Made in USSR Опубліковано: 21 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2024 Вот тут тоже категорически согласен . В Днепре или ином крупном городе НАЙДУТСЯ НОРМАЛЬНЫЕ ПРОДАВЦЫ , которым можно описать суть вопроса и скорее всего они пойдут на то ,что бы вы имели возможность протестировать это у себя .Более того ,я в Днепре и покупал его . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 21 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2024 Дело в том что тот генератор имеет бак на 2 часа работы, и шморгалку вместо электростарта. Для стройки это норм, а для стационара для инвертора как по мне лучше доплатить. Хотя он за 2 часа может нормальную батарею зарядить. Там в пожеланиях 4-5 часов работы. Это киловатт 30 залить можно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 21 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2024 нет "дешевых" вариантов ,что бы был с автоматическим вводом резерва ,стартером , баком на 20 литров ! в природе они есть ,но Это дорогие ,мощные тяжелые ,прожорливые генераторы. Так ,ч то ручками батень ка ,все ручками без вые...босов . 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 21 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2024 Ну если так то тут без конкурентов Хонда + nsm 29000 за PRAMAC E8000 (PA702TH1007) DPP+IP67 Трифазний 400V/230V/6.6kW/Honda (UA-102818) rozetka.com.ua/362273316/p362273316/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 ну и что решил приобрести себе в конечном итоге ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lion-masterok Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 В 23.12.2024 в 20:19, Made in USSR сказал: ну и что решил приобрести себе в конечном итоге ? Еще не решил, жду возврат денег за 3ф дизель Кённер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 26 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2024 вот фото того генератора о котором вел речь 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 30 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2024 Я ось думаю ставити 3ф інвертор і думаю чи треба мені 3ф генератор? Чи є в ньому сенс при об'ємі батарей 28 кВт/г? Купити хочеться 😄 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 30 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2024 22 хвилини тому, msgarry сказав: Я ось думаю ставити 3ф інвертор і думаю чи треба мені 3ф генератор? Канєшна покупай! 22 хвилини тому, msgarry сказав: Чи є в ньому сенс при об'ємі батарей 28 кВт/г? Немає, не покупай. 23 хвилини тому, msgarry сказав: Купити хочеться 😄 Отож. Покупай! І так далі як у тому анекдоті. у 2022 році купив зарядний пристрій за 500 уе, а гена його не тягне, довелось купити більш потужного за 56500, бензину з каністрами… Ну, що вам сказати, за два з лишнім роки не скористався ними жодного разу, а от у ціні все впало наполовину якщо не більше. і грошей зайвих не було. Думайте самі і приймайте рішення тільки самі. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 30 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2024 Так ото ж. В мене схожа ситуація в 22 гепнувся генератор -купив який був, а був кеннер з алюмінієвим альтернатором за 27т. Напрацювання в нього 20 годин. Тепер докупив можна сказати даром ще пару з хондою 160 та 270(ці взагалі і бака не спалили). І от тепер хочеться взяти з хондою 390 по солодкій ціні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 30 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2024 1 час назад, msgarry сказал: Так ото ж. В мене схожа ситуація в 22 гепнувся генератор -купив який був, а був кеннер з алюмінієвим альтернатором за 27т. Напрацювання в нього 20 годин. Тепер докупив можна сказати даром ще пару з хондою 160 та 270(ці взагалі і бака не спалили). І от тепер хочеться взяти з хондою 390 по солодкій ціні. ну только если хочется, а так купите серверный блок питания и то не факт что пригодится Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 2 січня Поділитись Опубліковано: 2 січня В 30.12.2024 в 22:42, msgarry сказал: Я ось думаю ставити 3ф інвертор і думаю чи треба мені 3ф генератор? Чи є в ньому сенс при об'ємі батарей 28 кВт/г? Справа не в тому, яка ємність батарей, а чи є споживачі саме трифазної системи. Більшість не знає, що асиметричне навантаження трифазного генератора (наприклад, одною чи двома фазами споживання) то дуже неприємний режим для генератора та двигуна. Наприклад, при завантаженні двох фаз на 50 відсотків при вільній третій, навантаження на двигуні буде близьким до 100 відсотків. Сам альтернатор теж буде сильніше грітись. Тому головне питання не лише в бажанні та можливості придбати саме трифазний генератор, а у можливості його правильно завантажити, це добре як для машини, так і для кишені. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня В 02.01.2025 в 13:07, Vladdi сказал: Справа не в тому, яка ємність батарей, а чи є споживачі саме трифазної системи. Більшість не знає, що асиметричне навантаження трифазного генератора (наприклад, одною чи двома фазами споживання) то дуже неприємний режим для генератора та двигуна. Наприклад, при завантаженні двох фаз на 50 відсотків при вільній третій, навантаження на двигуні буде близьким до 100 відсотків. Сам альтернатор теж буде сильніше грітись. Тому головне питання не лише в бажанні та можливості придбати саме трифазний генератор, а у можливості його правильно завантажити, це добре як для машини, так і для кишені. В 100% випадків буде вмикатися для заряду батареї. Так що навантаження буде симетричним. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lion-masterok Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня В 23.12.2024 в 20:19, Made in USSR сказал: ну и что решил приобрести себе в конечном итоге ? получил деньги от Кенер-Сонер, и решил не покупать 3ф генератор, в Днепре это сейчас не на часи (( взял 1ф инвертор, кинул его напрямую на батареи, и подключил к нему домашний бензиновый ДнепрМ 5кВт, который был в наличии Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня В 30.12.2024 в 23:48, msgarry сказал: Так ото ж. В мене схожа ситуація в 22 гепнувся генератор -купив який був, а був кеннер з алюмінієвим альтернатором за 27т. Напрацювання в нього 20 годин. Тепер докупив можна сказати даром ще пару з хондою 160 та 270(ці взагалі і бака не спалили). І от тепер хочеться взяти з хондою 390 по солодкій ціні. Это для дома столько генераторов или для производства какого-то? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня На 2 дома. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз