Stroim DOM Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 (ссылка на изображение устарела) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
snezinochka Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Як умру, то поховайте мене на Рублівці, Бо не хочуть мого тіла кляті українці… Гнали мене із престолу, гнали, як гандона… Немав часу, та й забув я з золота батона… Утікав я вертольотом з свого Межигір’я, По дорозі розлетілось моє кодло з пір’я… Упирався… та не здався отому Майдану, Сам собі своїм указом вирив довгу яму. Закопайте мене в землю, забудьте образи, На могилу покладіть мого унітаза. І на ньому прив’яжіть з триколору банта, Бо народ уже несхоче такого гаранта… Друг мій, Путін, ляснув щиро мене по мордяці… …Поруч мене ви повісьте «ригів» на гіляці. Нехай вітер тіла їхні день і ніч гойдає, Хай Украйна таких падлів більше і не знає! Признаюся, українці: президент я хуїв! Поруч мене хай спочинуть Захарченко і Клюєв. Після себе я залишив одні лиш руїни… Хочу, щоб і Симоненка вигнали з країни! Бо якщо за ним вам йти — «труден путь и долог». Він такий же комуніст, як я геніколог. І за мною в Україні ніхто не заплаче, Бо смертей Небесной Сотні ніхто не пробачить… Лиш пробачте, українці, жителів Донбасу… Що довірили країну мені…ПІДА*АСУ… Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Предстaвляете, кaк было бы зaмечaтельно, если бы спaм пришел в реaльную жизнь? Звонок в дверь: "Почтa". Открывaешь - a тaм не почтa, a шлюхи! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Или чувак в белом халате с инструментом для увеличения члена 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 (ссылка на изображение устарела) 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Я русский бы выучил только за то, Чтоб дружно скандировать: Путин х@йло! (с) та для этого необязательно даже учить русский! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sunnira Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Новая технология выборов - на избирательных участках вывешиваются мишени с лицами кандидатов, избирателям выдаются дротики. Самый задроченный кандидат не проходит. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NVP Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Звонок из России в Украину. В Украине снимают трубку: — Слава Україні! Голос на другом конце провода, в России: — Ой, хватит, прекратите это ваше… украинец: — Что наше? русский: — Ну вот это ваше… непонятно что… украинец: — Что наше? Не пойму! русский: — Ну вот это «Слава Украине» украинец: — Героям Слава! 21 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Велифер Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 огурцы!... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IEC 60364 Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 (змінено) Похоже, это уже международная классика, типа - оле, оле, оле ну, какой сейчас матч, без путин х.ло или путин п.да.ас? Змінено 23 квітня 2014 користувачем Имбирное печенье путин хотел войти в историю, но похоже, он в нее вляпался, :-) некоторые, считают, что ему идет отчество выкрикиваемое фанами 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Надо что-то с добкиным придумать.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
borg Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Прикольно иметь младшую сестру, которая доказывает всем что она старший брат! 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Trifle Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Прикольно иметь младшую сестру, которая доказывает всем что она старший брат! Признаюсь, пришлось прочитать второй раз, чтобы понять :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neo901 Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Не мое, сперто (С) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Надо что-то с добкиным придумать.. Главное предохраниться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Walduk! Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Украина объявила, что откроет Чернобыль для туристов. Говорят, это как Диснейленд, только двухметровая мышь - настоящая! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Руслан_ Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 :grin: 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Сделайте мир краше. Граффити. (ссылка на изображение устарела) 20 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 24 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2014 Надо что-то с добкиным придумать.. Согласен, а то каждое утро при выезде с Палладна на пр. Победы его рожа на борде без зеленки настроение мне портит на весь день 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DEN24 Опубліковано: 24 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2014 (ссылка на изображение устарела) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 24 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2014 з'явилося інсайдерське відео, як тікав чивокунЯ 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 24 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2014 его рожа на борде без зеленки тю) так везде борды с ним с краской на морде лица цвета фекалий)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 24 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2014 з'явилося інсайдерське відео, як тікав чивокунЯ Сподіваюсь, що більшість розуміє, що це правда (я про останню хвилину відео) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз