valijan Опубліковано: 11 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2019 Это немного не так, это вовсе не филькина грамота. Это реально работающий документ. Но, чтобы этот документ был реально рабочим, нужно делать по букве закона техкарт, которые являют собой достаточно толстые книжки, которые перед монтажом желательно прочесть хотя бы по диагонали. Вы конечно правы. Я имел ввиду , филькина грамота - ориентироваться на гарантии от производителя , если не можешь обеспечить его требования . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 22 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2019 Порадьте програму для розрахунку необхідної кількості труби для теплої підлоги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 22 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2019 Порадьте програму для розрахунку необхідної кількості труби для теплої підлоги. https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=123744 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 25 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2019 А такою програмою хтось користувався "Улитка v2" xn-----8kcrdunc0agdpocn2fwc.xn--p1ai/ де знайти ключ на неї?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
acrasa Опубліковано: 5 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2019 Стоит дилемма Труба для теплого пола REHAU Rautherm S 17x2 по 23 грн ICMA (ИТАЛИЯ): Ф16 ММ, PEX-A 25 грн Вот не могу понять какую из них взять Почему Рехау дешевле может паливо??Может на рехау комплектующие дороже так как труба 17 не стандартная Кто что может сказать про эти трубы Может что-то другое взять?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 5 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2019 Берите рехау. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 5 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2019 Стоит дилемма Труба для теплого пола REHAU Rautherm S 17x2 по 23 грн ICMA (ИТАЛИЯ): Ф16 ММ, PEX-A 25 грн Вот не могу понять какую из них взять Почему Рехау дешевле может паливо??Может на рехау комплектующие дороже так как труба 17 не стандартная Кто что может сказать про эти трубы Может что-то другое взять?? Сейчас цена на бухты рехау около 0.7 евро И это не паливо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 5 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2019 Сейчас цена на бухты рехау а труби ТП продаються тільки бухтами??? скільки метрів в бухті??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 5 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2019 а труби ТП продаються тільки бухтами??? скільки метрів в бухті??? У Раутерм 500. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
acrasa Опубліковано: 5 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2019 Сейчас цена на бухты рехау около 0.7 евро И это не паливо Я вот смотрю во Львове такие цены низкие на Рехао не скажите надежную контору чтобы купить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 5 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2019 Я вот смотрю во Львове такие цены низкие на Рехао не скажите надежную контору чтобы купить? "murava" пишите, он старший во Львове по трубам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 6 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2019 У Раутерм 500. а якщо потрібно 250-270м. що з зайвим робити?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 6 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2019 а якщо потрібно 250-270м. що з зайвим робити?? Вернуть продавану обратно и забрать деньги. Или сразу купить столько сколько нужно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
acrasa Опубліковано: 7 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2019 Эту трубу можно использовать для подключения радиаторов? REHAU Rautherm S 17x2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 7 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2019 Эту трубу можно использовать для подключения радиаторов? REHAU Rautherm S 17x2 Нет .............. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
acrasa Опубліковано: 7 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2019 Нет .............. Какую лучше брать для коллекторной разводки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 7 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2019 Глупости, вполне можно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
acrasa Опубліковано: 7 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2019 Глупости, вполне можно. черкните контору де взять трубу во Львове REHAU Rautherm S 17x2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 7 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2019 Вам много трубы надо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
acrasa Опубліковано: 7 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2019 Вам много трубы надо? 800м примерно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 7 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2019 Нет .............. А почему? Потому что 17? ............................... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 7 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2019 Вам много трубы надо? у Вас можна любу довжину замовити?? 250-280м відріжете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 7 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2019 Надо разведать у кого какие остатки валяются, можно думать Добавлено через 32 минуты Если оба соберетесь, то 750+250 вполне себе решаются Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Feanor1985 Опубліковано: 10 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2019 Доброго времени суток! Тема полезная, по ней определился с трубой для теплого пола, рех-а хочу, рехао, буду искать ее. Нужно 500 м. Кто подскажет, где можно купить ее в Донецкой или харьковской области? Или может через почту с другого региона? И еще я хочу ещё сделать лучевую разводку к батареям в слое утеплителя под теплым полом. Подскажите, какую лучше использовать трубу? И заодно на хвс и ГВС? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
acrasa Опубліковано: 12 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2019 Доброго времени суток! Тема полезная, по ней определился с трубой для теплого пола, рех-а хочу, рехао, буду искать ее. Нужно 500 м. Кто подскажет, где можно купить ее в Донецкой или харьковской области? Или может через почту с другого региона? И еще я хочу ещё сделать лучевую разводку к батареям в слое утеплителя под теплым полом. Подскажите, какую лучше использовать трубу? И заодно на хвс и ГВС? Нашол такую трубу в Львове по 21.20 бухтами 500м сказали доставка 200грн Для отопления я так понял эта труба не подойдет из-за диаметра 17 Может я ошибаюсь но фитингов под батареи я не нашол 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз