Ratel Опубліковано: 23 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 картинок не видно ну так дом же чёрный. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
0льга Опубліковано: 23 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 Черный дом в Германии После сноса дома руководитель художественной галереи Karin Abt-Straubinger построила на этом месте новый, более «весёлый» и яркий дом. Однако в Goggle Maps всё ещё можно увидеть то самое чёрное здание. relax.ru/post/91981/Chernyy_dom_suschestvuet.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sagitron Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 Сомалійські пірати захопили український фрегат Незвичайна подія, яку так ретельно замовчує міністерство оборони України, трапилась нещодавно в біля берегів Оману. Як анонімно повідомляє авторитетне джерело, десантний корабель ВМС України “Гетьман Скоропадський” який проводив бойове чергування в акваторії червоного моря захопили сомалійські пірати. На щастя ніхто з наших моряків не постраждав і оскільки для піратів головним трофеєм послужив сам корабель, як інструмент для подальших нападів, вони відпустили весь екіпаж судна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 reportazhyst.com Підсіли на line-o-news? :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IEC 60364 Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 Челябинск? - Это же мэр Лужков. - Каких Лужков? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lweno4ek Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 - Это же мэр Лужков. - Каких Лужков? 90 годы, в Москве столкнулись 2 600х мерса. Вылазят два новых русских -Я главарь Солнцевских -А я мэр Лужков -Каких ещё Лужков? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Celentano Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 На приеме терапевта. Пациент: - Доктор, по правде говоря, я не верил, что лекарство, которое Вы мне выписали поможет. Но помогло. Вы просто волшебник. Терапевт: - По правде говоря, волшебник - аптекарь. Я Вам по ошибке дал бланк на котором ручку расписывал. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IEC 60364 Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 90 годы, в Москве столкнулись 2 600х мерса. Вылазят два новых русских -Я главарь Солнцевских -А я мэр Лужков -Каких ещё Лужков? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Таракока Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 Если воспитывать детей с помощью кнута и пряника,то они вырастут - жирные и в синяках. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Walduk! Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 90 годы, в Москве столкнулись 2 600х мерса. Вылазят два новых русских -Я главарь Солнцевских -А я мэр Лужков -Каких ещё Лужков? Российские ученые открыли странную закономерность, как только правительство выделяет миллиард для каких-либо целей, в стране появляется новый миллиардер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Teletrek Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 Она нашла септик 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 Она нашла септик [ATTACH]315938[/ATTACH] Спасибо, как раз обедаю......:D:D 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IEC 60364 Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 Сомалійські пірати захопили український фрегат 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Teletrek Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 Любимчик Хитрости правильной осанки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
geoproekt Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Celentano Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 -Доктор, как мои анализы? -Хреновые у Вас анализы, кал вообще говно!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IEC 60364 Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taly Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serjukta@ Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 По чему то меня порвало на минут 10, это я болею или нет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serjukta@ Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 Знакомо !! :Dнаглая морда ... )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serjukta@ Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
*Alexey* Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 Матрица... Перезагрузка подвисла... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IEC 60364 Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 Матрица... Перезагрузка подвисла... Перезагружено: (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз