Roman_T Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 4 часа назад, Dmode сказал: Можливо. Але працював би собі тоді від акумуляторів, якщо йому мережа не подобається. Але замість цього погоріли деталі. В мене коли частота була недостатня, 49 Гц, він щось там клацав, на 50-51 працює. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 5 минут назад, Фрай сказал: Так они же не скрывают, шо там люминий, честно пишут. Просто они так же пишут что в более дешевой серии basic медь. А другие дилеры пишут что и в 2900g медь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 (змінено) 15 минут назад, Фрай сказал: Змінено 28 листопада 2022 користувачем msgarry Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 (змінено) 15 минут назад, Фрай сказал: Змінено 28 листопада 2022 користувачем msgarry Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleXkit Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 Добрый вечер, а для насосной станции 1,1 кВт, лампочки и холодильник, 3,5 кВт максимальной мощности при 230в хватит, или вряд ли потянет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 4 часа назад, volomoto сказал: ДБЖ був сам підключений до генератора чи там були ще якісь спожвивачі, зокрема інверторні кондюки чи ТН? ДБЖ був постійно включений в мережу будинку. Коли я подав в будинок електропостачання з генератора то майже одразу (через 3хв) з ДБЖ пішов дим. Історія думаю була наступна: тиску в системі води не було, і бойлер під мийкою був холодний, як тільки зявилася напруга включився насос свердловини на 2кВт і бойлер в кухні на 1.5кВт, ТН не був включений. А от 2 кондюки інверторних могли включитись, бо памятаюсь попередній стан після подачі напруги. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 13 хвилин тому, Dmode сказав: як тільки зявилася напруга включився насос свердловини на 2кВт Насос має частотне регулювання обертів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 13 минут назад, volomoto сказал: Насос має частотне регулювання обертів? Ні, звичайний Водолій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 3 часа назад, msgarry сказал: Замовив генератор Konner&Sohnen KS 2900G Завтра треба забирати, а сьогодні на одному з сайтів наших оф ділерів прочитав про алюмінієві обмотки альтернатора… Сцуко, така ж фигня, поехал забирать KS 5000EG, а у его тоже люминий. отложил покупку до завтра, но наверно брать не буду или отдам кому другому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 А як перевірити з чого обмотка? Бо свій купляв ніби як мідний, але не перевіряв як насправді. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 Только что, Dmode сказал: А як перевірити з чого обмотка? Бо свій купляв ніби як мідний, але не перевіряв як насправді. воно вам треба? ті безсонні ночі..... 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 Так що відмовлятися від 2900g? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 34 минуты назад, Фрай сказал: Сцуко, така ж фигня, поехал забирать KS 5000EG, а у его тоже люминий. отложил покупку до завтра, но наверно брать не буду или отдам кому другому. Почом? А то батьки собі шукають, тіки поки самі не знають який. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 Я вам так скажу, шо сначала надо определиться с мощностью, затем с бюджетом и уж потом покупать. Вот взял сдуру 6 кВт, переплатил как минимум 5000грн, стоит в коробке, даже не доставал, но глянул, а он сейчас вообще по цене в космос улетел. (KS9000EG) А сегодня мне привезли инвертор, но каким бы сладким он не казался, не взял, уступил товарищу, вернее убедил его не брать KS2900g, а забрать «мой» инвертор. Мне мало 1,8квт, а ему на дачу должно хватить. Правда, не смог толком рассказать чем же инвертор лучше обычного? ) Блин, то не было с чего выбрать, а сейчас только успевай думать, улетают с колес. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 5 минут назад, Фрай сказал: Я вам так скажу, шо сначала надо определиться с мощностью, затем с бюджетом и уж потом покупать. Вот взял сдуру 6 кВт, переплатил как минимум 5000грн, стоит в коробке, даже не доставал, но глянул, а он сейчас вообще по цене в космос улетел. (KS9000EG) А сегодня мне привезли инвертор, но каким бы сладким он не казался, не взял, уступил товарищу, вернее убедил его не брать KS2900g, а забрать «мой» инвертор. Мне мало 1,8квт, а ему на дачу должно хватить. Правда, не смог толком рассказать чем же инвертор лучше обычного? ) Блин, то не было с чего выбрать, а сейчас только успевай думать, улетают с колес. То у скіки Вам стає KS 5000EG, який Ви вже не впенені брати чи ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Urban Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 Хелоу. При прочих почти равных, что посоветуете: hyndai Stanley Aerbe испания Oleo mak двиг Loncin Honda (смущает криво наклеяная нашлепка) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 9 минут назад, beavis сказал: То у скіки Вам стає KS 5000EG, який Ви вже не впенені брати чи ні? Мені в 45 з копійками, але Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 10 хвилин тому, Urban сказав: Хелоу. При прочих почти равных, что посоветуете: hyndai Stanley Aerbe испания Oleo mak двиг Loncin Honda (смущает криво наклеяная нашлепка) Оригинальная Хонда никак в этот список попасть не может ) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 1 час назад, Dmode сказал: А як перевірити з чого обмотка? Бо свій купляв ніби як мідний, але не перевіряв як насправді. Говорять сразу смотреть на весь чем выше за 50 тем вероятней что медь , но это для 3 кВт +- Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 8 минут назад, mastervovik сказал: Говорять сразу смотреть на весь чем выше за 50 тем вероятней что медь , но это для 3 кВт +- На коробці вказано 77.2 кг, потужність 5кВт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitalii Nemna Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 (змінено) Доброго времени суток. Инверторный Бытовой (пишут Австрия) Zipper ZI-STE20001V Макс. потужність1900 Вт S2 5 хв Безперервна потужність генератора 1700 Вт 1-циліндровий 4-тактний двигун OHV 22.20 кг Цель заряжать инвертор на 100А батарее. Возможно еще пару нетяжелых потребителей. Привлекает что тихий, относительно экономичный. Возможно кто-то что-то может подсказать, посоветовать по нему? Стоит или не стоит тратиться на него. Заранее спасибо. Змінено 28 листопада 2022 користувачем Vitalii Nemna Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 (змінено) 10 минут назад, Dmode сказал: На коробці вказано 77.2 кг, потужність 5кВт. Тут я вно не скажеш, як що зрівнюаати з вашим аналогом мого іспанця то там на 10 більше) e-altsest.com/ua/elektrogeneratory/generatory/benzinovye-generatory/generator-genergy-navacerrada-s-55-kvt Змінено 28 листопада 2022 користувачем mastervovik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 13 минут назад, mastervovik сказал: Говорять сразу смотреть на весь чем выше за 50 тем вероятней что медь , но это для 3 кВт +- 2900g который я думаю брать стоит от 27 до 49. В наличии бывает от 40. Штука баксов за гену с алюминиевыми обмотками 🤯 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 2 минуты назад, msgarry сказал: 2900g который я думаю брать стоит от 27 до 49. В наличии бывает от 40. Штука баксов за гену с алюминиевыми обмотками 🤯 Так генераторы по сути ни чем не отличаются, с аналогичным объемами двига и альтернатора. Единственная разница в весе алюминия и меди, тут чистая физика с математикой) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2022 (змінено) 43 минуты назад, mastervovik сказал: 1 час назад, Dmode сказал: А як перевірити з чого обмотка? Бо свій купляв ніби як мідний, але не перевіряв як насправді. Говорять сразу смотреть на весь чем выше за 50 тем вероятней что медь , но это для 3 кВт +- Ха! Обмотка альтернатора Алюміній Вага нетто, кг 77.0 Вага брутто, кг 79.6 Змінено 28 листопада 2022 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз