US7IGN Опубліковано: 14 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2020 За нарушение режима самоизоляции, граждан обязали самооштрафовываться. Самооштрафовывание производится так: из одного кармана достать деньги, громко сказать «Я самооштрафован! » — и переложить деньги себе в другой карман. -------------------------------------------- За последние дни все научились регулярно мыть руки. Тема следующей пандемии — « поворотники при перестроении». 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2020 гы. вот и ответ... 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VadimAir Опубліковано: 15 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2020 Сейчас в квартире делаю ремонт. И неожиданно оказалось, что там все стены несущие. Несущие боль, страдание и финансовые потери... ......... баян, 6 страниц назад https://www.stroimdom.com.ua/fimg/14782b25eed678f2da4e58ac09a7a5bd.jpg 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 15 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2020 VadimAir, спрашиваю без иронии - какие чувства Вы испытываете, написав "баян...."? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2020 а такое было? я на форуме недавно... 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2020 Простите. А юмор где?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2020 Простите. А юмор где?) видимо должно было быть так ну или в крайнем случае так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 16 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2020 Простите. А юмор где?) юмор там в каментах Например чувак пишет "А мужиков в кадре то и нету! наверное на цепях держат, шоб не сорвались..," :D И вообще, тема называется "Улыбнуло". Например меня улыбнуло. Классная девка классно танцует. Чо тут плакать то? )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Juje Опубліковано: 16 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2020 Сейчас на карантине не понятно что страшнее, померить температуру или взвеситься 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VadimAir Опубліковано: 16 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2020 VadimAir, спрашиваю без иронии - какие чувства Вы испытываете, написав "баян...."? Простите, был неправ. Это молодой баян Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2020 Кури Снесли на днях. Я на пасху выберу с рогом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 17 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2020 Сидять 3 чоловіки в човні. Ніч. Настає світанок. Один каже -Сонце встає Другий -Ух ти давно такого чудового світанку не бачив Третій виштовхав перших двох з човна. Ті виринають з води й запитують -За що? -Першого за офтоп другого за флуд -Та ти що зовсім з глузду з'їхав? Третій бере весло й хрясь по голові -А за обговорення дій модератора бан! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olga_Flower Опубліковано: 18 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2020 Кури Снесли на днях. Я на пасху выберу с рогом там желтка не будет. Это по сути вообще не яйцо, а глюк куриной фабрики Скормите собачке, не надо такое кушать 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 18 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2020 Сидять 3 чоловіки в човні.... Думаю... Наступного разу той "модератор" тільки з комарами на рибалку поїде. Пішком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
saschik Опубліковано: 18 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2020 Кури Снесли на днях. Я на пасху выберу с рогом А Вы уверены , что это именно Рог , а не что то другое ( кстати тоже из трёх букв ) ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2020 ну или в крайнем случае так Ну да. Это весело. Но то как та баба танцует. Так можно любой танец постить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2020 там желтка не будет. Это по сути вообще не яйцо, а глюк куриной фабрики Скормите собачке, не надо такое кушать Это тещи фабрика. Хавают вме свое. Ну и зерно. Уже сварили. Завтра ноянес что внутри. Может там какой-то чупакабрик с членом действительно:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2020 А Вы уверены , что это именно Рог , а не что то другое ( кстати тоже из трёх букв ) ? Не знаю. Я немного подофигел. Тк в целом понимаю.как формируется скорлупа. И как такой хер можно было вылупить большая загадка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 18 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2020 Не знаю. Я немного подофигел. Тк в целом понимаю.как формируется скорлупа. И как такой хер можно было вылупить большая загадка Скорее всего это сросшиеся, "сиамские", яйца 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 18 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2020 19 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olga_Flower Опубліковано: 18 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2020 Это тещи фабрика. Хавают вме свое. Ну и зерно. Уже сварили. Завтра ноянес что внутри. Может там какой-то чупакабрик с членом действительно:D Та я не про настоящую фабрику, а про то, что у куры в яйцеводе происходит. Процесс сбойнул. Такое не едят. Там только белок, иногда со сгустком крови. Лучше скормите собаке, не портьте себе аппетит. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2020 пивасхи 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
y29 Опубліковано: 18 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2020 Немного боянистого юмора "про это": Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
saschik Опубліковано: 19 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2020 И как такой хер можно было вылупить большая загадка — Галя, а чего это твой Коля так кричит? — Да зубы лезут!!! — Какие зубы? Ему же 50... — Вставные, вчера проглотил... 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 19 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2020 ХВ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз