bardyk Опубліковано: 1 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2015 Спокойствие! Только спокойствие!!! (С) 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 Фима решил таки написать брату в Одессу. "В штате Айова усе хорошо. А жаль!.. Какая могла бы получиться рифма..." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 [spoiler=;оргазм....:D] Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 21 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 Зустрілися троє друзів і пішли в просте кафе на обід. - Може деруни замовимо – каже перший. - Ні я котлети з гречкою візьму – каже другий. - Я буду голубці – каже перший. - А я фарширований перець – каже третій. Приносять замовлення, друзі їдять, говорять, і тут в котлеті коротке кручене волосся. - Офіціант!!! Що в мене в котлеті робить волосся. - Розумієте, наш повар афганець, ну однорукий і котлети він на груді катає. Той повеселів, став їсти другу котлету, а друзі йому – що ти робиш, почекай. - Нє, нє хлопці, все добре, просто страшно думати, як він вам голубці і перець фарширований робив.:lol: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 - Скажіть, а у вас є миш'як ? - Пробачте, а для чого він вам потрібен ? - Чоловіка хочу отруїти. - В такому випадку я не можу вам його відпустити. Тоді жінка дістає з своєї сумочки фотографію, на якій її чоловік сфотографований в дуже цікавій позі зі своєю коханкою - жінкою того самого фармацевта! - А, ну раз у вас є рецепт...:D - І пам'ятайте, діти! Ті, хто буде вчитися на "4" і "5", потраплять до раю. А ті, хто будуть вчитися на "2" і "3", - в пекло! - Марія Іванівна, а що, закінчити школу живим не можна? 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 По статистике, 95% людей, домывая посуду, думают: "....ля, ещё же сковорода..." 17 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romandet Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 У женщины спрашивают:"Почему ваш брак так долго держится? Она: я никогда не говорила: "Не туда!" :D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
saschik Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 Присутствует мат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 Деревенский магазин горел.....но никто не спешил его тушить.....все ждали....когда сгорит та самая ТЕТРАДКА.. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_1612 Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 А москитка, отлив, подоконник в комплекте? :D Двойной стеклопакет с аргоном и ионным покрытием, профиль на пять камер, нем.фурнитура, а, и жалюзи еще 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 2 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2015 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Улыбочка)) Опубліковано: 3 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2015 личинка моториста 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 3 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2015 GIF!!! 20 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 3 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2015 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 3 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2015 номінант на премію Дарвіна youtu.be/5-PPWXtrJ8c 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zoook Опубліковано: 3 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2015 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 3 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2015 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taly Опубліковано: 3 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2015 Десятьсимволов 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 3 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2015 Были в Альпах? Теперь можете над ними полетать!!! можно над США... Применение левой клавиши мышки - обязательно! (работает только в ютюбе) Летайте! 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taly Опубліковано: 3 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2015 Крик души! Ув.форумчане, огромная просьба! Пожалейте "счастливых" обладателей огрызков, размещайте полную ссылку на YouTube под видео (как это делает модератор, например!) Не доводите плз. до покупки нового планшета! Спасибо! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexob Опубліковано: 4 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2015 Крик души! Ув.форумчане, огромная просьба! Пожалейте "счастливых" обладателей огрызков, размещайте полную ссылку на YouTube под видео (как это делает модератор, например!) Не доводите плз. до покупки нового планшета! А в чем собственно проблема? У самого огрызки, видео смотрю вообще без проблем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 4 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2015 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 4 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2015 GIF!!! 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз