xaratt Опубліковано: 25 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2022 19 минут назад, mib сказал: у меня 3 ампера на старте А що за модель? Бо я міряв у трьох хоолодильників, менше 7А не було ніде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 25 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2022 15 минут назад, xaratt сказал: А що за модель? Бо я міряв у трьох хоолодильників, менше 7А не було ніде GORENJE NRS 9181 MX От ибп 800 ва стартует через раз, от 1200ва он его даже не замечает, генератор инверторный 1200 тоже пускает но подпрыгивает 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
engeneer Опубліковано: 25 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2022 9 часов назад, Фрай сказал: 1, То не я, форумный движок тупит 2. Та мне главное абы в понимании котла он был, абы тот кто понимает мог объяснить, что и как нужно сделать так, чтобы не спалить все нафиг. Вот я задал вопрос Созрел на заземление "ноля", но дело в том, что гена заземлен отдельным штырем в 4.5 м, а земля дома на свои штыри в том же месте. Мне надо заземлять выход с генератора на шину дома или вшистко едно? Завтра хочу воплотить и стремаюсь, а ответа нет. Один из выходов генератора (любой) нужно соединить с городским нулём и всё будет работать. Второй автоматически станет фазой. Другой вариант - сформировать "виртуальный ноль" из земли (любой) - подключить гену нужно через низкоомный мощный керамический резистор (4...6 Ом). Можно через мощную лампу накаливания - 100 Вт или выше. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ромарио1983 Опубліковано: 25 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2022 Напишу відгук, практично від себе. в мене сусід, айтішнік, гена в нього рубає майже постійно, останні дні то без перерви і в рваному режимі, на максимумі. Сьогодні розповідав мені - 150 годин вже напрацював- заміна масла - то сказали раз у рік.😳 а чого ти його не глушиш майже добу? - та як не глушу? бенз же заливаю? і курю, хвилин 10 стине. І відгадайте, що в нього? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 26 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2022 Колись не так давно, моя контора обслуговувала генчики на майдані, там вони не глушилися. Напрацювання на деяких було за 1000 годин. І вони працювали. Чистили карби. Розетки міняли. А мотри хєрячіли. І інша історія -20год напрацювання і 8 років - хлам, масло жре, бенз тече, оберти скачуть... Це я до того що для мотора страшніше стояти ніж працювати. Зараз не працює корозія. А нампротязі років от якраз і корозія зїсть новий генератор Ну а на сервісі, є таке формулювання - "естественный износ". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antim Опубліковано: 26 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2022 11 часов назад, engeneer сказал: Один из выходов генератора (любой) нужно соединить с городским нулём и всё будет работать. Второй автоматически станет фазой. Другой вариант - сформировать "виртуальный ноль" из земли (любой) - подключить гену нужно через низкоомный мощный керамический резистор (4...6 Ом). Можно через мощную лампу накаливания - 100 Вт или выше. Первый вариант понятен, но если генератор подключен через перекидной рубильник с разрывом нуля, то получается что этот контакт нужно закоротить. Почему-то хотелось бы полностью отключиться от внешней сети, мне так как-то спокойней. Тогда, наверное, остается второй вариант ,в котором можете объяснить между чем и чем включать лампу/резистор? И еще два вопроса, кто может сказать почему нельзя заземлять генератор на общую шину дома , а нужно отдельное заземление ? И второй вопрос , если котел работает без нуля, нужно все-таки формировать нуль или оставить все как есть ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VXIIIZ Опубліковано: 26 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2022 13 часов назад, ромарио1983 сказал: Напишу відгук, практично від себе. в мене сусід, айтішнік, гена в нього рубає майже постійно, останні дні то без перерви і в рваному режимі, на максимумі. Сьогодні розповідав мені - 150 годин вже напрацював- заміна масла - то сказали раз у рік.😳 а чого ти його не глушиш майже добу? - та як не глушу? бенз же заливаю? і курю, хвилин 10 стине. І відгадайте, що в нього? якийсь китайський ноунейм за 100 грн на базарі знайдений? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ромарио1983 Опубліковано: 26 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2022 1 час назад, VXIIIZ сказал: якийсь китайський ноунейм за 100 грн на базарі знайдений? Та ні, Матарі, але проти них щось дуже тут негативно налаштовані, а воно працює, з диким перевантаженням, бо газує постійно, але працює Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 26 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2022 инвертор и должен газовать если меняется нагрузка . так задумано. у меня инверторный генератор уже давно . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ромарио1983 Опубліковано: 26 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2022 10 минут назад, Made in USSR сказал: инвертор и должен газовать если меняется нагрузка . так задумано. у меня инверторный генератор уже давно . Внього не інвертор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 26 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2022 (змінено) 22 часа назад, engeneer сказал: Один из выходов генератора (любой) нужно соединить с городским нулём и всё будет работать. Второй автоматически станет фазой. Другой вариант - сформировать "виртуальный ноль" из земли (любой) - подключить гену нужно через низкоомный мощный керамический резистор (4...6 Ом). Можно через мощную лампу накаливания - 100 Вт или выше. Соединил напрямую, ничего не дало, котел, ИБП работать не хотят. может потому, что без резистора? Змінено 26 листопада 2022 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 26 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2022 13 минут назад, Фрай сказал: Соединил напрямую, ничего не дало, котел, ИБП работать не хотят. может потому, что без резистора? Який генератор під'єднуєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 26 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2022 (змінено) Запустив я свого генератора (KS 7000E G). Холодильник, кондюки і тепловий насос (інверторні) працюють. Напруга плаває від 230 до 220, частота від 56 до 52 в залежності від нагруженості. З ДБЖ (онлайн-інтерактивного) одразу пішов дим. Згоріли як мінімум 4 мосфети. Питання: чому ДБЖ не витримав, і чи у випадку якщо замінити мосфети можна якось подружити його з геною? Змінено 26 листопада 2022 користувачем Dmode 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 26 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2022 4 минуты назад, Dmode сказал: З ДБЖ (онлайн-інтерактивного) одразу пішов дим мій дбж (інтернет сказав шо також лінійно-інтерактивний) уживається с геной Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 26 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2022 (змінено) 17 минут назад, Dmode сказал: Запустив я свого генератора (KS 7000E G). Холодильник, кондюки і тепловий насос (інверторні) працюють. Напруга плаває від 230 до 220, частота від 56 до 52 в залежності від нагруженості. З ДБЖ (онлайн-інтерактивного) одразу пішов дим. Фигассе! Это почему? я теперь боюсь и запускать свой (KS 9000E G) Цитата Який генератор під'єднуєте? Hyundai HHY 3000FE на 3 квт Змінено 26 листопада 2022 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 27 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2022 Через сколько менять первый раз масло!? (Генератор Nutool NG 3800K) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 27 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2022 я меняю через пять часов , потом через 15 ,потом каждые 40 часов. мне пофиг что написано менять реже. мне гена живой и здоровый нужен. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 27 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2022 52 минуты назад, Made in USSR сказал: я меняю через пять часов , потом через 15 ,потом каждые 40 часов. мне пофиг что написано менять реже. мне гена живой и здоровый нужен. А чего так? Чего не через час а потом через 10? З.ы. вы думаете что производители с продавцами не перестраховались 2 раза со своим 20 часами? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 27 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2022 4 години тому, Made in USSR сказав: я меняю через пять часов , потом через 15 ,потом каждые 40 часов. Без підколів: як на зовнішній вигляд масло, прозоре чи темніше, ніж було? Чи Ви просто міняєте, та і по всьому? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 27 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2022 масло в первом случае было чернющим ,во втором черным , но не в цвете масла дело : например мало остается не темным если работать на газу. Намол металла ,вот в чем проблема , а его увидеть крайне сложно . Также деградация самого масла со временем или с наработкой. у меня в мануале черным по белому написано : менять масло каждые пол года, даже если время менять его по наработке не пришло! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 27 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2022 (змінено) Розділююсчого трансформатора на швидкоруч не найшли купити Сьогодні землив/занулював інверторного гену. Живий, працює, і гена і котел без помилки по полум'ю. Гена в пластиковому корпусі на гумових ніжках. Зажемляти корпус власнику заборонив а от один вивід розетки заземлили (ноль рветься двійним автоматом). Все гаразд. Змінено 27 листопада 2022 користувачем porterlv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LITMANENko Опубліковано: 27 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2022 Поскольку тема превратилась в Как правильно подключить генератор, то спрошу и я. У меня hager SF463. Сверху три фазных кабеля из городской сети и N. Генератор у меня однофазный. Как я понимаю, от генераторной розетки один провод я завожу на фазы G1, G2, G3 а вот второй провод из розетки я подключаю на GN, то есть ноль генератора. Тут на прошлой странице советовали соединить второй провод из розетки генератора с городским нулём. Так вот у hager SF463 клемма GN соединена с N? Или вернее при переключении на генератор GN соединится с N? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roman_T Опубліковано: 27 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2022 (змінено) 21 час назад, Dmode сказал: Запустив я свого генератора (KS 7000E G). Холодильник, кондюки і тепловий насос (інверторні) працюють. Напруга плаває від 230 до 220, частота від 56 до 52 в залежності від нагруженості. З ДБЖ (онлайн-інтерактивного) одразу пішов дим. Згоріли як мінімум 4 мосфети. Питання: чому ДБЖ не витримав, і чи у випадку якщо замінити мосфети можна якось подружити його з геною? Можливо через частоту? ДБЖ не працювало нормально поки частоту не виставив 50-51 Гц Змінено 27 листопада 2022 користувачем Roman_T 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2022 (змінено) 8 часов назад, mastervovik сказал: А чего так? Чего не через час а потом через 10? З.ы. вы думаете что производители с продавцами не перестраховались 2 раза со своим 20 часами? Продавцы заинтересованы в том, чтобы аппарат выдержал максимум гарантию и сразу сломался. это касается и авто у офдиллеров, проходя недавно ТО в очередной раз в этом убедился. В акпп на заводе недоливают масло, а официалы не включают проверку в регламент, при этом зачем-то убрали проверочный щуп. И в двигло залили масло не указанное в мануале. Накуа? Все производители стараются отыметь потребителя на дорогостоящих ремонтах и запчастях. Змінено 27 листопада 2022 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 27 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2022 10 минут назад, Фрай сказал: Продавцы заинтересованы в том, чтобы аппарат выдержал максимум гарантию и сразу сломался. это касается и авто у офдиллеров, проходя недавно ТО в очередной раз в этом убедился. В акпп на заводе недоливают масло, а официалы не включают проверку в регламент, при этом зачем-то убрали проверочный щуп. И в двигло залили масло не указанное в мануале. Накуа? Все производители стараются отыметь потребителя на дорогостоящих ремонтах и запчастях. Я не сильно склонен к теориям заговоров) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз