Made in USSR Опубліковано: 3 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2023 даже можете заскринить или набить тату себе.😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 4 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2023 02.01.2023 в 20:57, iHome. сказав: Собі вибрав Grupel GR2500 i вожуся з ним туди-сюди Давно возишся? Реально Португалія, чи тільки бренд? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 4 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2023 11 годин тому, Made in USSR сказав: ...ВСЕ хотят нажиться ... Це нормально. Жадібність бізнесу є запорукою конкуренції, яка, в свою чергу, є двигуном прогресу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 4 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2023 это все хорошо когда нет войны. а когда война и многие выживают, то ......... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 4 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2023 9 хвилин тому, Made in USSR сказав: это все хорошо когда нет войны. а когда война и многие выживают, то ......... Зміна комунізму на капіталізм і навпаки потребує сотню років. Це неможливо зробити на час війни. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ромарио1983 Опубліковано: 6 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2023 В 03.01.2023 в 11:34, DimaF сказал: И что по видео можно понять, кроме кривой установки?? Щось мені здається, що там авр стояв... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 А хто підкаже який ресурс в генератора в годинах? Орієнтовно звісно +- Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 32 минуты назад, =YaSto= сказал: А хто підкаже який ресурс в генератора в годинах? Орієнтовно звісно +- Как аллах пошлет) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 18 минут назад, DimaF сказал: Как аллах пошлет) Думаю с теперішньою ситуацією ми таки дослідницьким шляхом взнаємо. Хотілось би трохи прогнозувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 (змінено) 58 минут назад, =YaSto= сказал: Хотілось би трохи прогнозувати Давайте попробуем посчитать переменные в этом вопросе:) 1. марка, модель. 2. Фактор качества изготовления/сборки. 3. Режим работы, нагрузки. 4. Обслуживание, топливо. 5. Место установки. Вот и думайте, почем в Одессе рубероид)) В некоторых мануалах дается смелый прогноз типа на 1000 часов сделать то то и то. Как оно на самом деле думаю к весне прояснится. У меня пока 50 часов отработал) Змінено 9 січня 2023 користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 17 минут назад, DimaF сказал: Давайте попробуем посчитать переменные в этом вопросе:) 1. марка, модель. 2. Фактор качества изготовления/сборки. 3. Режим работы, нагрузки. 4. Обслуживание, топливо. 5. Место установки. Вот и думайте, почем в Одессе рубероид)) В некоторых мануалах дается смелый прогноз типа на 1000 часов сделать то то и то. Как оно на самом деле думаю к весне прояснится. У меня 50 часов отработал) Так, точно ви кажете, навесні зпишемось. Весна тескать прийде😀 А там ще з'явиляться б/в генератори у продажу, хтось захоче прикупити... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 У меня с 2014г 8 лет без проблем отпахал, (80 часов), а всего за пару месяцев этого года еще столько же. Тут еще вопрос где стоять будет? Если в окопе то вообще непредсказуемо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 4 часа назад, =YaSto= сказал: А хто підкаже який ресурс в генератора в годинах? Орієнтовно звісно +- Шепач купленный в этом году наработал уже 150 часов, 2 раза менял блок АВР. Надеюсь до весны дотянет 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Doctor Haus Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 (змінено) Ось пропрацював 2700 годин і ще живий.А хтось тут говорив ,що китайці не змоможуть.www.olx.ua/d/obyavlenie/generator-benzinovyy-vitals-master-kls-6-0bet-6-0be-IDQCi6r.html У мене також Віталс 5.0 КЛС поки-що без нарікань. Хоча також зараз свій вимушено продаю тому,що треба на дві сімї розділити і необхідно два менш потужних.Мене все влаштовує до того ж поставив на нього газ карб і працює від газової мережі(у мене слава богу з світлом поки нормально і тому напрацювання зовсім ніяке(30 мотогодин)).Говорять,що серія КЛС у них гарна. Змінено 9 січня 2023 користувачем Doctor Haus 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 (змінено) Вы год производства видите ? а торговая марка где зарегистрирована ? значит делали как положено по нормальной спецификации..... ну или запятую забыли поставить 😁 Змінено 9 січня 2023 користувачем Made in USSR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 Ну как же без божественной Хонды)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 (змінено) 4 часа назад, Doctor Haus сказал: Ось пропрацював 2700 годин і ще живий.А хтось тут говорив ,що китайці не змоможуть.www.olx.ua/d/obyavlenie/generator-benzinovyy-vitals-master-kls-6-0bet-6-0be-IDQCi6r.html У мене також Віталс 5.0 КЛС поки-що без нарікань. Хоча також зараз свій вимушено продаю тому,що треба на дві сімї розділити і необхідно два менш потужних.Мене все влаштовує до того ж поставив на нього газ карб і працює від газової мережі(у мене слава богу з світлом поки нормально і тому напрацювання зовсім ніяке(30 мотогодин)).Говорять,що серія КЛС у них гарна. Він відпрацював 273 години і 42 хв Змінено 9 січня 2023 користувачем beavis 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 ну вот ,что и требовалось доказать. 273 часа. так как то сразу и понятно было. так как там пять ! цифр ,что много для любого генератора . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 1 час назад, beavis сказал: Він відпрацював 273 години і 42 хв з чого це? 0.1 = 6 хв, 1 = 6- хвилин=1 година Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 Только что, shneider_vova сказал: з чого це? 0.1 = 6 хв, 1 = 6- хвилин=1 година нічо не поняв. 0,1=6хв 0,7=42хв формат 9999.9 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 1 минуту назад, beavis сказал: нічо не поняв. 0,1=6хв 0,7=42хв формат 9999.9 на фото немає точки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 Только что, shneider_vova сказал: на фото немає точки Що це міняє? В описі к девайсу є. Може вона там ледь світиться. А може і не світиться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 2 минуты назад, beavis сказал: В описі к девайсу є. я не бачу цього 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 1 минуту назад, shneider_vova сказал: я не бачу цього ок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 1 час назад, Made in USSR сказал: ну вот ,что и требовалось доказать. 273 часа. так как то сразу и понятно было. так как там пять ! цифр ,что много для любого генератора АВР Basic на 255 часах обнуляется. Я уже спецом под него Exel таблицу завел, чтобы не путаться. Из этого не следует, что он плохой. Работает и работает. storgom.ua/ua/product/kontroller-avr-basic.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз