DimaF Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 24 минуты назад, Made in USSR сказал: ,а вот туда куда я могу приехать вполне может не быть электроэнергии Млять, Прометей какой то, на новый лад....) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 а при чем тут прометей ? и тем более млять ?😕 у меня три квартиры и пару домов куда я могу поехать ,плюс пару мест работы . эмоции при себе держите сер. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 11 минут назад, Made in USSR сказал: а при чем тут прометей ? и тем более млять ?😕 у меня три квартиры и пару домов куда я могу поехать ,плюс пару мест работы . эмоции при себе держите сер. У мене в кожному житлі завжди було все необхідне. Курво, навіть на думку не приходило возити з собою генератор. Як я нецікаво живу 🤣 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 15 минут назад, Made in USSR сказал: а при чем тут прометей ? и тем более млять ?😕 у меня три квартиры и пару домов куда я могу поехать ,плюс пару мест работы . эмоции при себе держите сер. Ну так держите в каждом объекте по генератору, зачем возить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 (змінено) так все везде есть ! и генераторы и безперебойники ....... но ! бывает же всякое н ! это техника .....мало что........а я опа и достал .....и все наладилось..... то есть это резерв !,на всякий случай. совсем недавно ситуация : приехал к приятелю , а он приболел .....завел гену . час поработал и сдох. бак пустой ...... пришлось ехать 20 км за бензом. всякое бывает. то есть это не для постоянного ( резервного использования ) ,а для безнадежной ситуевины. опять у каждого свои желания , возможности и ситуации . ------- можете хоть свечки жечь . мне то как то все равно. здесь мы больше о технике , а не о том кто как хочет и может жить......... Змінено 11 грудня 2022 користувачем Made in USSR 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Зигзаг Удачи Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 Як вважаєте "Генератор WALTER інверторний 1000 Вт" www.olx.ua/d/obyavlenie/generator-walter-nvertorniy-1000-vt-IDQkz8q.html зможе проробити 1000 мотогодин видаючи 500-600 Вт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серьожа Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 4 часа назад, Made in USSR сказал: именно в хонде и именно затащишь ! особенно этот. а еще можно прикупить "за недорого " стильный ящичек . Можно купить не рабочий морозильный ларь,желательно с не стеклянной крышкой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 28 минут назад, Зигзаг Удачи сказал: Як вважаєте "Генератор WALTER інверторний 1000 Вт" www.olx.ua/d/obyavlenie/generator-walter-nvertorniy-1000-vt-IDQkz8q.html зможе проробити 1000 мотогодин видаючи 500-600 Вт? скорее всего НЕТ ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 Шановні, а хто де купує пальне для генераторів? В мене вже закінчується, не можу знайти. Зараз ось таке використовую: 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 не понял . что это в банке ? обычный не спиртованный бензин с заправки. 92 или 95 ! и все ! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 41 минуту назад, Made in USSR сказал: не понял . что это в банке ? Кажу ж, спеціальне для генератора. Там написано. Продавець сказав використовувати тільки таке, бо не буде гарантії. 3 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 4 минуты назад, blacktigra сказал: Кажу ж, спеціальне для генератора. Там написано. Продавець сказав використовувати тільки таке, бо не буде гарантії. а що за генератор такий? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
looncap Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 54 минуты назад, Made in USSR сказал: не понял . что это в банке ? обычный не спиртованный бензин с заправки. 92 или 95 ! и все ! 6 минут назад, US7IGN сказал: а що за генератор такий? Вам бы отдохнуть, целый день кнопки жмёте, стеба уже не замечаете) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LITMANENko Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 Да уж, если на каждой странице прославлять Хонду за 3 косаря, так давайте уж и бензин в баночке покупать. 9 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 я полагаю некоторым интересно ,что в этом направлении делается в мире , а не только на банальную технику смотреть. по поводу кнопок : я не напрягаюсь. прославлять хонду ? ну так покажите что еще можно прославлять ? и к стати вполне можно купить за 1000 евро норм. генератор с мотором хонда. а ну стебари пусть стебутся. наверное самое подходящее время. 😏когда собаке делать нечего она........ну вы поняли. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 1 минуту назад, Made in USSR сказал: прославлять хонду ? ну так покажите что еще можно прославлять ? не можу не погодитись. моя хонда за роки ще жодного разу мене не підвела. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 не ,ну я не против .........если человек хочет себе заливать алкилатный бензин в бутылачках...то конечно его дело , но и для трехкосаревой хонды он не нужен вааще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 1 минуту назад, Made in USSR сказал: не ,ну я не против .........если человек хочет себе заливать алкилатный бензин в бутылачках...то конечно его дело , но и для трехкосаревой хонды он не нужен вааще. святим духом живиться? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 именно алкилатный , но если сильно следите за здоровьем...то лейте.....киловатт ли***ричества будет по пять евро . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2022 5 часов назад, blacktigra сказал: Шановні, а хто де купує пальне для генераторів? В мене вже закінчується, не можу знайти. Зараз ось таке використовую: Это стёб!? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2022 14 часов назад, Made in USSR сказал: эмоции при себе держите сер. Извините, то я про себя эмоционально) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Зигзаг Удачи Опубліковано: 12 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2022 13 часов назад, Made in USSR сказал: скорее всего НЕТ ! Ну тоді мабуть проведу експеримент поки нормальний генератор з Китаю приїде ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 12 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2022 18 часов назад, Фрай сказал: Даже не представляете от какого геморроя себя уберегли. ну почему же... у меня в то время во дворе стояло 2 шт авто с таким мотором ) кстати, отличный мотор. Просто надо немного повозиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2022 1 час назад, sly сказал: ... у меня в то время во дворе стояло 2 шт авто с таким мотором ) Стояло или ездило? Вы путаете авто в пользовании и советский генератор простоявший энное время на НЗ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 12 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2022 18 минут назад, Фрай сказал: Стояло или ездило? ну как думаете, часто ездило авто 49 и 55 года выпуска? Ничего я не путаю. Тем более, зная эти моторы изнутри. Использование этих генераторов в наше время нелогично. Но и говорить, что это говно - не стоит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз