IEC 60364 Опубліковано: 1 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 травня 2014 (ссылка на изображение устарела) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 1 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 травня 2014 Лучшее!, последние 10 страниц! 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 1 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 травня 2014 Депутатского роду - нет переводу! :D (если чё - мой младший сын Остап) 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IEC 60364 Опубліковано: 1 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 травня 2014 . В порядних галицьких родинах субота вважається десертним днем. Традиції нада поддержувать, от я і повів любиме сущіство сладким побалувацця. Сидимо ото в тій хіпстерській цукерні, шо між Ратушою і пляцом Міцкевича, кофієм ласуємо. І тут благостну тішину провінціальної сієсти розривають тривожні ноти гарделівського танго. Кохана достає телефон, робить страшне ліцо, демонструє мені ім'я абонента ( Гостінніца. Крим) і включивши громку связь підносить трубочку до вушка. Слєдующі 10 мінут - фєєрія з серії #блядськіхахли - Ульо, здоровенькі були. - гречно вітаєцця кохана. - А хто ви будете? - Здравствуйте, Митродора Пилипівна, яхонтова ви наша - начінає ворковать трубка. - Це гостінніца. Ви у нас прошлому году зупинялись, казали шо дуже понравилось. - "Цезарс Пелес" шо лі? - недоумєває Митродора Пилипівна. - А чого ви аж із Гамерики дзвоните? - Нє, ми це "Мис Ільїча" з Ай-Даніля. Ви у нас в іюлі минулого года з друзьями приїжджали. На конференцію по м'ясному животноводству. Помните? - Помню - одвіча кохана. Голос її незамєтно втрачає прівичну бархатність і робицця суровим та холодним. - І гостінніцу вашу, голуба моя, тоже харашо помню. - Щаз усьо помінялося - бодро рапортує тіліфон. - Практічєскі всьо. І ремонт у нас капітальний, і директор новий, і культурна програма, і ціни очінь ліберальні. А яка в нас кухня, ви будете в восторзі. - Та я в ньому до сіх пор. Як там той ваш суп називався де волоси з соплями плавали? Провансальський овощний? - Це не соплі і волоси - обіжаєцця трубка. - Це італійські спагетті і болгарський йогурт. Гурмани очінь хвалять.Ви просто до екзотіческіх страв не привикли. - А отой перепечений чорний хліб, з котрого я перед від'їздом наліпила коників і який Тузік з помойки їсти гнушався, це шо по вашому? Крутон по-лімбургські? - З хлібом накладочка вийшли, пєкаря вже звільнили, душа моя - жебонить гостінніца. - Приїжджайте, ми вас хорошо кормить будем. Ніякої екзотіки, всьо традіционне. Бульйончик любите? А рибний супчик? А який наш повар борщик готує з сметаною і пампушками. А жарєна рибка, а шашлички, а грибочки. А погрєб у нас який. Луччі кримські вина. - А настоящі є? Вальдуеро, шаблі, ріоха?Ну темпранільйо ілі негро пуркаре на крайній случай? - Найдьом. Для вас всьо найдьом. У нас персонал обучений - найде, охладить, принесе. Хоть на пляж, хоть в номер, хоть в басейн. - Так в Криму ж води нема, який басейн? - Є вода, не слухайте пропаганду. У нашої гостінніци свій резервуар є. І цистерни. Даже опрєснітєль купили. Води хватить. - А єслі не одна приїду - тоже хватить? - Канєшно, мілая моя, бєзусловно. - (заінтєрєсовано) - А скільки ше вас буде? - Ну - мила хіщно ухмиляється. - Є тут два мальчіка, тоже із животноводства. Но, вони, понімаєте, не такі як всі. В одному номері жити хотять, але чули шо у вас тут опасно. - Ой та не смотріть ви ті кієвскі канали - возмущається гостінніца. - Там же сплошна пропаганда, кажуть шо у нас фашизм і срєднєвєков'є. У нас тут курорт, ми люди толерантні, всьо понімаєм. У нас папа діректора гей. І шофьор Коля тоже гей. А Дьомушка, наш спеціаліст по десертам вопше на Казантіпі морду краснодарскому діджею набив за якого-та італьянця. Та шо Дьомушка. У нас тут міністр одної автономної республіки два раза в год на нєдєлю з новим мальчіком приїздить. Прєдставляєте? - Прєдставляю - вздихає кохана. - А потом він оставляє мальчіка в номері і папа діректора з шофьором і Дьомушкою його поочєрьодно жарять і відправляють на шашлик. - Шо ви, як можна - ужасається трубка. - Чілавєка на шашлик. - А так-то не та автономна республіка - облігчьонно вздиха кохана. - Тогда не страшно. Але ж у вас там воєнний режим, нє? Чечени з калашніковими, вертольоти, танки. - То не у нас, то в городах - слєгка нєрвним голосом переконує рецепція. - А у нас тихо, як в мавзолєї. Охрана по периметру пляжа стоїть і перед готелем форпост. Надьожний контінгєнт. - Огранічений? - Да, но надьожний. Сплошні ветерани. - Севастопольської оборони? - Ага, воєнні. - (сривающімся голосом) - Ви ж приїдете, да? - А расценкі в вас які? - Триста гривень - і буде вам оллінклюзів на високий сезон. Хароша пропозиція, да? - Хароша. Но 300 це як то мало. Як нащот п'ятисот? - Лєгко, мілая моя. Ми вам такий номер організуєм. Тілівізор на всю стєну, балкон з відом на бухту, лічний масажист, нєдєля бесплатного фітнесу, екскурсія по городу на БееРДееМі... - Беру - соглашаєцця кохана. - Як нащот задатка? Тища гривень підійде? - Да, канєшно - радостно верещить тєлєфон. - Внє всякого сомнєнія. - От і добре. Щаз сообщу вам номер свого щота і можете переводити. На іншому кінці дроту западає тривожна мовчанка. Через дві хвилини слабий голос потєрянно інтересуєцця: - Номер ВАШОГО щота? - Звісно мого - з достоїнством одвіча любімая. - Ви мене тут одриваєте од дєл, зовете в зону воєнних дєйствій, кушати суп з соплями, пить дощову воду, жить под снайперським пріцелом і одним дахом з развратними госчіновніками і ізвращєнцем, котрий не пойми чим взбиває зефірний крем для десертів, платите мені за це жалкі 500 гривень в день і навіть не хочете проавансірувати мені білєти? Так не годицця, ви несамовито непослідовні. Ага, вот моя приватбанковска карточка... Связь обриваєцця. - Странні люди - скрушно констатує кохана. - За год еволіціонували з бундючних і наглих кацапів до воспитаних і услужлівих турків, а на дєнєжний вапрос і далі реагірують як зажравшіся совки. Де логіка? - Нема - одвічаю я по хвилинному размишлєнію. - Це - Восток, о діамант моєї душі. Дєньгі там всігда були больним вапросом ібо за духовність не платять, а більше вони ні хєра не вміють. Сонце повільно ховається за кам'яниці продовжуючи нєбрєжними мазками розставлять засмагу на дєццкіх личках і цілувать обнажонні руки та плечі панянок. В аромат сухого городського каменю та лежащого на столі букета тюльпанів незамєтно вплітаєцця єлє вловима нотка мокко. З відкритого вікна кав'ярні поволі снуються пурпурові нитки гарделівського танго. Кохана мєдлєнно допиває кофій і замислено дивицця вдаль, вочевидь розважаючи об загадочній та непостіжимій душі Востока... (с) Вовк Панібрат 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Major Опубліковано: 2 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2014 Говорят, бог создал каждой твари по паре... стесняюсь спросить: "МОЮ ТВАРЬ НИКТО НЕ ВИДЕЛ?!" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lweno4ek Опубліковано: 2 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2014 В Ерефії створили замість Google нову пошукову систему. Називається Goolag. Гасло - знайдуться всі! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DEN24 Опубліковано: 2 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2014 Скоро во фсех уголках россии (ссылка на изображение устарела) 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 2 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2014 (ссылка на изображение устарела) Нє нє нє. Цей тип приматів має назву "дедывоевали". Саме так, одним словом, попиваючи півас та спльовуючи сємкі. Найбільш розвинені "дедывоевали" викидають зігу. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IEC 60364 Опубліковано: 2 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2014 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 2 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2014 IEC 60364, ой классссссс!!! Я коли таксі так чухаю пузце, вона лапою задньою махає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyarman Опубліковано: 2 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2014 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vdch Опубліковано: 2 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2014 Нашел на одесском форуме 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IEC 60364 Опубліковано: 2 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2014 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Walduk! Опубліковано: 2 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2014 Не ЦАРСКОЕ это дело в президенты идти , не КОРОЛЕВСКОЕ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 2 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2014 (ссылка на изображение устарела) «Коммунизм – пыздыр максымардыш пыж», – это кабардинский, он же кабардино-черкесский, он же кабардино-черкесо-адыгейский. Переводится: «Коммунизм – светлое будущее человечества» 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyarman Опубліковано: 3 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2014 (ссылка на изображение устарела) 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lweno4ek Опубліковано: 3 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2014 Репортаж з Криму Щойно збудований міст до Керчі Нові екологічні пляжі зі зручностями наросія святкоє приєднаня Криму І готується до нової олімпіади А тим часов в телевізорі 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бабайка Опубліковано: 3 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2014 — Сарочка, давайте эти бутылки соберем и сдадим? — Мойша, вы шо, поц? Поджигайте та бросайте. 26 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ame-n Опубліковано: 3 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2014 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IEC 60364 Опубліковано: 3 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2014 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 3 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2014 Под впечатлением выступлений Чуркина в Совбезе ООН, вспомнился очень бородатый анекдот. В Московском институте международных отношений студенты получили задание написать ноту протеста посольству Либерии, о проблемах с захватом российского траулера, который ловил рыбу в прибрежных водах Либерии. Студент получит оценку «четыре» и с возмущением спрашивает у профессора, в чем причина. Профессор отвечает: «Суть изложена совершенно верно, но слово «черножопые» пишется слитно, а слово «на хер» раздельно». 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 3 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2014 (ссылка на изображение устарела) 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sagitron Опубліковано: 4 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2014 Это 5! 16 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 4 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2014 Это 5! Это больше!!! Кстати, пост #22493 бъёт рекорды по спасибкам. :D На сегодня, уже 130. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Таракока Опубліковано: 4 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2014 В фирму пришла работать новая Мышка. В перерыве она шушукается с Клавиатурой. Мышка: - Слушай, Клав, а кто у нас на фирме самый главный шеф? А то начальства столько, не разобрать... Клавиатура: - Ну, ты даешь... А сама как думаешь? Мышка: - Ну, Сервер, наверное... Клавиатура: - Да ну... Тоже на зарплате. Свой парень, когда выпьет. Мышка: - Ну, тогда Принтер... Цветной, лазерный, сетевой... Клавиатура: - Нет, Мышь, опять мимо. Ты жизни еще не знаешь. Вот видишь, на тумбочке, маленький, с красными глазками? Ладно, скажу. Модем. Вот он-то и есть тут самый главный. Мышка: - Он самый умный, да? Клавиатура: - Шшш... Да нет. Он тупой, и дешевый. Виснет постоянно. Но у него такие связи!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз