bambino Опубліковано: 14 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2015 Сработала и первая таблетка, просто нафига им эта корова, если вокруг столько симпатичных пацанов... Точно :D. Была такая математическая загадка - кто из монахов, стоящих колонной и имеющих друг друга получает наибольшее наслаждение? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 gif 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 gif (ссылка на изображение устарела) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Выходя вчера из подъезда, встретил соседа, который нес большую искусственную елку. Далее диалог: (я): Привет Женек, что то ты поздновато елку купил, к Старому Новому году что-ли? ©: Здорово, да купил-то прямо перед 31 декабря, вот теперь обратно в магазин несу, постояла, порадовала нас, пора и честь знать! Верну её, 14 дней ведь еще не прошли... :lol: 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artembond Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 gif (ссылка на изображение устарела) Афигеть как смешно. Давайте теперь рассмотрим как домкрат работает. Поржем уже полностью. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Афигеть как смешно. Давайте теперь рассмотрим как домкрат работает. Поржем уже полностью. викладайте відео-картинку-гіфку але гідравлічного Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artembond Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 викладайте відео-картинку-гіфку але гідравлічного Ха-ха-ха. Как смешно. Какие еще идеи ржачные есть? Менты уже выехали? Или из дурки надо вызывать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Какие еще идеи ржачные есть? Давайте турбину авиационную оборжем. С подсистемами. А вообще хотелось бы простенькую понятную гифку с генератором Росси. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artembond Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 А вообще хотелось бы простенькую понятную гифку с генератором Росси. (ссылка на изображение устарела) Но никому не говорите. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Но никому не говорите Гифка неправильная. ОНО по-любому должно разгоняться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Автоматчик Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 ОНО по-любому должно разгоняться А вот теперь улыбнуло! ))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Ха-ха-ха. Как смешно. Какие еще идеи ржачные есть? Менты уже выехали? Или из дурки надо вызывать? я не розумію чого Ви такий злий... тема називається "Улибнуло" а не "Ржачно" і чого це за мною мають їхати менти або хтось з дурки....? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 сьогодні приснився досить дивний сон. наче прийшли до мене у квартиру троє форумчан (не буду називати хто, один з них полюбляє курвуазьюшечку, другий їздив на американці, третій злобний). і чомусь двоє почали міняти труби водогону, а один вирішив повісити мені на міжкімнатних проходах карнизи та штори. так за жартами та різними бесідами пройшла весело перша частина сну. а потім мені принесли рахунок (чомусь офіціант), і ця "троіца", законфузившись, сказала, що "ВиктОр, мы тут немножко викариска попили", а у рахунку за віскі 3762 грн (чомусь дуже чітко запам'ятав суму). точно пам'ятаю, що дістав 500 баксів (а це означає, що курс був ще 8) та заплатив офіціанту. а потім друга частина сну пройшла у моїх сумнівах, чи входить вартість заміни труб водогону та карнизи з шторами у випитий віскарік, чи доведеться окремо платити, і скільки це може тоді коштувати, щоб вистачило готівки... чим все скінчилося - не знаю, спрацював будильник. от такий дивний сон. що воно означає, хрєн його зна. Означає, що час зустрічатися за склянкою... Чаю ;) :D З.І. готуй 3762 грн. та не затягуй, щоб за курсом встигнути ;) 500 баксів на трьох не ділиться, хоча курс 7,524 особисто мені подобається. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artembond Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 і чого це за мною мають їхати менти або хтось з дурки....?Ну не знаю, а что может улыбнуть в работе ДВС? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Ну не знаю, а что может улыбнуть в работе ДВС? Смотрите на вещи с оптимизмом: на слезу не пробивает - уже хорошо! 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artembond Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Смотрите на вещи с оптимизмом: на слезу не пробивает - уже хорошо! Пойду на трамвай посмотрю, може развеселит. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Пойду на трамвай посмотрю, може развеселит. Ага. Жители Луганска о трамваях на самом деле вспоминают с улыбкой! и тут политика просочилась, чьёртпобери!.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tischa Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 В 1986 году клипы не с сегодняшним размахом были, может и не совсем улыбнуло но порадовало 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neo901 Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Избитая тема - сосед с перфоратором Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Витэк Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 16 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2015 https://www.youtube.com/watch?v=JZDu-d6kW-o Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 16 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2015 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasas2008 Опубліковано: 16 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2015 - Скажите, Вы случайно не сын старика Рабиновича? - Да, сын, но то, что "случайно", я слышу впервые. Додик - Изе: - Рабинович просит у меня денег. Не знаю, стоит ли ему давать. - Обязательно дай. - Почему "обязательно"? - Иначе он попросит у меня. «У еврейских женщин есть три вещи: шлимазл-муж, гениальный ребенок и немножно лишнего веса». – Сарочка, ты сегодня прелестно выглядишь! – Ой, и это я еще себя плохо чувствую! Софа! Никогда не спорь с мужем. Сразу закатывай истерику! Шолом-Алейхем: «Хорошо быть умным, как моя жена назавтра». Рабинович долго спорит с женой по какому-то пустяшному поводу, потом, измученный, сдается и говорит: – Хорошо, пусть будет по-твоему. – Поздно, – говорит жена, – я уже передумала. – Рабинович! Как могло случиться, что ваша жена утонула? Вы что, не слышали, как она зовет вас на помощь? – Я не понял: орала, как обычно. -- Знаете, на еврейской свадьбе жених по обычаю не может поцеловать невесту. - Почему?! - Потому что рядом с женихом сидит его мама и все время твердит ему: "Кушай! Кушай! Кушай!" – Рабинович, вы почему сбежали из тюрьмы? – Я хотел жениться. – Да? Странное у вас представление о свободе. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз