Vaverka Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 Звонок на телефон жене: - Послушай, красотка. Мы взяли твоего мужа в заложники. Если хочешь получить его живым, у тебя есть час, чтобы выполнить наши требования. Жена: - Я согласна, какие требования? - Ты должна принести в гаражи ящик пива. Голос мужа в трубке: «Два… два…» 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 Натальевна бажано збавити звук, і дітей подалі. к сожалению, таких все больше с каждым годом. на мамбе больше половины матчество))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 Шедевры рекламы вчера в 23:52 Действия Маркетинговые войны в Казахстане Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 меня всегда подхаривало, когда заказываешь в ресторане с 400% накруткой у нас, а там еще процентов 7 за обслуживание. как-то и чаевые нужно давать. а я обычно меньше 5% не давал. и идут ли те деньги вообще официантам, фиг его знает дочка этим летом как раз в булочной-кафе работала - чаевые 50 на 50 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vaverka Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 Кому идею для оформления газончика? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 дочка этим летом как раз в булочной-кафе работала - чаевые 50 на 50 я не про чаевые. они там тоже кроятся между барменом , офиц и неизвестно еще.. я про официальный пункт в меню и счете- 7% за обслуживание)) смешно и пусть даже так, то жаль что официантам с них может почти ничего и не попасть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бабайка Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 Зачем постить вконтактные ссылки, которые подавляющее большинство не видит? Привет userapi.com 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 отправлял письмо и тут: gmail.com : Отмечено как важное потому, что так решил волшебный кролик. никто не в курсе , что там за кроли в гугл появились?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 Зачем постить вконтактные ссылки, которые подавляющее большинство не видит? Привет userapi.com склоняю большинство воскресить контакт:lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 склоняю большинство воскресить контакт:lol: на з/п у вконтактесру сидиш? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 на з/п у вконтактесру сидиш? да, развиваю вк, спамлю и никто не банит:lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 "Зима близко" Всем фанатам Игры престолов и отчасти сантехникам посвящается:D:D:D:D П.С. Извините за скрытую рекламу;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 Все, что нужно знать о борьбе с коррупцией в Украине. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 8 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2017 - Добрий день куме, що п'єте? - Українське мохіто. - Ром та м'ята? - Та ні, горілка та петрушка. :D 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 8 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2017 .......... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2017 .......... - Здравствуйте, мы хотим поговорить с вами о пенсионном фонде. - Скажите, вы верите в пенсию? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 9 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2017 Я все понимаю, НО КА-А-АК?!!! :D на 2:19 відвозять візок з тілом з екану (туловище і ноги ніби окремо) на 2:33 тіло знову в ракурсі камери але він вже цілий, і туловище тільки вигнуте, але вже з ногами. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 9 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2017 Я все понимаю, НО КА-А-АК?!!! Иллюзия я так понимаю Если внимательно присмотреться, как они выходят, там видно что ноги идут отдельно от туловища, т.е. изначально это два чувака, просто графикой скрывают часть тела, ну а в конце понятно уже одного чувака выкатывают ;) ИМХО 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2017 0rv4V61aO6s" frameborder="0" allowfullscreen> Я все понимаю, НО КА-А-АК?!!! :D на 2:19 відвозять візок з тілом з екану (туловище і ноги ніби окремо) на 2:33 тіло знову в ракурсі камери але він вже цілий, і туловище тільки вигнуте, але вже з ногами. только в школе иллюзионистов могут научить, но не рассказать)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2017 Иллюзия я так понимаю Если внимательно присмотреться, как они выходят, там видно что ноги идут отдельно от туловища, т.е. изначально это два чувака, просто графикой скрывают часть тела, ну а в конце понятно уже одного чувака выкатывают ;) ИМХО так и без графики чудеса показывают Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2017 ........................ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 9 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2017 Я все понимаю, НО КА-А-АК?!!! :D на 2:19 відвозять візок з тілом з екану (туловище і ноги ніби окремо) на 2:33 тіло знову в ракурсі камери але він вже цілий, і туловище тільки вигнуте, але вже з ногами. 2-3 людини - це очевидно. 1 ша - видно лише її ноги, тіло в столі. видно по висоті ніг. занадто вони вже довгі для нормальної людини і занадто велика товщина столу. 2 га людина - інвалід або "гумова" людина з ногами за спиною. може бути дитина з маскою і накладними руками, адже видимих частин тіла мало. не впевнений. можливо чудеса графіки. 3 тя людина або друга - вивозять за куліси другого і він "розкладається" або просто міняється на людину з ногами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romikvet Опубліковано: 9 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2017 Я все понимаю, НО КА-А-АК?!!! :D на 2:19 відвозять візок з тілом з екану (туловище і ноги ніби окремо) на 2:33 тіло знову в ракурсі камери але він вже цілий, і туловище тільки вигнуте, але вже з ногами.Включите скорость 0.25 , посмотрите на ногти половины человека , увидите очень белые ногти , на левой руке нет части среднего пальца , женщина приносит ноги не напрягаясь , правую руку иллюзионист болтает - она резиновая , в конце у целого человека ногти не такие белые , часть пальца присутствует , ноги , которые подымаются и идут без туловища - это шарниры с двигателями , пол туловища - тоже робот и в общем - это иллюзия , обман , находясь в зале можно многого не заметить и принять буквально , на что иллюзия и задумывалась. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2017 Включите скорость 0.25 , посмотрите на ногти половины человека , увидите очень белые ногти , на левой руке нет части среднего пальца , . видимо фокусы не всегда удаются удачно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз