y29 Опубліковано: 7 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2019 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 8 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2019 и о рекламе 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyarman Опубліковано: 8 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2019 Тендер на Всеработники. Застрелить.Заселить. Ещё не хватает засолить,застелить,застопорить,застременить и засахарить. [/img] 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 10 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2019 .......................... 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 10 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2019 Вв аватарку Дмитрия С выдели? ааааа.... семёнсемёныч.... Посыпаю голову пеплом! Я сразу и не допёр Всё стало на свои места! Ясное дело - не политика :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 10 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2019 ..................... 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 10 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2019 По гірській дорозі везе дід на підводі бочку. Перейняли його троє кацапчиків. - Дєд, што вєзьош? - Та бочку. - В бочкє што? - Та сік кокоса... - Нікогда нє пробувалі. Дай попробовать і ми тєбя отпустім. - Та беріть,хлопчики! Пустили черпак по колу. Стоять задоволені. - Спасібо, дєдуля. Єзжай. - Вйо, Кокос! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 10 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2019 (змінено) "Слава Ісу, любі мамо і тато. У мене все добре, сподіваюся у вас теж. Передайте моїм братам, що служити в морській піхоті набагато цікавіше, ніж у нас в селі. Нехай швидше йдуть на службу, поки тут є місця. Підйом тут о шостій ранку. Спочатку було важко, але мені вже майже подобається вставати так пізно. Скажіть Сашку і Олексі, що перед сніданком тут треба просто заправити ліжко і навести порядок - не треба годувати худобу, колоти дрова, розпалювати вогонь, готувати їжу. Майже нічого! Є гаряча вода. На сніданок дають багато смачного - сік, каша, масло, сир, салат, тушонка - але нема нормальної їжі - свіжого м'яса і справжнього молока, тому не завжди наїдаюся. Але завжди можна сісти між двох міських хлопців, які живуть на одній каві. Їх і моєї порції цілком вистачає до обіду. Міські такі слабаки! А ще бувають "марш-кидки". Сержант каже, що це для тренування. Раз він так вважає, то я не заперечую. "Марш-кидок" - це приблизно як у нас від будинку до магазину. Після цього міські хлопці падають зі стертими ногами, і нас везуть назад у вантажівці. Місцевість тут непогана, але занадто рівна. Сержант - це приблизно як вчитель у школі, іноді бурчить. Капітан - директор школи. Майори і полковники в основному зайняті своїми справами і нас не чіпають. Олекса і Сашко помруть від сміху, але я тут кращий стрілець. Не знаю чому - мішені розміром майже як вовки, але, на відміну від них, не бігають. І, на відміну від сусідських хлопців, не стріляють у відповідь. Все що треба зробити - влаштуватися зручніше і вистрілити! Не треба навіть набивати патрони порохом і дробом - їх привозять в коробках. Нехай Сашко і Олекса поквапляться, поки ніхто не знає яка тут халява! P. S. До речі - посилаю вам 5000 гривень на ремонт стодоли і мамі на зуби. Ваша дочка, Оксана. Змінено 10 листопада 2019 користувачем serg179 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 10 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2019 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 10 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2019 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 10 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2019 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 10 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2019 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 11 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2019 Сцука, а ты тут откуда 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 11 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2019 Сцука, а ты тут откуда бессмертный полк,ёпта. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 11 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2019 ................... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 11 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2019 ......................... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
saschik Опубліковано: 11 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2019 [ATTACH]676171[/ATTACH] ......................... А чё им не спится ( почти час ночи)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 11 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2019 А чё им не спится ( почти час ночи)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
y29 Опубліковано: 11 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2019 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_V_ Опубліковано: 11 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2019 [ATTACH]676009[/ATTACH] .......................... А собачьих нету случайно? Очень надо:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 13 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2019 Привіз чоловік з базару півня та запустив у курник. Молодий півень одразу ж підходить до старого, що вже там був, та заявляє: -- Всьо, старий, провалюй звідси щоби я тебе не бачив. Старий: -- Ну, чого ти, он дивись, скільки курей - нам обом вистачить.. Молодий: -- Все нічого не знаю досвідос. Крапка. Дуже засмутився старий, та каже: -- Ну давай хоча би так: я побіжу два круги навколо хати, а ти, якщо не доженеш, то не будеш мене проганяти та залишиш мені отих двох стареньких кур, що у куточку? Ну, а як доженеш - нема питань, я піду та не повернуся. Молодий: -- Ну хєр з тобою, біжи. Несеться старий півень навколо хати, молодий за ним.. Хазяйська жінка оре: "Колю!!! Дивись.." Коля: "Йооооооо!!!... Бачу.." Хапає рушницю та поцілює у молодого півня з обох стволів. -- "Та шо за йопт. Третього півня приношу - виявляється той. Підарас..." 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав69 Опубліковано: 14 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2019 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexob Опубліковано: 14 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2019 та ні, нічого він не біг. Навпаки, він в день проходив 48 км. 200 / 48 = 4,2 дні. А посилка йшла 5 днів !!! Гуляв він практично цілий день 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 14 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2019 Гуляв він практично цілий день В той день дощ якраз йшов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lyashik Опубліковано: 14 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2019 В той день дощ якраз йшов. Так він під парасолькою!))):D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз