правек Опубліковано: 25 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2012 Отдам дрова плодовых деревьев. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rav-44 Опубліковано: 25 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2012 Отдам дрова плодовых деревьев.добрый вечер!! территориально где находится? цельные или резанные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MayaDeren Опубліковано: 25 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2012 тож хочу... где вы находитесь? как давно они у вас лежат? и мне все-равно резанные или нет. у меня есть электропила! шикарный инструмент и я им владею, как заправский дровосек! :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manutsch Опубліковано: 25 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2012 Отдам дрова плодовых деревьев. Забираю!Жду тел или наберите меня 0675264477 Евгений Спасибо Жду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 25 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2012 Забираю!Жду тел или наберите меня 0675264477 Евгений Спасибо Жду мне бывает звонят люди по аналогичной теме хош могу маякнуть тебе;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manutsch Опубліковано: 25 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2012 мне бывает звонят люди по аналогичной теме хош могу маякнуть тебе;) хм....с удовольствием. п.с.сколько будут стоить дрова (газон колх) с доставкой в Макаровский р-н (Сытняки) спс.можно в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manutsch Опубліковано: 26 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2012 мне бывает звонят люди по аналогичной теме хош могу маякнуть тебе;) можно тел?хочу дровишек заказать п.с.моб тел у меня сперлиюююнет контакта Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BACS Опубліковано: 26 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2012 Тоже заинтересован в дровах так как живу в часном секторе. Где находитесь территориально, а то за морем телушка -полушка, да рубль перевоз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
правек Опубліковано: 26 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2012 виноградарь 0990609839 саша Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manutsch Опубліковано: 26 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2012 уточнил по тел..... я пасс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз