DEN24 Опубліковано: 19 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2014 (змінено) Я чуть не рухнул со стула))) Змінено 19 червня 2014 користувачем DEN24 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 19 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2014 (ссылка на изображение устарела) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Знахарь Опубліковано: 19 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2014 Отошел, посмотрел - ни хрена ни вижу. Доктора , причем срочно!Все намного проще. Раньше у телевизоров были легко заметные ручки регулировки яркости и контраста, и о них помнили. Теперь - малозаметные сенсорные кнопочки, о существовании которых 90% пользователей если и знали, то забыли. Используйте решетку с "невидимым" котом для настройки изображения монитора. Когда надежно будете видеть ушастую рожу - монитор настроен. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 19 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2014 Попадають у пекло Українець(У) і Москалик(М). І чорт(Ч) їх питає – “В яке пекло йдете в Російське чи Українське?”. М: а яка в них різниця? Ч: ну в Українському треба з'їсти два відра гамна в день, а в Російському тільки одне М: не, то я ліпше піду до своїх рідних, а українець думає – “НУ все життя прожив на Україні, чого я до Росії буду пертися, Іду в Українське” пройшло 200 років, зустрічаются москалик і українець У: ну шо, як там у вас? М: ну та як, з'їв відро гамна і гуляй цілий день, а у вас як там? У: та в нас, як на Україні, то відер не хватає, то гімна не завезуть.:D *** В Росії оголосили офіційне свято День Тверезості. Люди шоковані, як святкувати? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 19 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2014 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Знахарь Опубліковано: 19 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2014 правильный комментарий - полдела 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chizh Опубліковано: 19 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2014 Ватманки)))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 19 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2014 Ватманки)))))) Им что, уже форму одежды, официальную утвердили? :D Я так понимаю, это летний вариант Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chizh Опубліковано: 19 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2014 Им что, уже форму одежды, официальную утвердили? :D Я так понимаю, это летний вариант не хочу кощунствовать, но это скорей всего загробный вариант. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 19 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2014 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 19 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2014 (ссылка на изображение устарела) 29 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
galka1974 Опубліковано: 19 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2014 Жизненно:D:D:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 19 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2014 Если желаете знать правду, научитесь появляться неожиданно. Если у жены маленькая грудь, это еще не гарантия, что у мужа будут маленькие рога. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IEC 60364 Опубліковано: 20 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2014 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
galka1974 Опубліковано: 20 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2014 - Ты знаешь, меня светлое полнит. - Пей тёмное!:D:D - А что такое "амбивалентно"? - Фиг его знает... А ты знаешь, что такое детерминизм? - Тоже амбивалентно...:ROFL: 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 20 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2014 такие милые, пушистики....и сиськи: :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lweno4ek Опубліковано: 20 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2014 © 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_1612 Опубліковано: 20 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2014 Блин, две минуты втыкал, но увидел ! ps не интересно, если знать .. )) 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artembond Опубліковано: 20 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2014 Блин, две минуты втыкал, но увидел ! ps не интересно, если знать .. )) www.redditian.com/r/woahdude/21018a © А я оденусь какашкой и испорчу вам праздник. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lweno4ek Опубліковано: 20 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2014 Читаю трудовой договор: 2.1. Результатом работы работника является работа. Долго думал. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 20 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2014 www.redditian.com/r/woahdude/21018a © А я оденусь какашкой и испорчу вам праздник. мдямссссс то що курнути треба щоб це побачити..... та й що тоді там в дами з лицем таке.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IEC 60364 Опубліковано: 20 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2014 Читаю трудовой договор: 2.1. Результатом работы работника является работа. Долго думал. - Сейчас получите ломы и копаете яму 2х2! - Товарищ прапорщик! А может лучше лопатами? - Мне не надо лучше - мне надо, чтобы вы за@бались! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Reno Опубліковано: 20 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2014 Туалет Казанского вокзала в Москве с посещаемостью более 3 тысяч человек в сутки был зарегистрирован как независимое СМИ после появления на стене надписи "ПУТИН - X...O". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 20 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2014 :D:D:D:D:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Reno Опубліковано: 20 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2014 Владимир Владимирович Путин, подписав закон о запрете усыновления российских сирот-инвалидов американцами, приехал в детский дом для умственно отсталых детей. Навстречу мальчик. ВВП: - Тебя как зовут, мальчик? Мальчик (гнусаво): - Не знаю! Мальчику подсказывают: "Вася! Вася!" Мальчик: - Вася! ВВП: - Молодец! А какой сегодня день недели? - Не знаю! ВВП: - А как зовут маму? - Не знаю! ВВП: - А где ты находишься? - Не знаю! ВВП: - А я кто? Знаешь? - Знаю! (Вокруг оживление: Ну, молодец, Путина знает!!!) ВВП: - Кто я? Мальчик: - Ху@ло! Новенький? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз