Letec Опубліковано: 5 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2014 Говорят,покроют сайдингом... 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitalik12007 Опубліковано: 5 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2014 Говорят,покроют сайдингом... видел в Хирове что-то подобное Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artembond Опубліковано: 6 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 видел в Хирове что-то подобное Я видел в Макровском районе. Кажись строили из ракушняка, газоблоков, и кажись шлакоблоков. И ничего. Заштукатурили кажись, выглядит как обычный. В глаза уже не бросается. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DarkSiders Опубліковано: 6 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 Хорек Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artembond Опубліковано: 6 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 Хорек Это реакция на команду "СИДЕТЬ" или просто по телевизору Киселева посмотрел? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 6 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 15 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 6 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 Ващет это *Бог в помощь.* :D *Заходи, если че* - вот это. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
prostokiev Опубліковано: 6 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 6 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vaverka Опубліковано: 6 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 (%D1%81%D1%81%D1%8B%D0%BB%D0%BA%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0) 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
prostokiev Опубліковано: 6 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 6 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 prostokiev, кандидат на Дарвиновку? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 6 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 prostokiev, кандидат на Дарвиновку? ну якщо йому там в паху пошкодило "причанадалля" то тільки "+" немачого таким мати дітей..... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 6 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 6 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 Говорят,покроют сайдингом... В кращому випадку ,я думаю ,матом -на цьому і все закінчиться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artembond Опубліковано: 6 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 (ссылка на изображение устарела) Думаю что Глютен тут замешан. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DarkSiders Опубліковано: 7 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2014 - А я знаешь, как с женой своей познакомился ? О-о! Звонит как-то звонок. Я открываю - стоит девчонка невиданной красы. Блондинка, стройная, всё путём. И гневно так мне: - Слышь, я в жизни ещё не встречала парня, который бы меня два месяца не замечал! Я в отпаде, молчу. Она: - Ты на балконе каждый день качаешься своими железяками, а я напротив живу! Я уж и загорала голой, и танцевала. Под конец я тебе кричала просто! А ты - ноль эмоций, как-будто нет меня!!! Так что вот что, Терминатор хренов, завтра идём в ЗАГС! Я должна самой себе доказать, что ВСЕ парни - мои будут, если я захочу!!! Воооот... Так и живём шестой год... А на балконе качался мой глухонемой сосед сверху... 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 7 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2014 Я уж и загорала голой... Ну глухонемой, но ведь не слепой же? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
STAM68 Опубліковано: 7 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2014 Ну глухонемой, но ведь не слепой же? Потому и качался при виде голой,красивой кричащей девушки. Главное руки менять,чтобы от качания не болели. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Знахарь Опубліковано: 7 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2014 Ну глухонемой, но ведь не слепой же?Надо же учитывать особенности психики качков. Ну как какая-то селедка может отвлечь внимание от собственного офигеннейшего тела. Да и что с этой селедкой делать после такого количества употребленных стероидов? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vaverka Опубліковано: 7 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2014 Как много зависит от точки зрения Трогаю пальчиком веснушки у сына, говорю: - Тебя солнышко поцеловало! Он, угрюмо так: - А бабушка сказала,что тараканы обосрали... 30 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Витэк Опубліковано: 7 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2014 (ссылка на изображение устарела) 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DarkSiders Опубліковано: 8 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2014 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 8 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2014 вона там що без трусів.... чи їх прорвало.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 8 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2014 и где вы это г...но находите? 21 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз