Витэк Опубліковано: 10 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2015 покемон - чебурашка,которому крокодил Гена откусил уши. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 10 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2015 Баба Яга нагнала самогону и звонит Змею-Горынычу: — Слушай Змей, я тут самогону клевого нагнала прилетай побухаем! — Нее, я не могу, вчера набухался, боюсь не долечу. Тогда Яга звонит Кащею Бессмертному: — Кащеюшка! Я тут доброго самогону нагнала приезжай побухаем! — Нее, я вчера со Змеем бухал, хоть я и бессмертный, боюсь подохну по дороге! Тогда Яга звонит Лешему: — Леший! Дружок! Прибегай ко мне, я самогону четкого нагнала! — Все, бегу бабака! Смотрит Яга в окно, а Леший бежит, бежит, потом хлоп упал. Полежал минуту, опять бежит. И так несколько раз. Ну прибегает, в конце концов, к Бабе Яге, она у него спрашивает: — Ты что ж падал все время. — Да я вот как вспомню какой у тебя клевый самогон, так бегу. А как вспомню, что тебя потом тр@хать нужно, сознание теряю! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 11 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2015 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 11 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2015 Интересная креативная реклама. Возьму на заметку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexob Опубліковано: 11 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2015 Интересная креативная реклама. Возьму на заметку. да, однозначно реклама. Кстати и видно что колеса (шины, протекторы) новенькие Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Major Опубліковано: 11 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2015 Да....богатая фантазия у русских.. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 11 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2015 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 12 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2015 - Сара, сколько вы весите? - В очках сто двадцать килограммов. - А без очков? - А без очков я не вижу весы. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 12 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2015 поправив Ваше повідомлення надіюсь ця картинка мала бути :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 12 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2015 поправив Ваше повідомлення надіюсь ця картинка мала бути :D Найди десять отличий... Не нашел... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Знахарь Опубліковано: 12 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2015 Найди десять отличий... Не нашел...Вашу картинку видите только Вы. Для остальных - пустое место на экране. (в другой ветке я у Вас видел аналогичный прокол - пустой пост) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 12 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2015 Вашу картинку видите только Вы. Для остальных - пустое место на экране. (в другой ветке я у Вас видел аналогичный прокол - пустой пост) Модератор, подскажите в чем проблема? У меня все картинки есть... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romikvet Опубліковано: 13 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2015 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romikvet Опубліковано: 13 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2015 Корейский хакер законно заработал 225 000 долларов всего за два дня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 14 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2015 https://www.youtube.com/watch?v=dRDifM0_zRo Украинцы произвели фурор на американском талант-шоу Опубліковано 12 черв. 2015 р. Шикарная танцевальная постановка о любви из воды и света, созданная украинской командой «Freckled Sky» для американского шоу талантов, стала настоящей сенсацией. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artembond Опубліковано: 14 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2015 Украинцы произвели фурор на американском талант-шоуДо конца не досмотрел, но негр явно более рулит процессом. Наша комплексует и мычит невпопад. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Леонид Опубліковано: 14 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2015 До конца не досмотрел, но негр явно более рулит процессом. Наша комплексует и мычит невпопад. Наша, там только режиссёр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taly Опубліковано: 14 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2015 Наша, там только режиссёр. Не только режиссер. Целая команда ;) У них на сайте есть еще много удивительного, рекомендую www.freckledsky.com Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 14 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2015 Не для эстэтов... Только для поклонников Джеки Чана! Бомба! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 14 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2015 Секретка! 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 14 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2015 Секретка! таке враження що то так прорізало (провернуло) шпильками .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artembond Опубліковано: 15 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2015 Все еще хотите реформ как в Грузии? Blagoy Ruslan shared ЕвроДиван's video. 36 mins · (ссылка на изображение устарела) 00:20 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 15 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2015 Все еще хотите реформ как в Грузии? Blagoy Ruslan shared ЕвроДиван's video. 36 mins · (ссылка на изображение устарела) 00:20 відео скоріш за все монтаж. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alfa77 Опубліковано: 15 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2015 відео скоріш за все монтаж. Может и не монтаж....рептилии спасаясь покинули пределы зоопарка. НО ЮМОРА ТУТ НИКАКОГО НЕТ!!! ТРАГЕДИЯ!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 15 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2015 ось цілий канал https://www.youtube.com/channel/UCH0FVCcsDd00tw6m6mUj4Yg Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз