паша Опубліковано: 27 березня 2007 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2007 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasiliyL. Опубліковано: 27 березня 2007 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2007 Ты забыл купить цемент! Без него бетон не получится Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
паша Опубліковано: 27 березня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 27 березня 2007 Да свяжу арматуру и куплю. Шутик? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fuzik Опубліковано: 27 березня 2007 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2007 Воду не забудь а то сухой не схватится Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
паша Опубліковано: 27 березня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 27 березня 2007 Да я смотрю шо цемент и воду вы знаете а пропорции не знаете у вас хоть с водо и цементом или на хохоте держится Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ken Опубліковано: 27 березня 2007 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2007 1-цемент 3-песок 7-щебень воды по вкусу (чтобы не очень жидко було)(3,7,туз) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 27 березня 2007 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2007 Ты Дружище не обижайся - но появление твое - как-то сильно-потребительски выглядит - вот - я пришел, вот я бетономешалку купил - ну-ка напряглись... как мне бетон "замесить" :-D Сходи для начала сюда а, потом обижайся. З.Ы. Тут все такие как-ты.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fuzik Опубліковано: 27 березня 2007 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2007 1-цемент 3-песок 7-щебень воды по вкусу (чтобы не очень жидко було)(3,7,туз) 7 щебня тады просто засыпать щебень в яму и залить водой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення