принципе склоняюсь к рехау (не может же такой бренд леваком торговать, тем более через официалов) смущает только что она тоньше, 1,5мм вместо 2мм у всех остальных Хочется услышать мнения опытных в этом вопросе людей, кто с этим сталкивается и работает каждый день, что выбрать, чтоб потом не переделывать. Может есть какие-то отзывы по рыжей трубе рехау, или были у кого-то с ней какие-то проблемы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 23 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2022 Берите рехау. Есть еще упонор 16 ка по гуманной цене Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Martynov Опубліковано: 23 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2022 37 минут назад, murava сказал: Берите рехау. Есть еще упонор 16 ка по гуманной цене Если сравнивать рехау и упонор? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 23 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2022 Я пока что в сегодняшних реалиях за упонор. Он не дороже, в наличии, и стенка толще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз