Edson1 Опубліковано: 2 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2012 Всем привет! Подарили мне пилу (циркулярку) вот такую: in-green.com.ua/product_info.php?products_id=7284 Надобности для себя я в ней не вижу... Покупалась она в этом же интернет-магазине 23.10.2012г. за эти же 718грн. Ею не пользовались. Гарантия 1 год. Я готов её отдать за 600 грн!!! Если до 05.11. ни кто не заберёт, буду возвращать (или менять) в этот магазин, т.к. 2 недели ещё не истекло. Пишите в личку или звоните 050 151 34 27 - Эдуард. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Edson1 Опубліковано: 5 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2012 550грн Актуально до 17-30 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kom-servise Опубліковано: 5 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2012 550грн Актуально до 17-30 Она в магазине дешевле стоит.: ( www.techno-buy.com.ua/content/tsirkulyarnaya-pila-titan-btsp18-210 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ярослава Опубліковано: 7 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2012 А Вы уже продали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ben Laden Опубліковано: 7 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2012 А Вы уже продали? Та не, топикстартер вернул изделие в свой дорогй интернет-магазин, так как продать по завышеной цене тут не реально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз