VasylOk Опубліковано: 9 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 Ми трохи розбудили наш будиночок, але він нас вибачить мабуть, ми ж про нього дбаєм та переживаєм. Він зараз виглядає ость так: Загальний вид та наш садочок: А нам він подобається все більше і більше, бо в ньому все таке рідне та знайоме. Одним словом - СВОЄ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 9 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2012 Ми і не підозрювали, що наш будинок такий позитивний! А чи не так? 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 10 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2012 Всім доброго дня! Сьогодні 10 грудня — 345-й день року. До кінця року залишається 21 день. За вихідні тему переглянуло - більше 1000 людей! Вдалого робочого тижня! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 11 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2012 (змінено) Всім доброго дня! Сьогодні 11 грудня — 346-й день року. До Нового року залишається 20 днів. За 10 грудня тему переглянуло - 400 людей! Вдалого робочого дня! PS: У Києві сильний мокрий сніг, температура 0 градусів. Пробки неймовірні, особливо Лівий Берег. Середня швидкість зранку 4-5 км за годину, пішоходи обганяють машини. Якщо ви можете бути сьогодні дома - будьте, по можливості залишайте авто дома. В місті транспортний колапс! Змінено 11 грудня 2012 користувачем VasylOk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Lava Опубліковано: 11 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2012 Звізда...:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 11 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2012 va_gon, подскажите, пожалуйста, у Вас между крышей крыльца и стеной дома стоит уголок? И не затекает ли вода в местах стыков крыши крыльца и стены дома. Дом очень позитивный! Добавлено через 7 минут Я внизу забил ОСБ окна/двери с внешней стороны есесно, а вверху гидроизоляцией и тоже с внутренней стороны, как у Вас плёнкой. Вы не смотрели снег не залетел во внутрь помещения (а вдруг )) ) или не растаял на подоконнике и стёк во внутрь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 11 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2012 va_gon, подскажите, пожалуйста, у Вас между крышей крыльца и стеной дома стоит уголок? И не затекает ли вода в местах стыков крыши крыльца и стены дома. Дом очень позитивный! Добавлено через 7 минут Я внизу забил ОСБ окна/двери с внешней стороны есесно, а вверху гидроизоляцией и тоже с внутренней стороны, как у Вас плёнкой. Вы не смотрели снег не залетел во внутрь помещения (а вдруг )) ) или не растаял на подоконнике и стёк во внутрь? Що стосується примикання даху ганку та стіни, то моя бригада зробила так, спочатку на стик в нахльост 5-7 см вклали на мастіку підкладочний килим, потім загнули ще останній ряд БЧ і прижали це все планкою примикання, яку механічно прикріпили з спеціальним пазом. Ось тут трохи видно: Толком ця ділянка ще не випробовувалась погодніми умовами, думаю сьогодні якраз час. Я думаю коли буду робити зовнішню отдєлку при потребі перероблю дану ділянку на більш герметичну. В домі був на вихідні, так снігу в середині зовсім не було, тоді правда був морозець та вітерець. Станом на сьогодні не впевнений, що не затікає в будинок на 2-му поверсі з підвіконня. Якби у мене залишились зайві листи, я б теж ними забив вікна. За позитивний будинок - окрема подяка! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 11 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2012 Тоже поеду на выходных смотреть.. Эта погода уже покажет все проблемные места крыши, если они есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vale3 Опубліковано: 11 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2012 Звізда...:D Називайте просто Зірка:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gugo Опубліковано: 11 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2012 Впродовж цих декількох по справжньому зимових днів,ваша покрівля пройде справжній краш тест,і не тільки криша,а й весь будинок,думаю це добре,що він залишився в такому стані в зиму,всі основні елементи(фундамент,стіни,дах) відкриті ,і у випадку якихось питань можна навесні все допрацювати...і уже влітку спокійно св"яткувати вхідчини.:drinks:Дай Бог Вам!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 12 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2012 12.12.12. в 12.12.12. Сьогодні за християнських літочисленням станеться цікава подія - за декілька години - шість "дванадцяток", які характеризуватимуть момент часу. Отже незабаром матимемо 12 число, 12-го місяця, 12-го року третього тисячоліття, 12-у годину, 12 хвилин, 12 секунд. Дуже цікаве і дуже рідкісне співпадіння. Ще древні говорили - що весь наш світ - суть числа, які щось означають. Що означає 12.12.12 о 12.12.12 знатимемо через декілька годин. PS: Якщо що, то я до кінця світу ще не готовий, у мене ще будинок не добудований;) Так що кінець світу - відміняється! PS2: За вчорашній день тему переглянуло ще 550 раз, а до Нового року залишилось 19 днів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 12 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2012 Впродовж цих декількох по справжньому зимових днів,ваша покрівля пройде справжній краш тест,і не тільки криша,а й весь будинок,думаю це добре,що він залишився в такому стані в зиму,всі основні елементи(фундамент,стіни,дах) відкриті ,і у випадку якихось питань можна навесні все допрацювати...і уже влітку спокійно св"яткувати вхідчини.:drinks:Дай Бог Вам!!!! На рахунок випробовування, це ви праві. Нехай краще зараз вилізуть якісь "боки", і їх ще можна буде виправити. А вхідчини влітку, це не реально, треба відробляти кредити, хоча і безпроцентні. Завдання максимум на наступний рік це - газ та світло на ділянку та в дім, септік, вода в дім, вікна, паркан, підсипка ділянки. Якщо дасть бог, то утеплення мансарди зробимо. Спішити нам нікуди, жити є де!;) PS: 12.12.12. о 12.12.12. нічого апокаліптичного не сталося, життя продовжується Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeUA Опубліковано: 12 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2012 ...PS: 12.12.12. о 12.12.12. нічого апокаліптичного не сталося, життя продовжується Ну это как у кого... я в аккурат в это время полинял на бабки... рассчитывался с рабочими Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 13 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2012 Ну это как у кого... я в аккурат в это время полинял на бабки... рассчитывался с рабочими Мда. Якщо розрахунок з роботягами для вас прирівнюється до апокаліпсу, то я вам не заздрю. Для мене сума за роботу була - "неприкосновенный запас" PS. За вчорашній день тему переглянуто 527 раз, до нового року залишилось 18 днів. Кінець світу, вчора Верховна Рада відмінила! Ще трохи тему попіднімаю, а далі пускаю у вільне плавання по розділу, всерівно більше інформації дати не маю, будуть питання по деталям з радістю відповім. Якщо, що то я тут, на місці..... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
addinol Опубліковано: 14 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 Что по наружной отделке.? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 14 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 Что по наружной отделке.? Дякую за інтерес до будівництва! Що стосується зовнішнього оздоблення, то скоріш за все це перспектива 2014 року. Дуже взята для нас висока планка цього року. Робочим варіантом є на сьогодні короїд з декором навколо вікон з пінопласту та камяна плитка (як тут). Утеплювати додатково не плануєм. PS: Тему за минулий день переглянуло 245 разів. Тому відпускаю її у вільне плавання по розділу! Я тут, поруч..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chernor Опубліковано: 14 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 Що означає 12.12.12 о 12.12.12 знатимемо через декілька годин. Как раз в это время я поставил машину на учет va_gon - Скажи пожалуйста, откуда такой Украинский? Чистенько, без ошибок.. А Сейчас говорят с ошибками модно... Читать приятно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vale3 Опубліковано: 14 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 Ми ніби живем на Україні, було би добре якщо би ми всі розмовляли нашою рідною українською мовою. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 14 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 А Сейчас говорят с ошибками модно... Модно, только в определённых областях. ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 14 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 Как раз в это время я поставил машину на учет Вітаю, це дуже важлива подія. Дай Бог щоб їздила не ламалася та приносила задоволення. va_gon - Скажи пожалуйста, откуда такой Украинский? Чистенько, без ошибок.. А Сейчас говорят с ошибками модно... Читать приятно. Дякую, питання по мові зараз для мене принципове! Моя рідна мова - українська. Але останнім часом, над нашою мовою так знущаються, особливо ті, що спочатку були "папєрєднікі" і стали "паслідовнікі" Ось свіжачок для прикладу. ВО Свобода молодці, в цьому плані, я їх підтримую на всі 100%! Нахіба йому це треба! Його ж патрон був підарештом! Ми ніби живем на Україні, було би добре якщо би ми всі розмовляли нашою рідною українською мовою. Живем то ми в Україні, а деякі на Україні (див. свіжачок вище). Допоки українська мова не стане "модною", пуття не буде, насильна українізація ні до чого не призведе. Повинні наступні покоління все виправити, інакше ми будем не Україною а Малоросією., Білорусь в приклад, мова вимерає. 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 14 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 Нахіба йому це треба! Хорошее слово, нужное. :D Обязательно запомню. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 14 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2012 Модно, только в определённых областях. ;) В Кабинете Министров Украины:D Там жеЗверніть увагу, в ролику,на сурдоперекладача Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gugo Опубліковано: 15 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2012 Я радий,що тут є такі патріоти,для мене це також принципово.Впевнений, що тільки через щирість,любов і повагу до власної країни,одне до одного і традицій ми матимемо гарну міцну і успішну Україну,а ці хряки попєрєдніки,скоро попливуть по тихій воді,а ми їх весламиІ ще,поки буде актуальне прислів'я "моя хата скраю,я нічого не знаю",доти не буде поваги і відповідальності перед собою і іншими,це дуже важливо.Так що єднаймося і шануймося.Слава Україні! 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gugo Опубліковано: 15 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2012 Шановний va_gon,з Вашого дозволу поділюсь деякою інфою на вашій гілці. Це сучасний будинок,побудований одним архітектором-дизайнером під Обуховим,бюджет 98000$ ,правда без землі.Виглядає,як на мене все стильно та естетичноДеталей і нюансів будівництва не знаю,коментувати не буду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 15 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2012 (змінено) Слава Україні! Героям навіки Слава! Змінено 16 грудня 2012 користувачем Валерий Валентинович очепятка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз