TSKbud Опубліковано: 7 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2017 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 8 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 8 липня 2017 у мужика закипел движок мимо проходит лошадь и говорит: глянь ремень генератора,может порвало? -Мужик глядит и вправду порвало.Что же делать? Лошадь советует намотать галстук и пошла дальше В итоге машина проехала 500 метров и снова закипела Мимо идёт мужык,смотрит на галстук вместо ремня и спрашивает: лошадь посоветовала? Мужык-ага Не слушай её,она у нас по элетрике спец,в движках не шарит 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 9 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2017 Идея для тусы: Снимаем роскошный особняк на двое суток. Вламываемся туда большой компанией. Пьем чай с ромашкой и высыпаемся 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
saschik Опубліковано: 9 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2017 Идея для тусы: Пьем чай с ромашкой и высыпаемся С какой "ромашкой" и куда " высыпаетесь" ???? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 9 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2017 С какой "ромашкой" и куда " высыпаетесь" ???? Исходя из последних тенденций, правильнее будет - с шалфеем))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
saschik Опубліковано: 9 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2017 Исходя из последних тенденций, правильнее будет - с шалфеем))) А это что за зверь ? ( Что такое шалфей знаю , но где он используется в последних тенденциях ) знаю только про боярышник ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deemage Опубліковано: 9 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2017 надо было ответить... 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 10 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2017 А это что за зверь ? ( Что такое шалфей знаю , но где он используется в последних тенденциях ) знаю только про боярышник ! про шалфей розповідать в темі "Я хочу счастливый брак! А Вы?" :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 10 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2017 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 10 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2017 про шалфей розповідать в темі "Я хочу счастливый брак! А Вы?" :D Ето типа «50 оттенков серого»? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 11 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2017 незнайшов теми де б обговорювали перекриття розміщу це тут youtu.be/ICdrHbV_9ak Как делают бетонные перекрытия с шарами БаблДэк, пустотные. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бабайка Опубліковано: 11 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2017 Как быть крысой 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vaverka Опубліковано: 11 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2017 Разбирай идею на дачи-усадьбы: 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Знахарь Опубліковано: 11 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2017 Вот не зря человеку мозг дан - задумался, порассуждал - и все стало на свои места... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2017 Как быть крысой прикольная книга. в юности слушал. там еще преподносилось таким крысиным голосом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 11 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2017 Вот не зря человеку мозг дан - задумался, порассуждал - и все стало на свои места... Это результат ежедневного просмотра рашативи? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 11 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2017 Это результат ежедневного просмотра рашативи? як варіант просто плете різну ахінею і можливо на цьому заробляє за перегляди реклами в його роликах на ютубі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_1612 Опубліковано: 11 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2017 незнайшов теми де б обговорювали перекриття розміщу це тут youtu.be/ICdrHbV_9ak Как делают бетонные перекрытия с шарами БаблДэк, пустотные. Хотів кинути в `удивило` Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2017 Вот не зря человеку мозг дан - задумался, порассуждал - и все стало на свои места... какой юный и дерзкий ученый Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vaverka Опубліковано: 12 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2017 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 12 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2017 як варіант просто плете різну ахінею і можливо на цьому заробляє за перегляди реклами в його роликах на ютубі воно хворе і вульгарне 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 12 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2017 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vaverka Опубліковано: 12 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2017 Почище стали стены в туалете... Писатели ушли писать в соцсети... 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 13 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2017 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2017 как раз так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз