Dalet Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 9 минут назад, Made in USSR сказал: так там частота и напруга другая А у нас голова и руки на то в ответ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 ладно с напряжением .это не будет особой проблемой скорее всего , но как вы собираетесь поменять частоту ?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 43 минуты назад, Made in USSR сказал: ладно с напряжением .это не будет особой проблемой скорее всего , но как вы собираетесь поменять частоту ?! Глянете на свой Европоер. Там точно так же))) а я пока интригу подержу. Для затравки частота имее напримейшее отошение к мотору Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 насколько я знаю это определяется частотой вращения коленчатого вала двигателя . вопрос в том как конкретно вы измените обороты ? в двигателе это сделано механически ,за счет центробежно раздвигающихся грузиков. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 (змінено) 33 хвилини тому, Dalet сказав: Для затравки частота имее напримейшее отошение к мотору Би хтось підказав, як в двотактрниках. Невже виключно методом тику на точці кріплення тяги до валу стабілізатора обертів? Три різних нових китайці і у всіх однаково: 270 Вольт 54 Гц Це мода така? Тобто невже з заводу їх так строять і нахіба? Змінено 13 листопада 2022 користувачем porterlv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 (змінено) 18 минут назад, porterlv сказал: Би хтось підказав, як в двотактрниках. Невже виключно методом тику на точці кріплення тяги до валу стабілізатора обертів? Три різних нових китайці і у всіх однаково: 270 Вольт 54 Гц Це мода така? Тобто невже з заводу їх так строять і нахіба? о..... я не підкажу, бо зась туди лізти, в мене заборана навіть дивитися в стону двухтактних. То пожирачі часу та нервів. А частоту задирають щоб при навантажені не падала занадто низько. Напруга - ну то бо там мабуть аврки нема, ємкісне збудження? Змінено 13 листопада 2022 користувачем Dalet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 19 минут назад, Made in USSR сказал: насколько я знаю это определяется частотой вращения коленчатого вала двигателя . вопрос в том как конкретно вы измените обороты ? в двигателе это сделано механически ,за счет центробежно раздвигающихся грузиков. ну, а двигатель же девайс универсален , и на 3000 и на 3600 об. все там путем переставки пружины делается. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 Только что, Dalet сказал: ну, а двигатель же девайс универсален , и на 3000 и на 3600 об. все там путем переставки пружины делается. Або підкручування болтика, який регулює натяг тої пружини Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 Только что, beavis сказал: Або підкручування болтика, який регулює натяг тої пружини ніт бо там +/- пару Гц 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 1 минуту назад, Dalet сказал: ніт бо там +/- пару Гц А на сіки треба? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 Только что, beavis сказал: А на сіки треба? ну з штатів до нас. з 60 на 50 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 а напряжение ? там есть уже функция получения 120 или 240 вольт на выбор путем штатно установленного переключателя ? или надо лезть внутрь и коммутировать обмотки ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 22 минуты назад, Made in USSR сказал: а напряжение ? там есть уже функция получения 120 или 240 вольт на выбор путем штатно установленного переключателя ? или надо лезть внутрь и коммутировать обмотки ? Нет никакого переключателя. Есть выводы на розетку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 да я уже посмотрел видео, только где взять такую "кривую"вилку ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 20 минут назад, Made in USSR сказал: да я уже посмотрел видео, только где взять такую "кривую"вилку ? Ну что есть в комплекте. А чего нет, мы рукастые, у нас есть напильник, допилим! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 (змінено) сразу закупайте на них щеточный узел и аврки. ------------ к стати а что такое гарантия от продавца ? сколько ? год или 1000 часов ? типа такого или типа проверил с недельку и свободен.....?! Змінено 13 листопада 2022 користувачем Made in USSR 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 1 час назад, Made in USSR сказал: сразу закупайте на них щеточный узел и аврки. понял, побежал исполнять))) 1 час назад, Made in USSR сказал: к стати а что такое гарантия от продавца ? сколько ? год или 1000 часов ? типа такого или типа проверил с недельку и свободен.....?! я не знаю где это вы читали, потому не могу ответить. Я даю пожизненную гарантию, пока жива есть, как умерла - нет. Все честно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 хахахаха , то есть как поломался гена, так и гарантия закончилась ?! конечно честно 😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 18 минут назад, Made in USSR сказал: хахахаха , то есть как поломался гена, так и гарантия закончилась ?! конечно честно 😀 Частность наше все! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 (змінено) так у вас же четко написано на сайте ! 100 часов это пару тойку недель ! хахахаа Змінено 13 листопада 2022 користувачем Made in USSR 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 Лічильника мотогодин нема, орієнтуйтесь на 1 рік Але гарантія від продавця така... не зарантує нічого. Хіба ви сусіди, тоді вона довічна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 счетчик часов там есть ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LAT Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 (змінено) Шановні, а як вирішувати проблему охолодження композитного газового балона? Генератор десь працює 40-60 хвилин, далі балон замерзає знизу і газ не іде. Пробував поставити балон на гріючий мат - не допомогло. Генератор та балон - у гаражі, що закривається, є вихлоп на зовні. Змінено 13 листопада 2022 користувачем LAT 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 13 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2022 вы ничего не сделаете , хотя gazballon.com.ua/blog/chto-delat-esli-zamerzaet-gaz-v-gazovom-ballone-pri-nizkix-temperaturax-propan-butan.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LAT Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 (змінено) 2 часа назад, Made in USSR сказал: вы ничего не сделаете , хотя gazballon.com.ua/blog/chto-delat-esli-zamerzaet-gaz-v-gazovom-ballone-pri-nizkix-temperaturax-propan-butan.html Не дуже хочеться возитися з рампою, але здається - це єдиний вариант. Якогось внятного обігрівача для композитного балону не знайшов. Щось є у американців: www.amazon.com/WarmGuard-WG20-Insulated-Cylinder-Warmer/dp/B06WGX4V91 Змінено 14 листопада 2022 користувачем LAT Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз