tesey Опубліковано: 3 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2013 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 3 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2013 Сурикаты греются в Лондонском зоопарке. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 3 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2013 Недавно я был уличен в "баянности", последние 4 страницы этого не было : 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istvan1964 Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Celentano Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Celentano Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lweno4ek Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 Теща делится народными средствами: — Простоявший неделю хрен теряет свои волшебные свойства. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fedoseeva09 Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 Застряла что ли?? Да бабушка у щелкунчика зубки отняла))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Celentano Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fedorovych Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 Вуйко з москалем ідуть по Карпатам. Одну гору за іншою минають, а воно ж тяжко. То москаль питає: - Дє тут можно купіть сігарєт? - Там за тою горою є магазин, сходи купи. - Тіки напишитє ж мєнє бумажку, шо треба казать, шоб бандеровци не узнали, шо я москаль, та не вбили. Ну написав вуйко москалеві бумажку та й пустив. То приходе москаль до магазіну й читає з бумажки: - Слава Ісусу Христу! - Слава! - отвічає продавець. - Ага, - думає москаль і читає далі, - Прилуки червоні маєте? - Нє, не маю, - отвічає продавець. Москаль дивиться в бумажку й читає вголос: - Курва мать, я так і знав! Добавлено через 48 секунд Папа разбил бокал, мама сказала, что на счастье, и родители засмеялись. Я сделал выводы, и когда родители ненадолго ушли, я разбил все, до чего смог дотянутся. Квартира наполнилась ароматом счастья. В предвкушении я уселся ждать возвращения родителей. Мама плакала, папа смеялся - система дала сбой. Этот мир не так прост)) Добавлено через 55 секунд Сидять в хаті невістка з свекром та свекрухою. Свекруха каже: - Все у нас до ладу. І живемо добре, і не лаємось, от тільки хата небілена. Невістка: - Які проблеми, мамо! Білила є? - Є, а тільки щітки нема. Невістка підбігла до свекра обстригла йому бороду, зробила щітку і побілила хату. Свекруха знову: - От і хата в нас побілена, а вікна непокрашені. Невістка: - Які проблеми, мамо! Краска є? - Та є, от тільки кісточки нема. Невістка підбігла до батька, обрізала вуса, зробила кісточку та покрасила вікна. Вечір. Вертається додому чоловік з роботи. Дивиться на груші батько сидить. - Тату! А чого ви там сидете? - Там, синку, у хаті ті дві господині зібралися пироги пекти. Так я оце не знаю чи є в них яйця чи нема! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 це пыпецЬ) ВВ, если шо - удалите этой мега-клип?)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 ВВ, если шо - удалите этой мега-клип?)) Это полный п...... :D ________________________________________________ Понедельник - тренируем мозг! Думаем, куда "присобачить" лишнюю детальку. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_dim_ Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 Понедельник - тренируем мозг! Думаем, куда "присобачить" лишнюю детальку. там неправильно) шарик должен остаться один и две палочки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 понедельник... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 такое иногда случается... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 Немного юмора в картинках:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 Что не так с фото?:D 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 Маленькая, глупая собачка. Она не понимает, что уже выросла, а котёнку еще расти и расти. Хитрая сова. :D Когда ей показывают меньшую за неё особь - она делается ещё более устрашающей, а когда показывают особь больше её самой - прикидывается сучком на дереве. Мол, я не я и хата не моя. Живой трансформер. 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 Добавлено через 7 минут 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Teletrek Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 Скажите, доктор, а откуда у Вас такие картинки? Club 18-30 для молодых одиноких и супружеских пар, чтобы путешествовать без семьи и детей..... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 Club 18-30 для молодых одиноких и супружеских пар, чтобы путешествовать без семьи и детей... Я понимаю, что Вы очень внимательно посмотрели ролик, но ... узнать по фото... Признайтесь, Вы есть в кадре? ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Teletrek Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 Я понимаю, что Вы очень внимательно посмотрели ролик, но ... узнать по фото... Признайтесь, Вы есть в кадре? ;) Как можно было не узнать? Это продукт Saatchi & Saatchi получивший креативную премию Cannes Lions 2002 года. www.adforum.com/award/showcase/6650183/2002/ad/22217 У них еще есть телеролик Doggie Style 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sagitron Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 не понял, вот этот знаю - теща девственница! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 - Люди говорят, что я излишне старомоден. - Кто, например? - Мои крепостные в усадьбе... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз