sir Опубліковано: 5 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2012 Ніщо не передвіщало біди. Надивились ми ділянку неподалік міста... Власне такою, я її бачив лише двічі: коли дивився з тодішнім власником, і коли ще раз дивився з дружиною. Оформили ми договір купівлі- продажу і радувались, проте недовго. Декілька вихідних збиралися поїхати та полюбуватися на свою землю, та якось не виходило. Коли ж прибули на місце то побачили таке. Меліоративна канава 6 метрів шириною, проходила через всю ділянку, з одного кута до протилежного по діагоналі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 5 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2012 Меліоративна канава 6 метрів шириною, проходила через всю ділянку, з одного кута до протилежного по діагоналі. Как так? В чём прикол? На фотошоп не похоже. Пробуйте через суд расторгнуть сделку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TTD Опубліковано: 5 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2012 Пробуйте через суд расторгнуть сделку. Предыдущий собственник мог и не подозревать, что кому-то "взбрендит" в голову по чужим земельным участка пройтись экскаватором и запустить воду. Для начала попробуйте выяснить кто, зачем, и на каких основаниях эту канаву сделал. А ТС уверен, что канал проходит по его участку, вынос в натуру делали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 5 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2012 Как так? В чём прикол? На фотошоп не похоже. Пробуйте через суд расторгнуть сделку. +1 шо за канава??? кто и на каком основании ее вырыл? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sir Опубліковано: 5 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2012 Питання вдалося вирішити по іншому. Так як це була вже наша ділянка, то питання розірвання угоди не розглядалося. Одразу на місці я зателефонував голові СТ, який як виявилося і керував цими меліоративними роботами. Декілька годин крику і матюків дали результат: він пообіццяв що якось вирішить питання, на моє питання коли? сказав, щоб я не ставив йому строків. Я строків не ставив, а сказав, що візьму бульдозер та загорну їхню канаву назад, це був вагомий аргумент. Три ночі я не спав. В понеділок вранці мені зателефонували та попросили під"їхати на ділянку, там був голова СТ, та власник екскаватора. Я погодився на те, що канаву перекопають і вона пройде по межі ділянки. На вулиці був грудень 2011 року. Добавлено через 4 минуты Канава меліоративна, споруджена для пониження грунтових вод на території СТ. Що проходила по моїй ділянці так це точно. Був проект - не проект а писулька. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 5 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2012 На вулиці був грудень 2011 року. Я так понимаю - далі буде? Потому как скоро декабрь 2012, а тема свежая? Добавлено через 1 минуту Канава меліоративна, споруджена для пониження грунтових вод на території СТ. Що проходила по моїй ділянці так це точно. Був проект - не проект а писулька. А сейчас что? Перенесли канаву? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sir Опубліковано: 5 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2012 Далі була люта зима... Техніка стала на зимівлю, канава нікуди не зникла. Ми чекали весни, і вона прийшла. Мені зателефонував власник екскаватора, до речі толковий хлопець, і сказав що завтра екскаватор буде в мене на ділянці. Добавлено через 6 минут Екскаватор прибув в обумовлений час в назначене місце. Робота велась швидко і через декілька годин канава була переміщена на межу ділянки. Ми їх перемогли... Добавлено через 7 минут Разом з тим, на нашу ділянку було покладено майже 1000 м3 грунту, що було дуже до речі, так як ділянка була в низині. І ще скориставшись присутністю екскаватора було викопано невелику копанку, земля з якої теж пішла на підняття рівня ділянки. фото зроблено цим літом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karapuz74 Опубліковано: 6 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 Канава меліоративна, споруджена для пониження грунтових вод на території СТ У Вас, по ходу, очень высокий уровень грунтовых вод. Как строитесь думаете при таком раскладе? Метровую траншею выкопаете для фундамента, а там вода ( судя по вырытому пруду, уровень не упал). Да и строиться на плавнях....прям Венеция какая-то... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sir Опубліковано: 6 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 Цим літом канаву почистили, рівень грунтових вод відразу знизився більш ніж на метр, фото ставка зроблено до того. Ділянка має невеликий перепад висоти, ставок в найнижчому місці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andy_pilot Опубліковано: 6 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 эх... а интересно могло получиться... моя усадьба на двух берегах на одном берегу дом, на другом огород... это я так , шучу, почти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sir Опубліковано: 6 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 Зараз вже і я можу жартувати, а тоті було якось не до жартів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SKar Опубліковано: 6 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 (змінено) эх... а интересно могло получиться... моя усадьба на двух берегах на одном берегу дом, на другом огород... это я так , шучу, почти Доречі дуже цікавий і гарний варіант, у мене у друзів в Миколаївці, на одному березі 10соток з садибою, а на іншому 4 сотки - зона відпочинку. Рівчак з річкою Буча розширили до 7-10 метрів, забетонували - вийшов літній басейн з проточною водою. Змінено 6 листопада 2012 користувачем SKar Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sir Опубліковано: 6 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 Якби канава проходила поперек ділянки а не поздовж, можливо і розглянули б такий варіант. Продовжую історію: Насипана земля ссідалася після кожного дощу, що було видно неозброєним оком, а тим часом вже настала середина весни. Потрібно було якось впорядковувати всю цю красу. На допомогу прибуло оце чудо техніки. Декілька годин роботи, і ось результат: Добавлено через 23 минуты Під час одного з візитів на ділянку виявив новий сюрприз - берег в деяких місцях був розмитий потоками дощової води, окремі вимоїни при засипці вмістили по 1 м3 піску. Ситуація повторювалась декілька раз, після кожної зливи. Берег почав обвалюватися, забираючи площу ділянки. В результаті були прийняті міри по укріпленню берега лозовим тином з подальшою засипкою грунтом. Також насадив вербових гілок, але в перший рік з них толку мало. Часнина берегової лінії була засіяна травою, яка на диво дуже добре укріпила грунт. В канаву були поселені глечики. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 6 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 Мило получается! Канава гармонично вписалась в ЛД. Если её обыграть "правильно", получиться очень милый уголок для отдыха! В общем Вам за бесплатно досталось то, за что люди платят не малые бабулесы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sir Опубліковано: 6 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 Ну і в завершення історії: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sir Опубліковано: 15 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2018 Пройшло декілька років... Все всілось і вросло. Завдяки тій канаві ділянка завжди суха, навіть після дощу. В минулому році продав хорошому чоловікові. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз