aaronbuni Опубліковано: 25 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2012 услышал мнение что кованные диски лучше легкосплавных так ли это? и если да, то какие производители кованных дисков хорошие и качественные? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Specu Опубліковано: 26 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2012 таки да, только стоят около 800-1К у.е. за комплект, и купить у нас невозможно, рынка нет, никто не возит ВСМПО, СЛИК (SLIK), СМК - всё пр-во России Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AR Опубліковано: 26 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2012 услышал мнение что кованные диски лучше легкосплавных Легче (ощутимо) и прочнее. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aaronbuni Опубліковано: 27 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2012 Легче (ощутимо) и прочнее. значит нужно брать) Добавлено через 7 минут таки да, только стоят около 800-1К у.е. за комплект, и купить у нас невозможно, рынка нет, никто не возит ВСМПО, СЛИК (SLIK), СМК - всё пр-во России пробовал искать этих фирм, встречаются, но странно что нет 18го радиуса может кованные вообще не делают таких? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Specu Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 Слик и СМК точно делают 18 (ссылка устарела) smkwheels.ru/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aaronbuni Опубліковано: 29 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 Слик и СМК точно делают 18 (ссылка устарела) smkwheels.ru/ не смог найти их в Укр в 18 размере, наверно действительно не возят Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Specu Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 на Украине их нельзя найти ни в каком размере, искал 16-й, за месяц не нашел, буду зиму ездить на старых дисках. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aaronbuni Опубліковано: 29 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 на Украине их нельзя найти ни в каком размере, искал 16-й, за месяц не нашел, буду зиму ездить на старых дисках. ну ну меня прогресс, я нашел даже 17е Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз