engeneer Опубліковано: 27 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2022 18 минут назад, igorjk сказал: А Матаріки вже стали не прілічними китайцями? Чи просто місцева "знать" ними не барижить? Насколько знаю, они тоже сейчас в дефиците, на них тоже очередь. Будете смеяться, но KS, Hyundai и Matari беру у одного человека. Есть еще неплохой бренд EnerSol - завозит Геко-центр. Важный момент - если брать китайцев, нужно чтобы поставщик был надёжным, гарантия честной и сервис отлаженным. В принципе, европейцев это тоже касается. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 27 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2022 Тут он може хто хюндай чекає 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorjk Опубліковано: 27 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2022 14 минут назад, engeneer сказал: Насколько знаю, они тоже сейчас в дефиците, на них тоже очередь. Так, але щотижня морський контейнер заходить в Київ. Ви на матіраках уже третій продавець, я правильно зрозумів? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorjk Опубліковано: 27 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2022 (змінено) 19 минут назад, beavis сказал: Тут он може хто хюндай чекає Тобто ви готві свої докласти? Відчуваю наї.балово, але поки що не розумію де. Хоча, є варіанти. Лохи ж схавають. Змінено 27 вересня 2022 користувачем igorjk 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 27 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2022 10 минут назад, igorjk сказал: Тобто ви готві свої докласти? Відчуваю наї.балово, але поки що не розумію де. Хоча, є варіанти. Лохи ж схавають. Куди докласти? Хто докласти? Чи ви десь на своїй хвилі шось не так сприйняли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorjk Опубліковано: 27 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2022 43 минуты назад, beavis сказал: Куди докласти? Хто докласти? Чи ви десь на своїй хвилі шось не так сприйняли? Ну ви ж обіцяєте знижки на хундайки, чи я не так зрозумів? Ви їх не парите, точно, то ж звідки знижки? Лохотрон в дії? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 27 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2022 (змінено) 25 минут назад, igorjk сказал: Ну ви ж обіцяєте знижки на хундайки, чи я не так зрозумів? Ви їх не парите, точно, то ж звідки знижки? Лохотрон в дії? Ви взагалі читали повідомлення? По посиланню переходили? Сподіваюсь електрику ви розумієте краще, ніж людей. Змінено 27 вересня 2022 користувачем beavis 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorjk Опубліковано: 27 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2022 54 минуты назад, beavis сказал: Ви взагалі читали повідомлення? По посиланню переходили? Сподіваюсь електрику ви розумієте краще, ніж людей. --- 1го жовтня прихід генераторів Хюндай. Допоможу зі знижкою.- -- Це? Всі прочитали, не тільки я. Сподівайтесь, але вас моє розуміння не стосується, від слова "взагалі" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 27 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2022 Только что, igorjk сказал: --- 1го жовтня прихід генераторів Хюндай. Допоможу зі знижкою.- -- Це? Всі прочитали, не тільки я. Сподівайтесь, але вас моє розуміння не стосується, від слова "взагалі" Це вже навіть не смішно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorjk Опубліковано: 27 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2022 2 минуты назад, beavis сказал: Це вже навіть не смішно... Звичайно. Мені це нагадало зеленського на служьі у єрмака. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 27 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2022 Только что, igorjk сказал: Звичайно. Мені це нагадало зеленського на служьі у єрмака. Ви посилання бачите? чи у вас форум виглядає як DOS? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
engeneer Опубліковано: 27 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2022 5 часов назад, igorjk сказал: Так, але щотижня морський контейнер заходить в Київ. Ви на матіраках уже третій продавець, я правильно зрозумів? Если считать от фабрики, то, наверное, четвертый или пятый, кто разберёт .. Вообще, я как-то больше с европейскими дизелями работаю, так уж сложилось... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorjk Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 (змінено) 3 часа назад, engeneer сказал: Если считать от фабрики, то, наверное, четвертый или пятый, кто разберёт .. Вообще, я как-то больше с европейскими дизелями работаю, так уж сложилось... Мова ж ішла саме про матаріки. А цей бренд придуманий в Києві на Дегтярівській, я ж правильно зрозумів? То до чого тут європейські дізеля? А той хто завозить матарі в Україну, точно не завозить ні KS, ні Hyundai. Доречі, не такі вже вони і європейські, як показала практика. Змінено 28 вересня 2022 користувачем igorjk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 10 часов назад, igorjk сказал: Ну ви ж обіцяєте знижки на хундайки, чи я не так зрозумів? Ви їх не парите, точно, то ж звідки знижки? Лохотрон в дії? Такое ощущение, что вы с кнопочного телефона по технологии gprs суперупрощенную версию сайта читаете. У других все видно, кто, что обещает, кто делится ссылкой, а кто не понимает написанное. Внимательнее надо быть. Внимательнее 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 31 минуту назад, Dendnepr сказал: Внимательнее надо быть. Внимательнее ..а он не может сесть (с) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Doctor Haus Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 (змінено) Генератор Бензиновый Vitals Master KLS 5.0be Что думаете по поводу такого генератора.Стоит рассматривать?romb.ua/ru/generator-benzinovyy-vitalsmaster-kls-5-0be-2019.html.Выбираю из того что идет под оплату частями от Привата,так как сейчас немного туговато с финансами. Змінено 28 вересня 2022 користувачем Doctor Haus Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 15 часов назад, engeneer сказал: подобрать нормальный частотник, вернее, устройство плавного пуска для насосной станции для заказчика не смог - все, что попадалось было трехфазным для асинхронных двигателей странно, в продаже достаточно много частотников на однофазных насосов. Что мне не нравится - почти все ставятся на трубу, с датчиком протока или давления (не разбирался). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 24 минуты назад, Doctor Haus сказал: Vitals Master KLS 5.0be Что думаете по поводу такого генератора. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 29 минут назад, Doctor Haus сказал: Генератор Бензиновый Vitals Master KLS 5.0be Что думаете по поводу такого генератора.Стоит рассматривать?romb.ua/ru/generator-benzinovyy-vitalsmaster-kls-5-0be-2019.html.Выбираю из того что идет под оплату частями от Привата,так как сейчас немного туговато с финансами. Інструмент у них норм, хз шо в них по генераторам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 15 часов назад, igorjk сказал: Тобто ви готві свої докласти? Відчуваю наї.балово, але поки що не розумію де. Хоча, є варіанти. Лохи ж схавають. Тобто якщо я куплю генератор за ліпшу, ціну через цю людину, я лох? А Ви акції, знижки, завжди оминаєте стороною? Чи якщо ви купили щось за 1000 грн а сусід за 900грн то ви лох??? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 (змінено) 22 минуты назад, Roma_Z сказал: Тобто якщо я куплю генератор за ліпшу, ціну через цю людину, я лох? А Ви акції, знижки, завжди оминаєте стороною? Чи якщо ви купили щось за 1000 грн а сусід за 900грн то ви лох??? Не він, а сусід Змінено 28 вересня 2022 користувачем beavis 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 Коллеги, а в мире вообще что то есть приличного бренда? Типа Бош, Сименс, Дженерал электрик? Или американцы какие либо? Сейчас друзья едут из Франции и Германии - привезут шо попрошу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 39 минут назад, beavis сказал: Не він, а сусід Ну да, що я лох щоб купувати дешеві речі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 2 минуты назад, Canton сказал: Коллеги, а в мире вообще что то есть приличного бренда? Типа Бош, Сименс, Дженерал электрик? Или американцы какие либо? Сейчас друзья едут из Франции и Германии - привезут шо попрошу... Дженерак, Геко, Єйсман, Европовер.... Да по сути что угодно с оригинальной Хондой и итальянским или французским альтернатором 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
engeneer Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 1 минуту назад, Canton сказал: Коллеги, а в мире вообще что то есть приличного бренда? Типа Бош, Сименс, Дженерал электрик? Или американцы какие либо? Сейчас друзья едут из Франции и Германии - привезут шо попрошу... Европейские станции - SDMO, Geko, Genmac, Endress, Elemax, Europower. Хорошие китайские (польские, румынские...) станции на оригинальной Honda - Biedronka, Daishin, AGT и др. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз