VasylOk Опубліковано: 16 грудня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2015 (змінено) Гарно вийшло. А яка товшина стіни за гребінкою? Втопити її не вийшло б? І скільки у Вас гребінка зайняла місця? Маю на увазі який розмір короба? Щоб я прикинув чи вийде в мене заглибитись. Дякую! Товщина стіни позаду гребінки - 120мм. Короб на гребінку (8контурів) вийшов приблизно 600х800х150, дверка 395х594мм. Не забувайте, що це без насосу, для теплої підлоги необхідно ще місце для насоса. Приблизно так, я зробив на першому поверсі з ТП. Змінено 16 грудня 2015 користувачем VasylOk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 18 грудня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2015 Стяжка 2-го поверху: Підвіконня Данке: Покраска потолків + багети: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rentier Опубліковано: 24 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2015 Підписався на Вашу тему! Дуже гарно викладено матеріал, прочитав на одному подиху Буду слідкувати далі) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 24 грудня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2015 Продовжуємо... Штукатурка, шпаклівка 1-го поверху: На першому поверсі стелю змонтували з гіпсокартоних конструкцій. Навіть зробили короб: Стіни 1 поверху: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 27 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 2016 Продовжуємо... Після штукатурки стін першого поверху приступили до лаштування теплої підлоги. За основу теплоізоляції взяв екструдований піноролістерол 50мм, на ділянки під сходами, шафами і кухнею пінопласт 50мм. По периметру влаштували демпферну стрічку. Шви заклеїли скотчем. Під кожне вікно додатково на підстраховку передбачили виходи для радіаторів, підводка зроблена з ппр труби d25, двотрубна система - два контури. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 28 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 2016 Формування контурів теплої підлоги здійснювали трубою Рехау 17х2 та гребінки Джакоміні на 7 виходів. Кріпили за допомогою спецальних якорів. На виході витрачено біля 500м труби на 7 контурів, середня довжина контура 75м. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 28 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2016 Формування контурів теплої підлоги здійснювали трубою Рехау 17х2 та гребінки Джакоміні на 7 виходів. Какого размера получилась гребенка? Я имею ввиду глубину, высоту и ширину - нужно подобрать для нее место. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 28 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 2016 Какого размера получилась гребенка? Я имею ввиду глубину, высоту и ширину - нужно подобрать для нее место. Короб на гребінку: точних розмірів не скажу, але виходячи з розміру плитки 500х200мм, то виходить грубо: висота - +/- 800мм ширина - +/- 1 100 мм глубина - +/- 250мм 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 29 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня 2016 Після укладки труб теплої підлоги - залили стяжку: Паралелельно залили сходи на ганку: рухаємося далі... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 1 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2016 Після заливки підлоги майстри облагородили стелю на 1-му поверсі за допомогою багетів. Короб обіграли багетами 60мм, інший периметр - 45мм. Результат: Майбутній комин для каміна вирішили просто заштукатурити і залишити до кращих часів. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 1 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2016 Так скоро і до фіранок дійдете. А судячи з фото (за вікном літо) можливо вони вже і висять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 1 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2016 Так скоро і до фіранок дійдете. А судячи з фото (за вікном літо) можливо вони вже і висять? До фіранок ще далекувати, тішу себе надією, що в цьому році повісимо.;) Рухаємося далі.... Після закінчення всіх штукатурно-шпаклівочних робіт приступили до кладки підлоги на 1 поверсі. Так як весь 1-поверх - тепла підлога, то вирішили класти- керамограніт. Вибір впав на вітчизняного виробника "Зевс", зі славного міста Донбасу- Славянськ. Зкомбінували два кольори: вітальня, коридор - Parqet Oliva, 300х600 спальня, кухня - Parqet Bamboo, 300х600 Кінцевий результат із затертими швами: 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 2 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2016 (змінено) Санвузол другого поверху вирішили теж трохи облагородити. Для облицювання було вибрано бюджентний варіант плитки, виробника OPOCZNO (Польща), колекція Orisa. Почали кладку з підлоги, керамічна плитка orisa біла 33,3x33,3: Перед кладкою влаштували вану на вимуруваний каркас. На стіни була вибрана комбінація керамічної плитки OPOCZNO: orisa біла 20x50 та orisa графіт 20x50 з декоруванням orisa декор флауер a (б) 20x50 Комбінацію придумали самі, шляхом розкладки плитки в екселі. Переживали, що вийде дуже темно, але наче нічогесенько вийшло. Змінено 2 лютого 2016 користувачем VasylOk 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 3 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2016 (змінено) Після затирки швів та поклейки багетів - санвузол просто засяяв)) Доречі площа санвузла - 12,4 м2. Фінальні фото після облицювання: Під мансардою зробили короб 20х60см на всю довжину стіни, де було розміщено каналізацію і труби. Для повного комфорту не вистачає лише гарної сантехніки.... І да, вану вирішили облицювати мозаїкою з Краматорська. Підтримуємо український Донбас! Як на мене вийшло дуже стильно)) Змінено 3 лютого 2016 користувачем VasylOk 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 3 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2016 Приветствую, Василий! Давненько не смотрел вашу тему.. Ну!!!! осталось ещё 100грамм и ВХОДИНИ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexob Опубліковано: 3 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2016 Після затирки швів та поклейки багетів - санвузол просто засяяв)) Доречі площа санвузла - 12,4 м2. Як на мене вийшло дуже стильно)) Згоден, дуже гарно !!! Одне, що я б помiняв - на такай квадратурi можно було б бiльшу ванну поставити, а ця выглядае маленькою. А так все супер !!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 4 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2016 Приветствую, Василий! Давненько не смотрел вашу тему.. Ну!!!! осталось ещё 100грамм и ВХОДИНИ Вітаю, пане Андрію! Дякую, що зайшли;) Залишилось ще не 100г, а хочаби 100 тис. українських гривень, і тоді можна було б говорити про входини)) Згоден, дуже гарно !!! Одне, що я б помiняв - на такай квадратурi можно було б бiльшу ванну поставити, а ця выглядае маленькою. А так все супер !!! Дякую! Слушна ідея, але наразі працюємо в зжатих рамках, грошові ресурси обмеженні. Дану вану купили за пів-ціни на OLX, комусь не підійшла по розмірам. Вважаю, якщо в санвузол додати унітаз, біде, умивальник, якісь шкафчики і гладильну дошку, пустий простір заповниться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VW2010 Опубліковано: 4 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2016 Если не затруднит сделать пару снимков потолочного плинтуса, в районе аттиковой стены, и стыковка между собой в районе скошенного потолка, поближе. Не обязательно в ванной, подойдет любая комната на мансарде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 4 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2016 Если не затруднит сделать пару снимков потолочного плинтуса, в районе аттиковой стены, и стыковка между собой в районе скошенного потолка, поближе. Не обязательно в ванной, подойдет любая комната на мансарде. Будь ласка! Знаю точно, що багет на мансарді підрізали з двох сторін, щоб він нормально приклеївся. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
graf543 Опубліковано: 4 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2016 Здравствуйте, Василий. Пару дней как зарегистрировался.. и на одном дыхании прочел всю Вашу тему)) Хочу отметить Ваши организаторские способности, так как совмещать основное место работы и курировать стройку с «нуля» без постоянного прораба (чтобы все было «пучком», а у Вас именно так) дело не из легких.. Также присутствует немаловажный факт – это «везение» с подрядчиками – бригадой/ами которые Вам строили дом, а то бывает по-разному..))) Если разрешите, у меня к Вам вопрос: где покупали плитку в сан.узел/ванная ? Цена тоже Антикризовая? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 4 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2016 Із залишків плитки поклали підлогу у кладовці на 2-пов. Прийшлось робити невеличку сходинку, бо по полу йшла каналізація 110мм У ніші спальні з гіпсокартону зробили три полички, а комин вирішили облицювати плиткою Клинкер Cerrad Zebrano / Зебрано Pastel 600 x 175 На цьому всі заплановані в 2015 році роботи на 2 поверсі виконані після чого він був "ЗАМОРОЖЕНИЙ" до кращих часів. Всі сили були направленні на 1 поверх для доведення до станну сезонного проживання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vale3 Опубліковано: 4 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2016 (змінено) Дядьку ти куди розігнавсі? скоро мене доженеш А шо це за шматок труби для теплої підлоги в коморі? Змінено 4 лютого 2016 користувачем vale3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zinder Опубліковано: 5 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2016 Після затирки швів та поклейки багетів - санвузол просто засяяв)) Так у вас по проекту санузел был меньше, какие размеры сайчас в метрах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 11 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2016 Дядьку ти куди розігнавсі? скоро мене доженеш А шо це за шматок труби для теплої підлоги в коморі? Там колись має бути радіатор)) Так у вас по проекту санузел был меньше, какие размеры сайчас в метрах? Санвузол на другому поверсі (3,59 х 3,46) -12,4 м2. Відхилення від проекту описував ТУТ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zinder Опубліковано: 12 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2016 Розрахунок електрики був приблизно такий: Спеціаліст приїхав на об'єкт, я озвучив свої побажання, він зкорегував їх виходячи з доцільності і технічної можливості. Через пару днів він озвучив приблизну вартість матеріалу 9-10 тис. грн., а також фіксовану вартість робіт 10 тис. грн. і час за який готовий все зробити - 1 тиждень. Які розцінки він використовував я не знаю. Я йому повідомив, що для мене це дорого і такого бюджету у мене наразі нема. Через тиждень я йому зателефонував, і повідомив, що готовий заплатити за роботу рівно половину, при цьому розводку треба зробити тільки в середині дому. На сумі 6 тис. грн за весь обсяг робіт "під ключ" ми зійшлись! Доречі і матеріал вдалось вписати в суму 7,3 тис. грн, тобто я в 13,3 тис. грн вклався за все! Скажите, был ли у вас проект на електрику? По какому принципу делали разводку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз