IesuiT Опубліковано: 30 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2012 Интересует уголок, труба круглая и квадратная, арматура и все такого плана. Хочу сварить навес для винограда и чуть поднять забор для того же винограда, но жаба давит покупать для этого новый металл. Лучше пишите в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 20 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2012 Все еще ищу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алекс 80 Опубліковано: 21 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2012 Все еще ищу. есть уголок б.у. вроде 40 на 40 полка 4мм длина где то 1600мм-1800 мм штук 20 лежит в Осокорках 4 км от метро Славутич Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 21 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2012 А телефон, цена? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valiko81 Опубліковано: 21 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2012 Если ТС не будет против - аналогичные потребности в уголке... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алекс 80 Опубліковано: 21 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2012 Если ТС не будет против - аналогичные потребности в уголке... Цену предлагайте сами . я не в курсе что по чем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_Ярослав_ Опубліковано: 22 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2012 Цену предлагайте сами . я не в курсе что по чем2 рубчика кило Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valiko81 Опубліковано: 23 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2012 Первое слова за "соседом" а от Себя предложу 3 грн с самовывозом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз