xbox Опубліковано: 28 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 2013 Боюсь экспериментировать, чтоб там вообще все не погорело, тем более я в этих вещах не очень понимаю. Фото сделаю вечером. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
krokodul Опубліковано: 28 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2013 Если можна отправте мне фото..буду ждать.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tosa Опубліковано: 28 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2013 Це як? Блокировка шпинделя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xbox Опубліковано: 29 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня 2013 (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) Мне нет смысла ее ремонтировать, все дело заключаться в поездках в город и в поиске/заказе запчастей, бензина спалю только на 300гр так что овчинка выделки не стоит. Жил бы я в Киеве, тогда было бы проще. У нас сервисов толковых нет... Корпус целый, есть ключ и доп. рукоятка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 29 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2013 Блокировка шпинделя. що за пипка - я знаю. не розумію, як вона може піти погуляти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xbox Опубліковано: 29 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня 2013 На этих пипках, завод изготовитель наверняка экономит кучу денег, если делает их такими не надежными. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
krokodul Опубліковано: 29 січня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2013 Во Львов отправите болгарку....? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xbox Опубліковано: 31 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 2013 Отправлю.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xbox Опубліковано: 3 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2013 В продаже........ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igareus Опубліковано: 4 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2013 заберу если отправите новой почтой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xbox Опубліковано: 13 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2013 Продана..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xbox Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2014 Спасибо всем, тему можно закрывать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xbox Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2014 Тему можно закрыть! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xbox Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2014 Тема не актуальна, прошу удалить! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення