NVP Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 Кто я такой, чтоб порицать ? Это ж не моя жизнь, а его. Я констатирую. И поясняю причину со своей точки зрения. а в каком возрсте вы залетели, стесняюсь спросить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 Если ты красивая, умная, интересная и у тебя до сих пор нет парня, может, хватит верить маме, что ты красивая, умная и интересная? (с) Эх! До чего ж я умна и красива! У меня аж 3 парня!:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 а в каком возрсте вы залетели, стесняюсь спросить? Не могли бы перевести вопрос ? Об чем речь ? Кто залетел ? Куда ? И кто такие "вы" ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NVP Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 Не могли бы перевести вопрос ? Об чем речь ? Кто залетел ? Куда ? И кто такие "вы" ? женились во сколько? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 Эх! До чего ж я умна и красива! У меня аж 3 парня! Прям начинаешь чувствовать себя чужим на этом празднике жизни... Добавлено через 50 секунд женились во сколько? В 21. Какой же это "залёт", прости Господи ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 Эх! До чего ж я умна и красива! У меня аж 3 парня!:D Сойка, а чего Вы меня игнорируете? Почему не отвечаете на мои посты? Я Вам не люб? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 Сойка, а чего Вы меня игнорируете? Почему не отвечаете на мои посты? Я Вам не люб? В очередь ! В очередь ! Не одного тебя динамят... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 А действующий (пока) муж тогда кто?...Стефанович или Болдин? Моя попытка номер 5:D Добавлено через 31 секунду Сойка, а чего Вы меня игнорируете? Почему не отвечаете на мои посты? Я Вам не люб? Ой как люб! И так люб и эдак! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 Ой как люб! И так люб и эдак! Да я помню, последний раз Вы меня сволочью обозвали (любя) Сойка, пока я здесь - не будет Вам покоя...поверьте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 Сойка, пока я здесь - не будет Вам покоя...поверьте А шо, я против? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 А шо, я против? Странное дело. Но поймал себя на мысли, что и я не против, что Сойка не против... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 Возраст особого значения не имеет. Будь то женщина, или мужчина. Позволю себе не согласиться. Представьте себе . что Вы женились на 20-летней. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 Позволю себе не согласиться. Представьте себе. что Вы женились на 20-летней. Вы это о себе , Рыбак? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 Вы это о себе , Рыбак? Нескромный вопрос . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 Нескромный вопрос . Не хотел Вас обидеть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 Не хотел Вас обидеть А разве этим можно обидеть ? Не женат я на 2о-тилетней. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 чето тихо стало здеся ...)) что женихи и невесты закончились уже ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 21 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 мы заняты все )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tobias Опубліковано: 24 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2012 (змінено) А ще я дуже не лЮблю розподіл людей за територіальним принципом, за будь-яким принципом!!! Я народилася у Донецьку, потім наша сім'я жила в провінціальному містечку, зараз - у Луганській області. Як би я жила у Вінниці чи в Криму - я була б інша? я про основну масу луганчанок... порівнював з тими, що бачив за 5-7років в Києві ;) Ви ж згодні, що москвички відрізняються від киянок за стилем поведінки, поглядами, зовнішністю, стилем одягу і т.п. Як не крути, але місцевість проживання накладає свій відбиток, навіть якщо прожити 5-10 років Змінено 24 грудня 2012 користувачем tobias Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Celentano Опубліковано: 24 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2012 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 24 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2012 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Celentano Опубліковано: 24 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2012 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 24 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2012 я про основну масу луганчанок... порівнював з тими, що бачив за 5-7років в Києві ;) Ви ж згодні, що москвички відрізняються від киянок за стилем поведінки, поглядами, зовнішністю, стилем одягу і т.п. Як не крути, але місцевість проживання накладає свій відбиток, навіть якщо прожити 5-10 років Может быть, это просто отличие провинциалов от столичных жителей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Celentano Опубліковано: 27 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2012 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 27 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2012 Уже было. И даже звонили. Там все время "занято". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз