marszalek Опубліковано: 10 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2012 Друзі, виручіть, будь ласка, підкажіть, будь ласка, хто може зняти перекіс на бетонній підлозі у 5 см, чи то зрізанням чи то шліфуванням чи то іншим способом, окрім дозаливання бетону, бо вже немає куди далі лити (бетон без арматури), бо це мені так "якісно" зробили підлогу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 10 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2012 У Вас есть только 2 варианта 1 сбить всё и залить по новой 2 Нулевая стяжка-находите самое высокое место существующей стяжки.принимаете её за 0 и всё остальное подливаете в её уровень Никто никогда и ни чем не сошлифует 5 см бетона! Если у Вас горбы единичные,то возможно их снять шлифовкой,тем самым понизив общий 0-это касается 2 варианта. Буквально недавно решали точно такую же проблему у человека перепад подбетонки был 11 см-взяли высшую точку за 0 и всё нормально сделали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 10 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2012 Найдите кто в Стране дает в аренду или предлагает услуги по фрезеровке бетона вот такими шарошечными машинками. За рубежом их еще называют planner. Если у Вас стяжка, то за проход она может снять до 1 см толщины. Ну ... и кино 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
marszalek Опубліковано: 10 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2012 У Вас есть только 2 варианта А я шукаю третій. 1 сбить всё и залить по новой Дороге задоволення - 10 см стяжка 50 м кв. 2 Нулевая стяжка-находите самое высокое место существующей стяжки.принимаете её за 0 и всё остальное подливаете в её уровень Мені вище підійматись дуже не хочеться, бо це крате висоту приміщення на яку я розраховував. Никто никогда и ни чем не сошлифует 5 см бетона! Мені без різниці чим буде шліфуватись (болгарка, шліфувальна машина тощо), мені головне, щоб була знята висота, а зверху буде плитка, якщо будуть заглиблення не страшно, накриється, головне, щоб підвищення було зняте. Если у Вас горбы единичные,то возможно их снять шлифовкой,тем самым понизив общий 0-это касается 2 варианта. Та ні, у мене просто коса підлога. Буквально недавно решали точно такую же проблему у человека перепад подбетонки был 11 см-взяли высшую точку за 0 и всё нормально сделали. Та я це розумію, в мене була аналогічна ситуація, люди мали її виправити, а залишили майже те ж саме лише підняли висоту підлоги, а перекіс залишився. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 11 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2012 Не умеете Вы с "мастерами" общаться.У меня на памяти 3 обьекта в Киеве,где стяжку халтурщики снимали сами сотнями м2,отдавали деньги за испорченный материал и вывозили за свой счёт.Отзыв об одном из таких объектов есть в моих рекомендациях,а на другом буквально несколько дней назад сделал шикарное фото-тонны сбитой стяжки.Приеду домой и с позволения хозяев выложу в своей темке о стяжках. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YuV Опубліковано: 11 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2012 Мені без різниці чим буде шліфуватись (болгарка, шліфувальна машина тощо), мені головне, щоб була знята висота, а зверху буде плитка, якщо будуть заглиблення не страшно, накриється, головне, щоб підвищення було зняте. Найдешевше: берете перфоратор з плоскою лопаткою і вперед, потім можна поправити болгаркою з чашкою... Під плитку піде, ну в гіршому випадку буде більша витрата клею... Ось такий варіант, як на мене... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chernor Опубліковано: 21 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2012 Та я це розумію, в мене була аналогічна ситуація, люди мали її виправити, а залишили майже те ж саме лише підняли висоту підлоги, а перекіс залишився. Мне такой же "майстер" делал стяжку и так же исправил )) Подоливал по углам, но как было криво так и осталось. Но это подвал гаража, решил так и оставить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
biz-kiev Опубліковано: 22 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2012 ничего сложного нет (то мастерок) берете болгарку, нарезаете сетку (чем меньше ячейка тем лучше) на нужную глубину, потом перфоратором все снимаете Добавлено через 4 минуты Не умеете Вы с "мастерами" общаться.У меня на памяти 3 обьекта в Киеве,где стяжку халтурщики снимали сами сотнями м2,отдавали деньги за испорченный материал и вывозили за свой счёт.Отзыв об одном из таких объектов есть в моих рекомендациях,а на другом буквально несколько дней назад сделал шикарное фото-тонны сбитой стяжки.Приеду домой и с позволения хозяев выложу в своей темке о стяжках. в таких ситуациях в большинстве случаев виноваты сами заказчики, которые в гонке за дешевезной и попадают в такие ситуации... поэтому ветка должна быть "КАК НЕ НАДО ЭКОНОМИТЬ", а не "как не должны делать" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз