sagitron Опубліковано: 14 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 (змінено) у мужа научилась (ссылка на изображение устарела) Змінено 21 січня 2014 користувачем Валерий Валентинович 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Walduk! Опубліковано: 14 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 Если ты изменил и ушел из семьи - ты козел и мудак, а если жена изменила и ушла, то только потому, что ты козел и мудак. Альтернативы нет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ТРУДОГОЛИК-КАРЬЕРИСТ Опубліковано: 14 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 14 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 у мужа научилась (ссылка устарела) Агагага вот это ржачка... Мало того, что не умеем читать: PS2All: Анимированные гифки прячем под спойлер!!! Многие заходят с медленного интернета /AndyAntonov Так ещё и ржём, что чуть ребёнок не утонул.. Помню от Вас классный прикол с видео дизайнер-клиент, но эта гифка полная хня, имхо. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Celentano Опубліковано: 14 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 14 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 14 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IEC 60364 Опубліковано: 14 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 Ніколи я більш у своєму житті Не пройдусь столичним Майданом, Бо щойно мене просвітили менти: Луценко в той вечір був п’яним! Ніколи я більш не співатиму гімн, Забуду і славу, і волю, Бо досі у вухах луна навздогін: Луценко хильнув алкоголю! Не треба мені ні угоди з ЄС, Ні добрих і чесних законів, У мене сьогодні світоглядний стрес: Луценко заклав за комір! Студенти, яких лупцювали менти, Нехай так не дихають тяжко, Бо знають вони, знаю я, знаєш ти: Луценко приклався до пляшки! За всіх межигірських синків і за Бать Я згоден отримати в харю, Бо в скронях пульсує тривожний набат: Луценко дерябнув стопарік! Не варта країна моїх надзусиль, Похміллям гірким оповитих. Мов вирок Майдану, луна звідусіль: Луценко вживав оковиту! Тікати чимшвидше, чимдужче гребти – Подалі з цієї планети! Бо що з нами буде, як завтра менти Знайдуть у Кличка сигарети?! (ссылка устарела) 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Trotuarka Опубліковано: 14 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 Хозяйка год растила индюка!!!!! А хозяин год ждал открытия охоты!!!!!! Ну и вот......... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IEC 60364 Опубліковано: 14 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 14 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 У вас что ни пост - то искромётный юмор!.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Trotuarka Опубліковано: 14 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2014 Покупатели пентхаусов в Дубае получат в подарок суперкары Lamborghini 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IEC 60364 Опубліковано: 15 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2014 У вас что ни пост - то искромётный юмор!.. Что это должно означать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 15 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2014 Находчивость. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sagitron Опубліковано: 15 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2014 Так ещё и ржём, что чуть ребёнок не утонул.. Ой будет вам, утонул, с чего бы, дети более инстинктивно живучие, паника в голове! а то что гифку не спрятал, сори провтыкал )) исправляюсь (%D1%81%D1%81%D1%8B%D0%BB%D0%BA%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vasper Опубліковано: 15 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2014 На перекрестке Infiniti столкнулся с автомобилем Lexus, в результате чего тот по инерции зацепил Mercedes-Benz. При оформлении ДТП автоинспекторами был зафиксирован еще один пострадавший автомобиль — «Жигули». Его водитель заявил в донецкой страховой компании, что, опасаясь оказаться замешанным в «разборки», предпочел врезаться в стоящий у обочины столб. (ссылка устарела) 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Таракока Опубліковано: 15 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2014 -Мне кажется,что Сара мне изменяет,может сводить ее к гинекологу? -И что он там увидит? Список входящих? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Celentano Опубліковано: 15 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2014 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Витэк Опубліковано: 15 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2014 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kotyarych Опубліковано: 15 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2014 очередной перл при описании машины :D auto.ria.com/auto_ford_sierra_12604208.html Машынка в отличном состоянии, все роботает едет отлично, ходова в норме двигатель 2.0 Донс два розпредвала ,по кузову тоже вопросов нет ,авто сел и поехал,резина зима.Можна по доверенности или соснятием з учота. Для реального адекватного клиента розумный торг.На смс.не отвичаю в нети буваю редко только звонкы. На обмен 5000. ВАШ ПРЫЕЗД Ребята реально оценюйте свои автомобили,Для любителей пожыть красиво но недолго:прозьба,двойникы и разную херню не прыдлагать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 15 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2014 - Добридень, я ваш сусід. - Зверху чи знизу? - А ви, я бачу, жінка - вогонь 17 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 15 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2014 В парикмахерской: - Чёлку косой будем делать? - А может, по старинке, - ножницами? 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karapuz74 Опубліковано: 15 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2014 Мототоксикоз страшная вэщь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Celentano Опубліковано: 15 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2014 Пишу СМС мужу: — ЗАЙДИ В МАГАЗИН И КУПИ СЕМГУ. Получаю ответное смс: — ЦЕЛУЮ … Я, растроганная таким проявлением чувств,пишу: — И Я ТЕБЯ ЦЕЛУЮ. ЖДУ, ХОЧУ, СКУЧАЮ… … Получаю в ответ смс… — ДУРА. РЫБУ -ЦЕЛУЮ или КУСОЧКАМИ? )))))))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
*Alexey* Опубліковано: 15 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2014 Меня сёдня с пары выгнали… Препод читал лекцию и в это время ходил кругами по аудитории, обходя все ряды… Когда он в очередной раз прошёл мимо меня — я и ляпнул сдуру: — минута 14 секунд, это лучший круг:D 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз