Oleg9293 Опубліковано: 14 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2022 11 часов назад, @ndrey_Z сказал: Я себе звонок на дин рейку поставил в щиток, запитал от городской линии. Как появляется свет- звенит:)) вырубаю генератор. колхоз, но работает О, вот это идея!) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg9293 Опубліковано: 14 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2022 11 часов назад, Made in USSR сказал: так делать не стал , а если вечером ? а соседи ? а пока оделся и пошел ,а оно звенит , да ну его.... Так звонок в дом завести. Даже если свет дадут, то разбудит. Пойдёшь и выключишь гену. Главное, что бы звонок не сгорел когда долго будет дырынтеть. У нас пару звонков уже сгорели когда долго на него жали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg9293 Опубліковано: 14 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2022 22 часа назад, AOZ1 сказал: Когда узнаете ценник на брендовый реверсивный пускатель с механической блокировкой на 64А прозреете. Бо это самое критическое место, может тупо залипнуть. Лучше брать с запасом. Это олдскульно и дорого. Мне те, кто монтировали АВР покрутили у виска, но кто платит тот и заказывает музыку. Хотя, вроде сейчас и бренды стали эту фигню с моторчиком делать по примеру Китайцев. Может там и надежно. Ну это по моему это для практически для любого автомобиля правило. Другой вопрос кто про него помнит и выполняет. У меня в АВР двигатель минуту на холостых работает до и после. Я просматривал ценник на брендовый АВР. Может я по своей наивности не на те бренды смотрел. Там цена была в районе 15-20тыс/грн. Да не мало конечно, но терпимо. Или там ценники вообще космос, а я смотрел не качественные и бюджетные модели? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg9293 Опубліковано: 14 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2022 2 минуты назад, Oleg9293 сказал: Я просматривал ценник на брендовый АВР. Может я по своей наивности не на те бренды смотрел. Там цена была в районе 15-20тыс/грн. Да не мало конечно, но терпимо. Или там ценники вообще космос, а я смотрел не качественные и бюджетные модели? Этот сезон гену вообще буду хранить в тамбуре на входе в дом и вытаскивать на крыльцо буду его в ручную. По этому на данный момент и смотрю в сторону самого бюджетного решения по подключению. Как раз пойму, что да и чего мне надо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Грешной Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 Щодо включення електрики орієнтуюсь по появі моб. зв"язку. Я з ними на одній лінії )) А як ви рахуєте мотогодини? в мене на ITC Power GG7000FE відсутній лічильник мотогодин? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 44 минуты назад, Грешной сказал: А як ви рахуєте мотогодини? в мене на ITC Power GG7000FE відсутній лічильник мотогодин? Встановив собі лічильник мотогодин на дін-рейку, Tense, Туреччина. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg9293 Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 46 минут назад, Грешной сказал: Щодо включення електрики орієнтуюсь по появі моб. зв"язку. Я з ними на одній лінії )) А як ви рахуєте мотогодини? в мене на ITC Power GG7000FE відсутній лічильник мотогодин? Генератор ещё в пути, по этому по моточасам ничего не скажу). У нас редко пропадает интернет когда отключают эл. энергию. Вариант хороший, но получается не в моём случае. Как альтернатива, это указывали выше. Звонок подключить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 (змінено) 10 годин тому, Oleg9293 сказав: У моих двух друзей, стояли АВР и они их поснимали и мне советуют не ставить. Спрашиваю почему сняли? Говорят работали плохо. Я начал выяснять причины, а причина следующая. Генератор сам заводился при отключении городских сетей. А им это не надо было. Ну типа нет света, ну и фиг с ним. Им сняли АВР, что бы они сами вручную заводили генераторы. И вывели отдельно лампочки, что бы они видели, что город дал свет. Мне непонятно в этой логике одно. А что нельзя было АВР переключить в ручной режим? С одной стороны ручной переключатель надежней, но хоть какая то АВР практичней. Коли ставили СЕС , в мене була умова до підрядника, щоб при відсутності світла я його мала за допомогою СЕС, коли СЕС неспроможна, тоді вмикається генератор. Якщо мені не потрібно автоматичне вмикання генератора, то на АВР натиснули кнопку і перевели генератор в ручний режим. АВР висить де і був, світиться червоними вогниками, як і світився, все до нього підключено, як і було спочатку, але генератор (зараз) працює в ручному режимі- мені так зручніше. Треба буде повернути автоматичне вмикання-вимикання, знов натиснути кнопку і все повернеться. Коли вивчала питання про генератори, читаючи теми форума, бачила про те, що ручний режим не для жінок, бо там треба щось смикати і чоловіки казали, що за їх відсутності вдома, жінка не справляється з тою смикалкою. Не знаю, як в кого, але в нас , щоб запрацював генератор, нічого смикати не потрібно і вмикається він легко. Гадаю, що таке саме і з АВР. Є такі, що мають мізки і полегшують життя і такі, що життя ускладнюють. Змінено 15 грудня 2022 користувачем allanek 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 51 минуту назад, allanek сказал: бачила про те, що ручний режим не для жінок, бо там треба щось смикати і чоловіки казали, що за їх відсутності вдома, жінка не справляється з тою смикалкою. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 31 минуту назад, Фрай сказал: Якщо у жінки не має чоловіка, який смикне генератор, то проблема в ній, а не в генераторі .. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 5 минут назад, US7IGN сказал: Якщо у жінки не має чоловіка, який смикне генератор, то проблема в ній, а не в генераторі .. Я свою супругу стараюсь не подпускать к генератору) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 Ще раз цитую, що писала я 1 година тому, allanek сказав: читаючи теми форума, бачила про те, що ручний режим не для жінок, бо там треба щось смикати і чоловіки казали, що за їх відсутності вдома, жінка не справляється з тою смикалкою. Навіщо мені це відео, коли 1 година тому, allanek сказав: в нас , щоб запрацював генератор, нічого смикати не потрібно і вмикається він легко. 3 хвилини тому, DimaF сказав: Я свою супругу стараюсь не подпускать к генератору) А вона має таке бажання- вмикати генератор? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 3 минуты назад, DimaF сказал: Я свою супругу стараюсь не подпускать к генератору) Моя навіть машину так і не навчилася самостійно заправляти, тому до кінця війни я заборонив їй повертатися в Україну 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 Я собі встановив пищалку: youtu.be/DSUFd9HDTc0 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 3 минуты назад, allanek сказал: А вона має таке бажання- вмикати генератор? Вона має бажання лізти всюду, куди треба и куди ні) Тому вимушен відгоняти де можу)) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 allanek........... "Коли вивчала питання про генератори, читаючи теми форума, бачила про те, що ручний режим не для жінок, бо там треба щось смикати і чоловіки казали, що за їх відсутності вдома, жінка не справляється з тою смикалкою. " ------------------------------------------------------------------------------------ Гуру!!!!!!!!! 8,9т!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Женский 5 июля, 2010 =================================== вы когда успеваете борщи варить и носки стирать ? перестаньте писать а , то у меня будет от вас когнитивный диссонанс 😁! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 4 хвилини тому, DimaF сказав: Вона має бажання лізти всюду, куди треба и куди ні) Тому вимушен відгоняти де можу)) Як вам пощастило . Колись я замовила електричний кущоріз, для себе. Мріяла щось там чаклувати з деревами та кущами в саду. Коли купили і розпакували, чоловік взяв попробувати, як він працює і я, до цього часу, не знаю як він вмикається. З'ясувалось, що то забавка для чоловіка. Так само і з генератором. То була моя забаганка, але я волію дивитись, як його вмикає чоловік. Звісно, майстер-клас, пройшла, бо буває всяке. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Грешной Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 Брав генератор спеціально з електрозапуском, сьогодні я дома завтра ні, жінка зможе завести. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 Только что, allanek сказал: Так само і з генератором. То була моя забаганка, але я волію дивитись, як його вмикає чоловік. Звісно, майстер-клас, пройшла, бо буває всяке. Не, ну конечно я покажу что и как) Но самая главная проблема, это включение в сеть, ибо у меня по колхозному через вилку) Впрочем если есть связь можно и покерувать на расстоянии, что зачем втыкать) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 4 хвилини тому, Made in USSR сказав: перестаньте писать а , то у меня будет от вас когнитивный диссонанс 😁! Не подобається моя присутність , є функція ігнору. Вмикаєте і позбуваєтесь свого дисонансу. Вже мовчу про те, що не ввічливо вказувати комусь, що йому робити. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 Коли купили і розпакували, чоловік взяв попробувати, як він працює і я, до цього часу, не знаю як він вмикається. З'ясувалось, що то забавка для чоловіка. ------------ фух ну слава богу , хоть что то как надо . МУЖ ЕСТЬ !🤣 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 (змінено) 1 година тому, Made in USSR сказав: МУЖ ЕСТЬ ! 14.12.2022 в 11:04, Made in USSR сказав: я сексист 😜 Для цього на форумі є тема Змінено 15 грудня 2022 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 1 час назад, Made in USSR сказал: Гуру!!!!!!!!! 8,9т!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Женский 5 июля, 2010 в среднем всего 2 сообщения в день. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 Установлена smart-MAIC, обнаружил, есть функция уведомления с фильтрами. Настроил уведомление на почту, а с почты телеграмм бот в чат. Удобно, как только с города приходит сеть, уведомление прилетает в телеграмм. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Зигзаг Удачи Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 6 часов назад, Грешной сказал: Щодо включення електрики орієнтуюсь по появі моб. зв"язку. Я з ними на одній лінії )) А як ви рахуєте мотогодини? в мене на ITC Power GG7000FE відсутній лічильник мотогодин? Ра***те паливо, наприклад 100 м/г=250л бензину ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз