ros2010 Опубліковано: 8 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2012 Продам Цемент-500, 15 мешков, с Плесецкое, Васильковский р-н, купленный у форумчанина Антона "PROFITEK ТОРГОВЫЙ ЦЕНТР" тел. О6795З9шесть7І Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MOLLI Опубліковано: 8 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2012 Цена? СВЕЖИЙ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 8 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2012 Да, цена какая. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ros2010 Опубліковано: 9 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2012 куплен 19 октября, хранится в веранде жилого дома цена 25 грн, думаю предложение будет интересно тем, кто рядом, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MOLLI Опубліковано: 9 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2012 Хм. Пардон. А дешевле? Давайте по 23 я заберу весь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyNikolaevich Опубліковано: 10 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2012 цена 25 грн, думаю предложение будет интересно тем, кто рядом, исключительно вашим соседям справа, слева или через дорогу...только они смогут сэкономить на доставке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз